aynen oyle canim bende oyle dusundum okuyamayan arkadaslara destek olur okuruz biz insallah canim bende cok istiyorum sadece kasiklarimda batmalar ve akintim var sarimsi ayrica gaz sikayetlerim basladi bunlar belirtimidir hic bilemiyorum allahtan hayirlisi mevlam neylerse guzel eyler...
aynen oyle canim bende oyle dusundum okuyamayan arkadaslara destek olur okuruz biz insallah canim bende cok istiyorum sadece kasiklarimda batmalar ve akintim var sarimsi ayrica gaz sikayetlerim basladi bunlar belirtimidir hic bilemiyorum allahtan hayirlisi mevlam neylerse guzel eyler...
canim ben diyorum ki herkese 2 gun ayirirsak sanirim cok rahat bitirebiliriz 2 gunde bir kisi herkese yardimci oluruz okuyamayan arkadaslarin fazlalarini elinden alir biz devam ederiz....tamam canım bana fazla gelmez okurum allahın izniyel bitiş günümüzde olacakmı
ayyy bende oyle canim yaaa bende ingilteredeyim tekim ben hic bulamam en mantiklisi kadin dogum hastahaneleri dicem ama millette orada da pirinci nasil bulucaz .....
canim ben diyorum ki herkese 2 gun ayirirsak sanirim cok rahat bitirebiliriz 2 gunde bir kisi herkese yardimci oluruz okuyamayan arkadaslarin fazlalarini elinden alir biz devam ederiz....tamam canım bana fazla gelmez okurum allahın izniyel bitiş günümüzde olacakmı
Sevinçten ağlayacağım zaten canımEvet bizede tüp bebek dedi doktor
Yada deneye deneye bulacaksın dediler ama ilaç neyin nesi ay şunu accık geniş anlatsanaaa
bende gidip tedavi olurum istanbuldayım zaten
olsun ben yinede herkes icin payima ne duserse okuyacagim ayni sekilde yardima ihtiyaci olan arkadaslarada yardimci olucam hic bisey degismicek canim yani ben bu konuyu actim baslattim ve allah izin verirse de sonuclandirmak istiyorumtefriciyey gerk kalmıycakmı ne :)
canim ben diyorum ki herkese 2 gun ayirirsak sanirim cok rahat bitirebiliriz 2 gunde bir kisi herkese yardimci oluruz okuyamayan arkadaslarin fazlalarini elinden alir biz devam ederiz....
tamam canım ilk sana yapıyoruz dimi hastayken okunuyormuydu bu dua
ilaç verdi ne oldugunu bilmiyorum ama ögrenirim gitti dr emekli olmu ama ogluda dr biz onu aradıgımızda ogluna yönlerdidi bi kaç kişiyi onlarda olumlu sonuç aldılar yazıyım dr adını ve hasteneyi bi araştır ar istersen
evet canim bende 3 yillik evliyim ama 2 senedir deniyorum 1 tane dusugun oldu 1 tanede dis gebeligim oldu gecen sene bu dua sayesinde daha salati tefriciyeyi okurken hamile kalmistim ama oda dis gebelik olduAman delimi ne derler valla millet kabul etmezki Ahh canım sen yurt dışındamısın?
Kaç yıllık evlisin tatlım
ben internetten inceledim canim ama adetliykende okuna bilecegi yaziyorudu ikilemde kaldim tam emin degilim adetlimisin canim???tamam canım ilk sana yapıyoruz dimi hastayken okunuyormuydu bu dua
Ay canım benim ya sana çok dua ederim ben valla
Bi öğrensen bana özelden mesaj atsan
Rabbim senden razı olsun Allah ne muradın varsa versin
ben internetten inceledim canim ama adetliykende okuna bilecegi yaziyorudu ikilemde kaldim tam emin degilim adetlimisin canim???
eli kulagında oldum olucamda
evet canim bende 3 yillik evliyim ama 2 senedir deniyorum 1 tane dusugun oldu 1 tanede dis gebeligim oldu gecen sene bu dua sayesinde daha salati tefriciyeyi okurken hamile kalmistim ama oda dis gebelik oldu((((( ve ben 1 senedir hala bekliyorum
ben yeniyim özelden msj atamıyorum buraya yazmak sakıncalımı dr adını hastaneyi ilaçı
akintimda koku yok canim goguslerim agriyor ama cok degil ara ara kasiklarimda batma oluyor dun gece uykumdan uyandirdi cok huzursuzdum sadece asiri yorgunluk hssediyorum canim uyku hali var ama ben uyuyamiyorum birde biraz is yapsam hemen kasiklarim batiyor cozemedim brturlu cunki idrar tahlillerim negatif ilk defa bu kadar gecikti bakalim yarin ogrenicez hayirlisi allahtanCanım malesef sarı akıntı iyi değil enfeksiyon kaptığın anlamına geliyor
Doktorum öyle demişti hele bird ekokuluysa
sIK İDRARA çıkarmısın canım yada göğüste şişme aşırı uyku hali
Tamam canım yazabilrsin tabi bi sorun olmaz inş
tuplerde acik rahim filmi cekilldi hersey okey ama anlamadik gitti dr suanda sadece bekliceksiniz baska yapilacak bisey yok diyor sanirim ben cok stres yapiyorum cnmAhh canım beniimm geçmiş olsun bir dahada böyle tatsız şeyler yaşamazsın inşallah
tüplerde bir problemmi var dış gebelik neden oluşmuşki.
bende 2 dğşğk yaptım kürtaj vs derken çok yıprandım zor valla anlarım seni
Bizde 1.5 yıllık evliyiz
anladim sorun degil olursan ben okuyabilirim senin payini hic sorun degil canim ...eli kulagında oldum olucamda
benim kuzen babasına gitmişti ama aynı dertten bi kaç kişiyi ogluna yönlendirdi onlaarda olumlu sonuç aldılar kadıogluhastanesi oguzhan daver şişilide hastane nedemek keşke yardımcı ola bilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?