abdestsiz de okunabilir ama abdestli olmak daha efdaldir canım
teşekkür ederim canım, sorularım da bitmiyor ama az önce regl olmuşum o zaman okunabilir mi ki acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abdestsiz de okunabilir ama abdestli olmak daha efdaldir canım
Merhaba sedosum inşallah güzel haberlerle dönersin .
canım rabbim şifa versin olsun kisti görmeleride senin için iyi olmuş benim dayımın kızı 3 kere düşük yaptı kist bebeği öldürüyormuş.daha doğrusu gelişmesini ve tutunmasınıda engelliyormuş.sen tedavini gör inşallah bebişin seninle oluroffff canim yaaaaa moralim cok bozuk kistten supheleniyorlar bebek yok yani bende bekliyorum sonucu kizlar ben listenin en sonunda olucam benim icin degil baska arkadasimiza baslayalim benim tedavimde var en son ben eve gecince haberlesiriz kizlar yaaaa ((((((( aglamak istiyorummm
teşekkür ederim canım, sorularım da bitmiyor ama az önce regl olmuşum o zaman okunabilir mi ki acaba?
adetliyken de okunuyo canım takma kafana
Offff canim yaaaaa moralim cok bozuk kistten supheleniyorlar bebek yok yani bende bekliyorum sonucu kizlar ben listenin en sonunda olucam benim icin degil baska arkadasimiza baslayalim benim tedavimde var en son ben eve gecince haberlesiriz kizlar yaaaa ((((((( aglamak istiyorummm
tabiki yazarim canim simdi senin niyetini ogreneyim ve seninle yer degistiriyorum cnm ben ilk siraya yaziyorum seni simdi iki dk musade istiyorum yeni guncel listemizi yapiyorum kizlar...sedosumm listeye okunacak kişilerin adlarının yanına niyetlerini de yazsan çok güzel olur çünkü benim gibi farklı bir hacet için dua isteyenlerde belki vardır. onlardan haberim yok ne için okuyacağımı bilmiyorum dua isteyen arkadaşlara...
eğer öyle zahmetli olacaksa zorlanacaksan, okuyacağımız arkadaşın adını söyleyip ''kalbindeki hayırlı istek için niyet ediyorum Rabbim sana'' deyip de başlayabiliriz..
geldim kizlar evdeyim cok sukur temiz cikti sanirim adetim stresten gecikmis yani beklemeye devam bakalim ne zaman tesrif edecek kirmizilar bu arada kizlar sakincasi yoksa ben en son okutmak istiyorum simdi gelen arkadaslarla listeyi tekrar guncellicem bu arada canommmm hosgeldin canim ve forumu tam okumaya vaktim olmadi yuzeysel gectim kizlar eger unuttugum ve ya eksik kimseler olursa bana haber verirseniz sevinirim eger kabul ediyorsaniz kizlar kendimi listenin en sonuna yaziyorum ve hazir arkadaslarla yeni liste yapiyorum ))))
tabiki yazarim canim simdi senin niyetini ogreneyim ve seninle yer degistiriyorum cnm ben ilk siraya yaziyorum seni simdi iki dk musade istiyorum yeni guncel listemizi yapiyorum kizlar...
sen yap kafana göre listeyi canım neresinde istersen orasında ol ama herkes gerçek ismini söylesin listedekilerin ne diyeceğiz gel artıka hayırlı bir evlat olmaz öyle ben başlım adımı söylemeye SİBEL
aynen ben de oyle dusundum herkesin gercek adini yazmaya basliyorum zaten benimkide seda