nedir canim konuyu acabilir misin biraz...cevremdekiler bişye duymuş bebeiş olssun die eger bende tutarsa isteyene yaparız
canim benim cok gecmis olsun yaaa bende iyiyim ne olsun benimde adetim gecti 6 gun test yaptim negatif yarin kan tahlilim var hayirlisi allahtan diyorum bendeHoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Yok canım benimki yardımlık bir şey değil bende gen bozukluğu var malesef bebeklerim sağlıklı olmuyor düşüyor
Biz inşalah tekrar deneyeceğiz mart ayında Rabbim izin verirse tabi hayırlısı sizde sorun erkek faktörü mğ?
Standart 4444 salati tefriciye duamiz icin iste yeni guncel listemiz kizlar
allah asıl senden razı olsun tatlım bize öncelik edip topladın:)
nedir canim konuyu acabilir misin biraz...
allah hepimizden razi olsun birbirimiz icin cok candan dua edecegimzden hic suphem yok cunki hepimiz ayni problemle ve ayni dilekle karsi karsiyayiz hepimizin dilegi kendi kanimizdan canimizdan hayirli bir evlatlarimiz olsun insallah allah inaniyorum aslinda rabbim bizleri bos cevirmeyecek o guzelliklerinden bizlerede verecek kabul olmayan dua yoktur vaktini bekleyen dua vardir degilmi kizlar bu arada tekrar soyluyorum okumalar basladiktan sonra yorulan arkadas olursa ben yardimci olabilirimStandart 4444 salati tefriciye duamiz icin iste yeni guncel listemiz kizlar
allah asıl senden razı olsun tatlım bize öncelik edip topladın:)
allah hepimizden razi olsun birbirimiz icin cok candan dua edecegimzden hic suphem yok cunki hepimiz ayni problemle ve ayni dilekle karsi karsiyayiz hepimizin dilegi kendi kanimizdan canimizdan hayirli bir evlatlarimiz olsun insallah allah inaniyorum aslinda rabbim bizleri bos cevirmeyecek o guzelliklerinden bizlerede verecek kabul olmayan dua yoktur vaktini bekleyen dua vardir degilmi kizlar bu arada tekrar soyluyorum okumalar basladiktan sonra yorulan arkadas olursa ben yardimci olabilirim
herkese sayımı verceksin nasıl yapıcaz
anladim canim dene istersen sonrada bizlerle paylas olurmu canim...40 hamileden prinç toplamışlar duasını alarak bizd 2 rekat namaz kılıp yiyecekmişiz bi kaç kişiye yapmışlar hepsi hemile şimdi
anladim canim dene istersen sonrada bizlerle paylas olurmu canim...
evet canim herkese belli bir sayi vericem hani paylasmalar sonucunda ama arkadaslar arasinda sayiyi cok bulan olursa ben okuyacagim fazla miktari bu sekilde deherkese sayımı verceksin nasıl yapıcazyardimci olabilirim....
cok seviniriz peki 40 hamile nasl ve nerden bulunabilrki acaba...tutarsa paylaşmammı hiç
evet canim herkese belli bir sayi vericem hani paylasmalar sonucunda ama arkadaslar arasinda sayiyi cok bulan olursa ben okuyacagim fazla miktari bu sekilde deyardimci olabilirim....
tamam canım bana fazla gelmez okurum allahın izniyel bitiş günümüzde olacakmı
mervecim konuya dalmıi gibi olucam ama hiç üzülme benim kuzenimde de aynı problem vardı 3 tane 4 aylık ken kaybetti bebeklerini saglıklı olmaz tüp bebek yapacaksın dediler bi dr bulduk ona tüpe gerek kalmadan oldu hemde bi saglıklıki bide zeki görme hiç üzülme
cok seviniriz peki 40 hamile nasl ve nerden bulunabilrki acaba...
Canım benim hiçbir işim yok valla gün boyu evdeyim okuyabilirim inşallah okuyamayanlardan alır okuruzmervecim yarin herkese paylastiriyorum ama istedigin kadar da okuyabilirsin senden kalani bana verebilirsin okuyabilirim bende zaten yorulana yardimci olmayi dusunuyorum cnm
canim benim cok gecmis olsun yaaa bende iyiyim ne olsun benimde adetim gecti 6 gun test yaptim negatif yarin kan tahlilim var hayirlisi allahtan diyorum bende))) insallah biran once sifa bulursun canim sende ...
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım ciddimisin anlatsana onlarda sorun erkektemiydi bayandamıydıı
Ya inanırmısınn şuan heyecanlandım duygulandım ağlayacağımmm
aynen oyle canim bende oyle dusundum okuyamayan arkadaslara destek olur okuruz biz insallah canim bende cok istiyorum sadece kasiklarimda batmalar ve akintim var sarimsi ayrica gaz sikayetlerim basladi bunlar belirtimidir hic bilemiyorum allahtan hayirlisi mevlam neylerse guzel eyler...Canım benim hiçbir işim yok valla gün boyu evdeyim okuyabilirim inşallah okuyamayanlardan alır okuruz
Hadi bakalım hayırlısı belki hamilesin kanda çıkar inşallah yaa
Bak heyecanlandım şimdii belirtiler var mı peki anlatsana
ben sevin diye dedim kuzenimde kızımızdaydı yani genetik bozukluk yüzünden kaybediyordu tüp bebek tek şart dediler capaya bile gitti orasıda öyle dedi sonra bi dr bulduk o bi kaç ilacla 3 aylık bir tedavi uygaladı ve cok saglıklı bir kızımız oldu
ayyy bende oyle canim yaaa bende ingilteredeyim tekim ben hic bulamam en mantiklisi kadin dogum hastahaneleri dicem ama millette orada da pirinci nasil bulucaz .....Ay bu kırk hamileyi nereden bulacağım ben tekim gurbetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?