Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

4444 salati tefriciye duamiz icin iste yeni guncel listemiz kizlar

1- sedosumm- okumak icin hazir
2- rb85 - haber bekleniyor
3- sıral84- haber bekleniyor
4- aslı_ıst- haber bekleniyor
5- estalmus- haber bekleniyor
6- gelartık- okumak icin hazir
7- canommmm- haber bekleniyor
8- seramonı- haber bekleniyor
9- lamazı77- okumak icin hazir
10- merve02- okumak icin hazir
11-cemrem 29- okumak icin hazir
12-asiNaz- okumak icin hazir
13-vck - okumak icin hazir
14-bahar85- okumak icin hazir
15-ceza83- okumak icin hazir
16-gulcan- haber bekleniyor
17-zeliha- okumak icin hazir
18-esmeralisa- okumak icin hazir
19-zeyn77- okumak icin hazir
20-eki_sev- okumak icin hazir
21-tweety yteewt okumak için hazır
22-gulenkalp okumak için hazır

Maşallah okuyanlar arttıkç artıyor daha fazla olsun daha çok arkadaşımız yararlansın bu güzel duadan inşallah

yaa bence okuyacak kısı sayısımız sureklı artmak ıstyecektır ve bu da cok guzel bırsey.Ne kadar cok kısı olursak aynı gunde bıkac kısıye bıle ayrı ayrı 4444 duamızı etmiş oluruz.benım dusuncem tabıkı.

haklisin ama böyle yeni yeni kisiler eklenince insanlar ne kadar okuyacagini sasirir...
mesela herkes okuyabildigi kadar okusa,sonra hesaplansa eksik varsa tamamlansa nasil olur :26:

6 kişiden haber bekleniyor inşallah bu arkadaşlarımızdan cevap gelirde bir an önce bitiririz sıra döner

Tİwim saat 8'e kadar son katılım bildiğim kadarıyla:44:
Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba yalan olmnasın şimdi

Tİwim saat 8'e kadar son katılım bildiğim kadarıyla:44:
Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba yalan olmnasın şimdi

kesin okuyacaklar belli olsa iyi olurdu...
ezberledikten sonra okunur ya yolda yürürken bile okursun icinden,
tabi namaz abdesti sartmi ki okurken :26:

Reglyeken okunur galiba demi kızlar bi mahsuru varmı ki oldum olacam çünkü

haklisin ama böyle yeni yeni kisiler eklenince insanlar ne kadar okuyacagini sasirir...
mesela herkes okuyabildigi kadar okusa,sonra hesaplansa eksik varsa tamamlansa nasil olur :26:

heh bende tam bunu yazcaktım baktım sen yazmışsın canım. güzel bir şey yapıyoruz ama herkes belli sayıda okusun bence yoksa çok karışıklık olur.

gerçi nasıl olacak benm bilgim de yok ama

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir
Ayyyyyy inşallah yaaaaaa

kesin okuyacaklar belli olsa iyi olurdu...
ezberledikten sonra okunur ya yolda yürürken bile okursun icinden,
tabi namaz abdesti sartmi ki okurken :26:

abdetslı olmak cok daha guzel olur ama abdest sart degıl dıye bılıyorum.ben daha onceden ezberlemıstım o yuzden cok hızlı gıdıyor ezberlenınce.

heh bende tam bunu yazcaktım baktım sen yazmışsın canım. güzel bir şey yapıyoruz ama herkes belli sayıda okusun bence yoksa çok karışıklık olur.

Kız zaten dedim ya akşam 8 de herkese eşit miktarda dağıtılacak
Okuayamayanlar olursa yardımcı oluruz canım

Reglyeken okunur galiba demi kızlar bi mahsuru varmı ki oldum olacam çünkü
caizmis canim biraz önce okudum...
Aman bizde olduğumuz kadarıyla okuruz canım
haklisin...

yarin belli olur nasil olacagi:44::44:
INSALLAH CANIM

abdetslı olmak cok daha guzel olur ama abdest sart degıl dıye bılıyorum.ben daha onceden ezberlemıstım o yuzden cok hızlı gıdıyor ezberlenınce.

canim reglli iken caizse,abdest sart degil,tabiki imkan olursa abdest her zaman iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…