• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Yok canım benimki yardımlık bir şey değil bende gen bozukluğu var malesef bebeklerim sağlıklı olmuyor düşüyor
Biz inşalah tekrar deneyeceğiz mart ayında Rabbim izin verirse tabi hayırlısı sizde sorun erkek faktörü mğ?
canim benim cok gecmis olsun yaaa bende iyiyim ne olsun benimde adetim gecti 6 gun test yaptim negatif yarin kan tahlilim var hayirlisi allahtan diyorum bende ;)))) insallah biran once sifa bulursun canim sende ...

Standart 4444 salati tefriciye duamiz icin iste yeni guncel listemiz kizlar

allah asıl senden razı olsun tatlım bize öncelik edip topladın:)
allah hepimizden razi olsun birbirimiz icin cok candan dua edecegimzden hic suphem yok cunki hepimiz ayni problemle ve ayni dilekle karsi karsiyayiz hepimizin dilegi kendi kanimizdan canimizdan hayirli bir evlatlarimiz olsun insallah allah inaniyorum aslinda rabbim bizleri bos cevirmeyecek o guzelliklerinden bizlerede verecek kabul olmayan dua yoktur vaktini bekleyen dua vardir degilmi kizlar bu arada tekrar soyluyorum okumalar basladiktan sonra yorulan arkadas olursa ben yardimci olabilirim

allah hepimizden razi olsun birbirimiz icin cok candan dua edecegimzden hic suphem yok cunki hepimiz ayni problemle ve ayni dilekle karsi karsiyayiz hepimizin dilegi kendi kanimizdan canimizdan hayirli bir evlatlarimiz olsun insallah allah inaniyorum aslinda rabbim bizleri bos cevirmeyecek o guzelliklerinden bizlerede verecek kabul olmayan dua yoktur vaktini bekleyen dua vardir degilmi kizlar bu arada tekrar soyluyorum okumalar basladiktan sonra yorulan arkadas olursa ben yardimci olabilirim

herkese sayımı verceksin nasıl yapıcaz

mervecim konuya dalmıi gibi olucam ama hiç üzülme benim kuzenimde de aynı problem vardı 3 tane 4 aylık ken kaybetti bebeklerini saglıklı olmaz tüp bebek yapacaksın dediler bi dr bulduk ona tüpe gerek kalmadan oldu hemde bi saglıklıki bide zeki görme hiç üzülme

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım ciddimisin anlatsana onlarda sorun erkektemiydi bayandamıydıı
Ya inanırmısınn şuan heyecanlandım duygulandım ağlayacağımmm:43:

mervecim yarin herkese paylastiriyorum ama istedigin kadar da okuyabilirsin senden kalani bana verebilirsin okuyabilirim bende zaten yorulana yardimci olmayi dusunuyorum cnm
Canım benim hiçbir işim yok valla gün boyu evdeyim okuyabilirim inşallah okuyamayanlardan alır okuruz
canim benim cok gecmis olsun yaaa bende iyiyim ne olsun benimde adetim gecti 6 gun test yaptim negatif yarin kan tahlilim var hayirlisi allahtan diyorum bende ;)))) insallah biran once sifa bulursun canim sende ...

Hadi bakalım hayırlısı belki hamilesin kanda çıkar inşallah yaa
Bak heyecanlandım şimdii belirtiler var mı peki anlatsana:46:

4444 salati tefriciye duamiz icin iste yeni guncel listemiz kizlar

1- sedosumm- okumak icin hazir
2- rb85 - haber bekleniyor
3- sıral84- haber bekleniyor
4- aslı_ıst- haber bekleniyor
5- estalmus- haber bekleniyor
6- gelartık- okumak icin hazir
7- canommmm- haber bekleniyor
8- seramonı- haber bekleniyor
9- lamazı77- okumak icin hazir
10- merve02- okumak icin hazir
11-cemrem 29- okumak icin hazir
12-asiNaz- okumak icin hazir
13-vck - okumak icin hazir
14-bahar85- okumak icin hazir
15-ceza83- okumak icin hazir
16-gulcan- haber bekleniyor
17-zeliha- okumak icin hazir
18-esmeralisa- okumak icin hazir
19-zeyn77- okumak icin hazir

kizlar suanda haber bekledigimiz 7 tane arkadasimiz var hazir olan toplam 12 kisiyiz yarina kadar son durumu tekrar bildiricem kizlar ;)) allah herkesten razi olsun...

Ay bu kırk hamileyi nereden bulacağım ben tekim gurbetteyim

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım ciddimisin anlatsana onlarda sorun erkektemiydi bayandamıydıı
Ya inanırmısınn şuan heyecanlandım duygulandım ağlayacağımmm:43:

ben sevin diye dedim kuzenimde kızımızdaydı yani genetik bozukluk yüzünden kaybediyordu tüp bebek tek şart dediler capaya bile gitti orasıda öyle dedi sonra bi dr bulduk o bi kaç ilacla 3 aylık bir tedavi uygaladı ve cok saglıklı bir kızımız oldu

Canım benim hiçbir işim yok valla gün boyu evdeyim okuyabilirim inşallah okuyamayanlardan alır okuruz

Hadi bakalım hayırlısı belki hamilesin kanda çıkar inşallah yaa
Bak heyecanlandım şimdii belirtiler var mı peki anlatsana:46:
aynen oyle canim bende oyle dusundum okuyamayan arkadaslara destek olur okuruz biz insallah canim bende cok istiyorum sadece kasiklarimda batmalar ve akintim var sarimsi ayrica gaz sikayetlerim basladi bunlar belirtimidir hic bilemiyorum allahtan hayirlisi mevlam neylerse guzel eyler...

ben sevin diye dedim kuzenimde kızımızdaydı yani genetik bozukluk yüzünden kaybediyordu tüp bebek tek şart dediler capaya bile gitti orasıda öyle dedi sonra bi dr bulduk o bi kaç ilacla 3 aylık bir tedavi uygaladı ve cok saglıklı bir kızımız oldu

Sevinçten ağlayacağım zaten canım:1::1:Evet bizede tüp bebek dedi doktor
Yada deneye deneye bulacaksın dediler ama ilaç neyin nesi ay şunu accık geniş anlatsanaaa
bende gidip tedavi olurum istanbuldayım zaten

Back