Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Online forum takibe bak sadece biz varız
len girdiğimiz her topiğe damgamızı vuruyoruz
ee nerden biliyorsun bebek istedigini...bende ALLAHIMJ GONLUNE GORE VER DIYEYIM...
hava atma ben INSALLAH yarin aksama kadar 200 tamamlamis olurum ALLAHIN IZNIYLE...
aksama kadar bu kadro uykuyla gecırırız :))) aksam 8 de uyanabılırsek eyvallah bıze.Zaten hastalarımdan bir tanesi vefat ettı dagıldık servıste
aksama kadar bu kadro uykuyla gecırırız :))) aksam 8 de uyanabılırsek eyvallah bıze.Zaten hastalarımdan bir tanesi vefat ettı dagıldık servıste
yaa nesi vardi...
ALLAH RAHMET EYLESIN,MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN)
yaşamak gibi ölümde normal ama kabullenemiyoruz işte.. Allah sevenlerine sabır versin.
Yaslı amcaydı solunum sıkıntısı kronık kalp yetmezlıgı vardı ama cok cok ıyıydı.Bızde anlayamadık yarım saat oncesı tv ızlıyordu odasında bırden kotulestı 1 saat ugrastık kalp masajı oksıjen felan yogun bakıma kaldırdık arkamızdan vefat etmıs ( alla rahmet eylesın
her ısın zorlugu var tatlım bakk bebek yapmanın bıle zorlukları var tutturamıyoruz bır turlu :))
hadı bende kactım..gorusmek uzere aksam..
s.a. canım özelden mesajını aldım kaç tane okuyayım onu da yaz da başlayalım bi an önce
kardeşim beni de yaz..kaç tane okucagımı da söle ki fazla ya da eksik kalmasın..allah kabul etsin inşallah
kardeşim beni de yaz..kaç tane okucagımı da söle ki fazla ya da eksik kalmasın..allah kabul etsin inşallah
Sedosumm bende varım haber bekleniyor yazmışsın benim için 2 gün giremedim o yüzden cevap veremedim.Doktora gitcekmişsin bu arada güzel haberlerle gelirsin inşallah canım senden haber bekliyorum artık sayı ile ilgili birde abdest almadan okunabiliniyor mu acaba çalışıyorumda tatlım hadi görüşürüz.