• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

saol canım sizede çok geçmiş olsun...
inş yarın güzel haberlerini alırız hepberaber :49:
allahın izniyle inş budefa sağlıcakla alırsın kucağına bebişini :emir_bebek:
güzel haberlerini bekliycem canım :16::16::16:

ben teşekkür ederim canım benim :70:
insallah canim yaa bende cok istiyorum hersey yolunda gitsin artik bebislerimiz gelsin ve bizimle olsun sag salim kucagimiza alalim ama iste olmuyor allahin bir bildigi vardir mutlaka hepimizin hakkinda hayirlisi canim ;)

yarin aksam duamiza katilmak isteyen herkesi saat 8 gibi bekliyorum kizlar listemize son seklini verelim ve paylasimlari yapip baslayalim insallah :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

insallah canim yaa bende cok istiyorum hersey yolunda gitsin artik bebislerimiz gelsin ve bizimle olsun sag salim kucagimiza alalim ama iste olmuyor allahin bir bildigi vardir mutlaka hepimizin hakkinda hayirlisi canim ;)
canım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:sen şanslısın çünkü hiçbir sorun yok sizde.benim baharın ve cemremin eşlerinde sperm yok baharın eşinde 1 tane çıkmıştı yani anlayacağın biz spermi hiç tanımadık Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.ama cemremin eşi bu ay test yaptıracak onun duasını erken okursak çok iyi olur:16::16::16::16::16::16:

ben sirami sana verebilirim canim hic sorun degil ilk once senin icin baslariz bu arada yarin en son kac kisi toplanirsa ona gore yeni liste yapicaz cunki listedeki bazi arkadaslar gelemeyebilirler cunki benim diger topikten diler henuz haber vermediler ona gore kisi sayimiz dusebilir canim eger istersen ben sirami seninle degistiririm asla sorun degil cnm

canım benim çok iyisin iyi niyetini görmek bile beni mutlu etti o niyetle dua edeceğinden de hiç şüphem yok bu bana yeter. hakkını hiç bir şekilde almak istemem.. çünkü sen başlatmışsın bu güzel olayı. o niyetle başlamışsın..

ayarladığın son listeye göre yaparız artık.. sorun değil ha 10 gün önce ha 10 gün sonra..

8 gibi grememde ben canım sen paylaştıracak mısın şimdi herkese yoksa herkes istediği kadar mı alacak

canım bende 8 de girmiyorum 10dan sonra giriyorum ama sen beni unutma ben bana düşeni okurum Allah'ın izniyle

arkadaslar bende duaniza katilmak isterim, yapmam gerekeni ve okunacak dua sayisini özelden bildirirseniz sevinirim

rabbim herkesin gönlüne göre versin

arkadaslar bende duaniza katilmak isterim, yapmam gerekeni ve okunacak dua sayisini özelden bildirirseniz sevinirim

rabbim herkesin gönlüne göre versin
canım biz çocuk için okuyoruz bildiğim kadarıyla.sanırım senin çocuğun varmış.başka niyetlemi katılmak istiyorsun.yoksa sadece dua okumakmı istiyorsun

canım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:sen şanslısın çünkü hiçbir sorun yok sizde.benim baharın ve cemremin eşlerinde sperm yok baharın eşinde 1 tane çıkmıştı yani anlayacağın biz spermi hiç tanımadık Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.ama cemremin eşi bu ay test yaptıracak onun duasını erken okursak çok iyi olur:16::16::16::16::16::16:
ayy canlarim yaaa insallah biran once iyilesirsiniz yaa bu arada keciboynuzu kurunu denedinizmi kizlar sperm arttirici bir kur 5-6 ay kadar yapiliyor sperm sayisini arttiriyor guclendiriyor ve hizlandiriyor kizlar

bu arada benim dileğim bebekle ilgili değil yeni farkettim canım.. ''dua edelim'' topiği diye ayrıntılı okumadan direk daldım mevzuya.. belki kabul edilmem bu toplu duaya sadece bu konu hakkında dua ediliyorsa eğer.. hayırlı bir yuva kurmak için dua istiyordum ben.. ama yine de okurum size o niyetle isterseniz.. sizokumasanızda olur bana

Son düzenleme:
ayy canlarim yaaa insallah biran once iyilesirsiniz yaa bu arada keciboynuzu kurunu denedinizmi kizlar sperm arttirici bir kur 5-6 ay kadar yapiliyor sperm sayisini arttiriyor guclendiriyor ve hizlandiriyor kizlar
ah canım kullandık daha neler neler ama sıfıra sıfır elde var sıfır.inşallah Rabbim bizede birgün kanımızdan canımızdan evladımızı nasip eder.senden de yarın güzel haber bekliyoruz inşallah

bu arada benim dileğim bebekle ilgili değil yeni farkettim canım.. ''dua edelim'' topiği diye ayrıntılı okumadan direk daldım mevzuya.. belki kabul edilmem bu toplu duaya sadece bu konu hakkında dua ediliyorsa eğer.. hayırlı bir yuva kurmak için dua istiyordum ben.. ama yine de okurum size o niyetle isterseniz.. sizokumasanızda olur bana
tmm canim bizlerde sana onun icin dua ederiz askolsun neden kabul edilmeyesinki olurmu oyle sey senin sirandada senin adina senin dilegin icin dua ederz canim ;)))))))

canım biz çocuk için okuyoruz bildiğim kadarıyla.sanırım senin çocuğun varmış.başka niyetlemi katılmak istiyorsun.yoksa sadece dua okumakmı istiyorsun

canim ben sadece yardim amacli katilmak istedim dua uzun oldugu icin nekadar cok kisi okursa okadar cabuk sonuca gidilir
ben dua okutmak isteyen herkese yardimci olmak isterim elimden geldigi kadariyla

canım sanada okuyunca o niyete okuruz sadece farkındamısın diye yazmak istedim.tabiki duaya katılman sorun olmaz benim düşüncem bu asıl konu sahibi ne düşünür bilemem:16::16::16::16:

ah canım kullandık daha neler neler ama sıfıra sıfır elde var sıfır.inşallah Rabbim bizede birgün kanımızdan canımızdan evladımızı nasip eder.senden de yarın güzel haber bekliyoruz inşallah
amin canim yaaa insallah insallah rabbim bize bu mutlulugu birgun tattirir 4 gozle rabbimden gelecek guzellikleri bekliyoruz kizlar insallah bir aan once hepimiz kavusuruz bebislerimize :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canim ben sadece yardim amacli katilmak istedim dua uzun oldugu icin nekadar cok kisi okursa okadar cabuk sonuca gidilir
ben dua okutmak isteyen herkese yardimci olmak isterim elimden geldigi kadariyla
anladım canım seninde muhakkak kalbinin dileği olabilir sende o niyetle dua okutturursun :16::16::16::16::16:

canım sanada okuyunca o niyete okuruz sadece farkındamısın diye yazmak istedim.tabiki duaya katılman sorun olmaz benim düşüncem bu asıl konu sahibi ne düşünür bilemem:16::16::16::16:
seve seve okurum bende seve seve insallah dualarimiz hayirlara vesile olur konu dua olunca akan sular duru benim icin ne kadar isterseniz okurum kizlar isim yok evdeyim nasil olsa... :nazar::nazar::nazar:

Back