- 27 Kasım 2010
- 970
- 7
- 68
yok canim evde ders calisiyorum ben universite okuyorum son sinif....canım yarın görüşmek üzere sen çalışıyormusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canim evde ders calisiyorum ben universite okuyorum son sinif....canım yarın görüşmek üzere sen çalışıyormusun
insallah canim yaa bende cok istiyorum hersey yolunda gitsin artik bebislerimiz gelsin ve bizimle olsun sag salim kucagimiza alalim ama iste olmuyor allahin bir bildigi vardir mutlaka hepimizin hakkinda hayirlisi canimsaol canım sizede çok geçmiş olsun...
inş yarın güzel haberlerini alırız hepberaber
allahın izniyle inş budefa sağlıcakla alırsın kucağına bebişini
güzel haberlerini bekliycem canım
ben teşekkür ederim canım benim
anladım canım yarın 8 den sonra güncellerim dediğin için sordumyok canim evde ders calisiyorum ben universite okuyorum son sinif....
anladim canim yok saat 8 olunca benim burdada 6 oluyor hepimiz icin uygun olur dusuncesiyle soyledim canim yarin bekliyourum canim )))anladım canım yarın 8 den sonra güncellerim dediğin için sordum
canımsen şanslısın çünkü hiçbir sorun yok sizde.benim baharın ve cemremin eşlerinde sperm yok baharın eşinde 1 tane çıkmıştı yani anlayacağın biz spermi hiç tanımadık Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.ama cemremin eşi bu ay test yaptıracak onun duasını erken okursak çok iyi olurinsallah canim yaa bende cok istiyorum hersey yolunda gitsin artik bebislerimiz gelsin ve bizimle olsun sag salim kucagimiza alalim ama iste olmuyor allahin bir bildigi vardir mutlaka hepimizin hakkinda hayirlisi canim
ben sirami sana verebilirim canim hic sorun degil ilk once senin icin baslariz bu arada yarin en son kac kisi toplanirsa ona gore yeni liste yapicaz cunki listedeki bazi arkadaslar gelemeyebilirler cunki benim diger topikten diler henuz haber vermediler ona gore kisi sayimiz dusebilir canim eger istersen ben sirami seninle degistiririm asla sorun degil cnm
canım biz çocuk için okuyoruz bildiğim kadarıyla.sanırım senin çocuğun varmış.başka niyetlemi katılmak istiyorsun.yoksa sadece dua okumakmı istiyorsunarkadaslar bende duaniza katilmak isterim, yapmam gerekeni ve okunacak dua sayisini özelden bildirirseniz sevinirim
rabbim herkesin gönlüne göre versin
ayy canlarim yaaa insallah biran once iyilesirsiniz yaa bu arada keciboynuzu kurunu denedinizmi kizlar sperm arttirici bir kur 5-6 ay kadar yapiliyor sperm sayisini arttiriyor guclendiriyor ve hizlandiriyor kizlarcanımsen şanslısın çünkü hiçbir sorun yok sizde.benim baharın ve cemremin eşlerinde sperm yok baharın eşinde 1 tane çıkmıştı yani anlayacağın biz spermi hiç tanımadık Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.ama cemremin eşi bu ay test yaptıracak onun duasını erken okursak çok iyi olur
ah canım kullandık daha neler neler ama sıfıra sıfır elde var sıfır.inşallah Rabbim bizede birgün kanımızdan canımızdan evladımızı nasip eder.senden de yarın güzel haber bekliyoruz inşallahayy canlarim yaaa insallah biran once iyilesirsiniz yaa bu arada keciboynuzu kurunu denedinizmi kizlar sperm arttirici bir kur 5-6 ay kadar yapiliyor sperm sayisini arttiriyor guclendiriyor ve hizlandiriyor kizlar
tmm canim bizlerde sana onun icin dua ederiz askolsun neden kabul edilmeyesinki olurmu oyle sey senin sirandada senin adina senin dilegin icin dua ederz canim ))))))bu arada benim dileğim bebekle ilgili değil yeni farkettim canım.. ''dua edelim'' topiği diye ayrıntılı okumadan direk daldım mevzuya.. belki kabul edilmem bu toplu duaya sadece bu konu hakkında dua ediliyorsa eğer.. hayırlı bir yuva kurmak için dua istiyordum ben.. ama yine de okurum size o niyetle isterseniz.. sizokumasanızda olur bana
canım biz çocuk için okuyoruz bildiğim kadarıyla.sanırım senin çocuğun varmış.başka niyetlemi katılmak istiyorsun.yoksa sadece dua okumakmı istiyorsun
canım sanada okuyunca o niyete okuruz sadece farkındamısın diye yazmak istedim.tabiki duaya katılman sorun olmaz benim düşüncem bu asıl konu sahibi ne düşünür bilemembu arada benim dileğim bebekle ilgili değil yeni farkettim canım.. ''dua edelim'' topiği diye ayrıntılı okumadan direk daldım mevzuya.. belki kabul edilmem bu toplu duaya sadece bu konu hakkında dua ediliyorsa eğer.. hayırlı bir yuva kurmak için dua istiyordum ben.. ama yine de okurum size o niyetle isterseniz.. sizokumasanızda olur bana
amin canim yaaa insallah insallah rabbim bize bu mutlulugu birgun tattirir 4 gozle rabbimden gelecek guzellikleri bekliyoruz kizlar insallah bir aan once hepimiz kavusuruz bebislerimizeah canım kullandık daha neler neler ama sıfıra sıfır elde var sıfır.inşallah Rabbim bizede birgün kanımızdan canımızdan evladımızı nasip eder.senden de yarın güzel haber bekliyoruz inşallah
anladım canım seninde muhakkak kalbinin dileği olabilir sende o niyetle dua okutturursuncanim ben sadece yardim amacli katilmak istedim dua uzun oldugu icin nekadar cok kisi okursa okadar cabuk sonuca gidilir
ben dua okutmak isteyen herkese yardimci olmak isterim elimden geldigi kadariyla
seve seve okurum bende seve seve insallah dualarimiz hayirlara vesile olur konu dua olunca akan sular duru benim icin ne kadar isterseniz okurum kizlar isim yok evdeyim nasil olsa...canım sanada okuyunca o niyete okuruz sadece farkındamısın diye yazmak istedim.tabiki duaya katılman sorun olmaz benim düşüncem bu asıl konu sahibi ne düşünür bilemem