Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Online forum takibe bak sadece biz varız
len girdiğimiz her topiğe damgamızı vuruyoruz

bende gidiyorummm kalin saglicakla...
yarin görüsmek üzeree...
hayirli geceler...

ee nerden biliyorsun bebek istedigini...bende ALLAHIMJ GONLUNE GORE VER DIYEYIM...

hava atma ben INSALLAH yarin aksama kadar 200 tamamlamis olurum ALLAHIN IZNIYLE...

aksama kadar bu kadro uykuyla gecırırız :))) aksam 8 de uyanabılırsek eyvallah bıze.Zaten hastalarımdan bir tanesi vefat ettı dagıldık servıste

aksama kadar bu kadro uykuyla gecırırız :))) aksam 8 de uyanabılırsek eyvallah bıze.Zaten hastalarımdan bir tanesi vefat ettı dagıldık servıste

yaa nesi vardi...
ALLAH RAHMET EYLESIN,MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN)

yaa nesi vardi...
ALLAH RAHMET EYLESIN,MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN)

Yaslı amcaydı solunum sıkıntısı kronık kalp yetmezlıgı vardı ama cok cok ıyıydı.Bızde anlayamadık yarım saat oncesı tv ızlıyordu odasında bırden kotulestı 1 saat ugrastık kalp masajı oksıjen felan yogun bakıma kaldırdık arkamızdan vefat etmıs ( alla rahmet eylesın

AMINNNN
sizin isinizde cok zordur ya insanlar ellerinizde ölüyor falan :18::18:

kardeşim beni de yaz..kaç tane okucagımı da söle ki fazla ya da eksik kalmasın..allah kabul etsin inşallah

sedoşum canım doktorda gelince yaz sonucunu inşallah iyi haberle gelirsin
bu arada benden haber bekleniyor yazmışsın ben haber verdiydim kıs
neyse canım sen paylaştır ben akşam 8 de giremem büyük ihtimalle
10-11 gibi girerim sen ver bana kaç tane düştüyse okurum
bi de CALİMERO00 arkadaşımızı da eklemeyi unutma
bugün evde yokum geldiğim zaman gelişmeleri takip ederim

kardeşim beni de yaz..kaç tane okucagımı da söle ki fazla ya da eksik kalmasın..allah kabul etsin inşallah

canım bu akşam saat 8 de liste son halini alıcak sedoşum listeyi düzenleyip haber verecek kaç tane okuyacağımızı

tweety'im maşşallah kıs elin her yere nasıl uzanıyo:44:
nasıl yetişiyon bacım yaa
kambersiz düğün olmaz diimi ama

Sedosumm bende varım haber bekleniyor yazmışsın benim için 2 gün giremedim o yüzden cevap veremedim.Doktora gitcekmişsin bu arada güzel haberlerle gelirsin inşallah canım senden haber bekliyorum artık sayı ile ilgili birde abdest almadan okunabiliniyor mu acaba çalışıyorumda tatlım hadi görüşürüz.

abdestsiz de okunabilir ama abdestli olmak daha efdaldir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…