Hihihihi
Yok kızz ben sana kıyarmıyım hiçç
bende katılmak istiyorum.
çok harika bi topik olmuş bu.
yaa bence okuyacak kısı sayısımız sureklı artmak ıstyecektır ve bu da cok guzel bırsey.Ne kadar cok kısı olursak aynı gunde bıkac kısıye bıle ayrı ayrı 4444 duamızı etmiş oluruz.benım dusuncem tabıkı.
Tİwim saat 8'e kadar son katılım bildiğim kadarıyla:44:
Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba yalan olmnasın şimdi
haklisin ama böyle yeni yeni kisiler eklenince insanlar ne kadar okuyacagini sasirir...
mesela herkes okuyabildigi kadar okusa,sonra hesaplansa eksik varsa tamamlansa nasil olur :26:
kesin okuyacaklar belli olsa iyi olurdu...
ezberledikten sonra okunur ya yolda yürürken bile okursun icinden,
tabi namaz abdesti sartmi ki okurken :26:
haklisin ama böyle yeni yeni kisiler eklenince insanlar ne kadar okuyacagini sasirir...
mesela herkes okuyabildigi kadar okusa,sonra hesaplansa eksik varsa tamamlansa nasil olur :26:
kesin okuyacaklar belli olsa iyi olurdu...
ezberledikten sonra okunur ya yolda yürürken bile okursun icinden,
tabi namaz abdesti sartmi ki okurken :26:
heh bende tam bunu yazcaktım baktım sen yazmışsın canım. güzel bir şey yapıyoruz ama herkes belli sayıda okusun bence yoksa çok karışıklık olur.
gerçi nasıl olacak benm bilgim de yok ama
caizmis canim biraz önce okudum...Reglyeken okunur galiba demi kızlar bi mahsuru varmı ki oldum olacam çünkü
haklisin...Aman bizde olduğumuz kadarıyla okuruz canım
yarin belli olur nasil olacagi:44::44:heh bende tam bunu yazcaktım baktım sen yazmışsın canım. güzel bir şey yapıyoruz ama herkes belli sayıda okusun bence yoksa çok karışıklık olur.
gerçi nasıl olacak benm bilgim de yok ama
INSALLAH CANIMİmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir
Ayyyyyy inşallah yaaaaaa
Kız zaten dedim ya akşam 8 de herkese eşit miktarda dağıtılacak
Okuayamayanlar olursa yardımcı oluruz canım
abdetslı olmak cok daha guzel olur ama abdest sart degıl dıye bılıyorum.ben daha onceden ezberlemıstım o yuzden cok hızlı gıdıyor ezberlenınce.
öyle mi pardon canım kaçırmışım ben orayı:26:
caizmis canim biraz önce okudum...
haklisin...
yarin belli olur nasil olacagi:44::44:
INSALLAH CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?