ayy canlarim yaaa insallah biran once iyilesirsiniz yaa bu arada keciboynuzu kurunu denedinizmi kizlar sperm arttirici bir kur 5-6 ay kadar yapiliyor sperm sayisini arttiriyor guclendiriyor ve hizlandiriyor kizlar
tmm canim bizlerde sana onun icin dua ederiz askolsun neden kabul edilmeyesinki olurmu oyle sey senin sirandada senin adina senin dilegin icin dua ederz canim))))))
canim benim cok incesin cok tesekkur ederim sana bizde sana okuruz kalbinden gecen bir dilek bir istek varsa bizde senin icin okuyalim bu kadar duyarli olman beni cok mutlu etti insallah rabbimde sana istediklerini verir....canim ben sadece yardim amacli katilmak istedim dua uzun oldugu icin nekadar cok kisi okursa okadar cabuk sonuca gidilir
ben dua okutmak isteyen herkese yardimci olmak isterim elimden geldigi kadariyla
tmm canim allaha emanet ol iyi geceler allah rahatlik versin canim ;_))))))Allah razı olsun canım.. ozaman sorun yokben yarın son duruma göre eğer liste tamamlanmış olursa, okuyacağım salat için kişilerin liste sırasını, adını ve kaç tane okuyacağımı kaydetmek için uğrarım ozamn bu topiğe.. Allah'a emanet olun iyi geceler..
ayyy askolsun canim gormedim cok ozur dilerim ya cok kisiye yazinca farkedemedim cok afedersin ozur dilerim canimsedoşummm küstükmü bana cvp vermiyorsun:9
hosgeldin canim tekrar nasilsin ? sendeki sorun nedir canim belki bir bildigimiz vardir belki yardimci olabiliriz...Sorun eşimde değil bizde
Malesef bende
Hayırlısı olsun artık Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
ayyy askolsun canim gormedim cok ozur dilerim ya cok kisiye yazinca farkedemedim cok afedersin ozur dilerim canim
anladım canım seninde muhakkak kalbinin dileği olabilir sende o niyetle dua okutturursun
canim benim cok incesin cok tesekkur ederim sana bizde sana okuruz kalbinden gecen bir dilek bir istek varsa bizde senin icin okuyalim bu kadar duyarli olman beni cok mutlu etti insallah rabbimde sana istediklerini verir....
canim benim yarin aksam 8 de listenin son seklini verip paylastirmalara baslicaz ve ondan sonra herkes icin tektek okuyacagiz, yarin aksam hersey belli olduktan sonra baslariz canim ve umarim hergun bir kisi icin okuyabilecek kadar kalabalik olur listemiz canim arkadasimmerhaba duaya nezaman başlanacak karar verildimi
kizlar kendim icin düsünmemistim ama tabikide hepimizin gönlünden gecen dileklerimiz var eger okunursa bende katilirim ama öncelik sizlerin
canim benim yarin aksam 8 de listenin son seklini verip paylastirmalara baslicaz ve ondan sonra herkes icin tektek okuyacagiz, yarin aksam hersey belli olduktan sonra baslariz canim ve umarim hergun bir kisi icin okuyabilecek kadar kalabalik olur listemiz canim arkadasim
olmasada kalabalık geliriz üstesinden canım meraklanma olmadı kendi cevremizdende rica ederiz olmazmı
olur tabikide canim ben simdi listeyi tekrar guncelliyorum canim bakalim kac kisi olmusuz...olmasada kalabalık geliriz üstesinden canım meraklanma olmadı kendi cevremizdende rica ederiz olmazmı
hosgeldin canim tekrar nasilsin ? sendeki sorun nedir canim belki bir bildigimiz vardir belki yardimci olabiliriz...
Hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Yok canım benimki yardımlık bir şey değil bende gen bozukluğu var malesef bebeklerim sağlıklı olmuyor düşüyor
Biz inşalah tekrar deneyeceğiz mart ayında Rabbim izin verirse tabi hayırlısı sizde sorun erkek faktörü mğ?
mervecim yarin herkese paylastiriyorum ama istedigin kadar da okuyabilirsin senden kalani bana verebilirsin okuyabilirim bende zaten yorulana yardimci olmayi dusunuyorum cnm8 gibi grememde ben canım sen paylaştıracak mısın şimdi herkese yoksa herkes istediği kadar mı alacak
Standart 4444 salati tefriciye duamiz icin iste yeni guncel listemiz kizlarkizlar kendim icin düsünmemistim ama tabikide hepimizin gönlünden gecen dileklerimiz var eger okunursa bende katilirim ama öncelik sizlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?