Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

tefriciyey gerk kalmıycakmı ne :)

Canım malesef sarı akıntı iyi değil enfeksiyon kaptığın anlamına geliyor
Doktorum öyle demişti hele bird ekokuluysa
sIK İDRARA çıkarmısın canım yada göğüste şişme aşırı uyku hali

ayyy bende oyle canim yaaa bende ingilteredeyim tekim ben hic bulamam en mantiklisi kadin dogum hastahaneleri dicem ama millette orada da pirinci nasil bulucaz .....

Aman delimi ne derler valla millet kabul etmezki Ahh canım sen yurt dışındamısın?
Kaç yıllık evlisin tatlım

Sevinçten ağlayacağım zaten canımEvet bizede tüp bebek dedi doktor
Yada deneye deneye bulacaksın dediler ama ilaç neyin nesi ay şunu accık geniş anlatsanaaa
bende gidip tedavi olurum istanbuldayım zaten

ilaç verdi ne oldugunu bilmiyorum ama ögrenirim gitti dr emekli olmu ama ogluda dr biz onu aradıgımızda ogluna yönlerdidi bi kaç kişiyi onlarda olumlu sonuç aldılar yazıyım dr adını ve hasteneyi bi araştır ar istersen

tefriciyey gerk kalmıycakmı ne :)
olsun ben yinede herkes icin payima ne duserse okuyacagim ayni sekilde yardima ihtiyaci olan arkadaslarada yardimci olucam hic bisey degismicek canim yani ben bu konuyu actim baslattim ve allah izin verirse de sonuclandirmak istiyorum hepberaber sizlerle

Ay canım benim ya sana çok dua ederim ben valla
Bi öğrensen bana özelden mesaj atsan
Rabbim senden razı olsun Allah ne muradın varsa versin

Aman delimi ne derler valla millet kabul etmezki Ahh canım sen yurt dışındamısın?
Kaç yıllık evlisin tatlım
evet canim bende 3 yillik evliyim ama 2 senedir deniyorum 1 tane dusugun oldu 1 tanede dis gebeligim oldu gecen sene bu dua sayesinde daha salati tefriciyeyi okurken hamile kalmistim ama oda dis gebelik oldu ((((( ve ben 1 senedir hala bekliyorum

evet canim bende 3 yillik evliyim ama 2 senedir deniyorum 1 tane dusugun oldu 1 tanede dis gebeligim oldu gecen sene bu dua sayesinde daha salati tefriciyeyi okurken hamile kalmistim ama oda dis gebelik oldu ((((( ve ben 1 senedir hala bekliyorum

Ahh canım beniimm geçmiş olsun bir dahada böyle tatsız şeyler yaşamazsın inşallah
tüplerde bir problemmi var dış gebelik neden oluşmuşki.
bende 2 dğşğk yaptım kürtaj vs derken çok yıprandım zor valla anlarım seni
Bizde 1.5 yıllık evliyiz

akintimda koku yok canim goguslerim agriyor ama cok degil ara ara kasiklarimda batma oluyor dun gece uykumdan uyandirdi cok huzursuzdum sadece asiri yorgunluk hssediyorum canim uyku hali var ama ben uyuyamiyorum birde biraz is yapsam hemen kasiklarim batiyor cozemedim brturlu cunki idrar tahlillerim negatif ilk defa bu kadar gecikti bakalim yarin ogrenicez hayirlisi allahtan

tuplerde acik rahim filmi cekilldi hersey okey ama anlamadik gitti dr suanda sadece bekliceksiniz baska yapilacak bisey yok diyor sanirim ben cok stres yapiyorum cnm

benim kuzen babasına gitmişti ama aynı dertten bi kaç kişiyi ogluna yönlendirdi onlaarda olumlu sonuç aldılar kadıogluhastanesi oguzhan daver şişilide hastane nedemek keşke yardımcı ola bilsem

kuzenimle konuşur ayrıntılı detay veririm isresen sormam gerekn bişey varsa onuda yaz sorarım ona daha net olur en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…