• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

benim birsorum olacak hergün bir kişiyemi okunacak.yoksa perşembeden perşembeye mi okunacak
canim ben persembeye baslayalim dedim ama gel artik isimli arkadasimiz yarin baslayali dedi madem oyle listemizde olan kisilerle yarin guncelleme yapip aslen kac kisiysek yarin baslayalim ve cumaya bagislayalim ve toplu olarak okuyacagiz niyet ederken herkesin izmini vericez bu arada kafama takildi eger isterseniz kizlar sirayla herkese tek tek de okuyabiliriz siradan baslar 17 kisiye tek tek okuruz yarin oglenden aksam saat 8 de son listeyi yapicam ve arkadaslara duayi paylastiricam hayirlisi hakkimizda;)))))

bu arada neler yapiyorsunuz kizlar nasil gidiyor hayat

canım bizim kızların dediği gibi hayatımız hep mücadeleyle geçiyor...
ilaçlar bitkiseller herşeyi deniyoruz...
ayrıca kendi topiğimizde sürekli dua ediyoruz birbirimize...
bizim sorunumuz eşim azosperm...
sizdeki sorun ne canım ??

canim ben persembeye baslayalim dedim ama gel artik isimli arkadasimiz yarin baslayali dedi madem oyle listemizde olan kisilerle yarin guncelleme yapip aslen kac kisiysek yarin baslayalim ve cumaya bagislayalim ve toplu olarak okuyacagiz niyet ederken herkesin izmini vericez bu arada kafama takildi eger isterseniz kizlar sirayla herkese tek tek de okuyabiliriz siradan baslar 17 kisiye tek tek okuruz yarin oglenden aksam saat 8 de son listeyi yapicam ve arkadaslara duayi paylastiricam hayirlisi hakkimizda;)))))
canım işine karışmak istemem ama liste zaten kalabalık hergün bir kişiye okuyabiliriz

merhaba kizlar duyarliliginiz icin cok tesekkur ediyorum allah dualarimizi kabul etsin bu arada yarin aksam son listemizle allahin izniyle okumaya baslayabiliriz cuma gunune kadar bitiririz bu arada sizlere cok onemli bir sorum var kizlar herkes icin tek tek mi okuyalim listede adi bulunan herkes icin yani tek tek mi okuyalim yoksa herkese toplu olarakmi siz nasil derseniz ben ayarlamalari o sekilde yapicam kizlar haber bekliyorum.....

canım işine karışmak istemem ama liste zaten kalabalık hergün bir kişiye okuyabiliriz
tamam ozaman o sekilde yapalim nasil derseniz canim oyle yapalim o zaman arkadaslarla tam kararlastiralim ve yarin aksam 8 de son listeyi ve paylastirmalari yapip baslicaz zaten

canım bizim kızların dediği gibi hayatımız hep mücadeleyle geçiyor...
ilaçlar bitkiseller herşeyi deniyoruz...
ayrıca kendi topiğimizde sürekli dua ediyoruz birbirimize...
bizim sorunumuz eşim azosperm...
sizdeki sorun ne canım ??
baharcim cok gecmis olsun canim vallahi bizde hicbir sorun yok hersey yolunda heray yumurtlama oluyor esimdede durum iyi ama olmuyor rahim filmi cekildi testler tahliller hersey yapildi ama bir sorun yok oluyorda dusuk oluyor bakalim allahtan hayirlisi bu ay gunum tam 6 gun gecti ilk defa ama testler negatif bakalim yarin kan tahliline gidicem bakalim sonuc ne yarin size yazarim canim:nazar:

kızlar bende katılabilir miyim? bu salatı tefriciye zaten ayet yada sure değil peygamberimize (sav) salat ve yüce Rabbimize (cc) arz ettiğimiz güzel bir dua.. regl dönemindeyken de okunabilir yani.. isteyen herkes için her daim okumaya çalışırım bende.. umarım sizde okursunuz bana.. kişinin mümin kardeşine yaptığı dua daha makbul olur derler çünkü günahsız ağızla yapılırmış böyle dualar.. bunu bildiğim için sizinde dualarınızı almak isterim bende..

sedosumm kardeşim eğer beni de kabul ederseniz fikrimi belirteyim teker teker kişinin adını vererek dua etmek daha güzel olur..

Son düzenleme:
baharcim cok gecmis olsun canim vallahi bizde hicbir sorun yok hersey yolunda heray yumurtlama oluyor esimdede durum iyi ama olmuyor rahim filmi cekildi testler tahliller hersey yapildi ama bir sorun yok oluyorda dusuk oluyor bakalim allahtan hayirlisi bu ay gunum tam 6 gun gecti ilk defa ama testler negatif bakalim yarin kan tahliline gidicem bakalim sonuc ne yarin size yazarim canim:nazar:
canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız.:16::16::16::16::16:

kızlar bende katılabilir miyim? bu salatı tefriciye zaten ayet yada sure değil peygamberimize (sav) salat ve yüce Rabbimize (cc) arz ettiğimiz güzel bir dua.. regl dönemindeyken de okunabilir yani.. isteyen herkes için her daim okumaya çalışırım bende.. umarım sizde okursunuz bana.. kişinin mümin kardeşine yaptığı dua daha makbul olur derler çünkü günahsız ağızla yapılırmış böyle dualar.. bunu bildiğim için sizinde dualarınızı almak isterim bende..

sedosumm kardeşim eğer beni de kabul ederseniz fikrimi belirteyim teker teker kişinin adını vererek dua etmek daha güzel olur..
tamam canim hosgeldin aramiza rabbim insallah dualarimizi kabul eder canim bizde sanirim enson o sekilde yapicaz herkesin adina tek tek okuyacagiz allahtan hayirlisi senin le birlikte 18 kisi olduk hosgeldin canim ;))))

yarın guzel haberler verırsın bıze ınşşlhhhhhhhhhhhhhhhhhh:49::49::49::49:

Standart 4444 salati tefriciye duamiz icin iste yeni guncel listemiz kizlar

1- sedosumm
2- rb85
3- sıral84
4- aslı_ıst
5- estalmus
6- gelartık
7- canommmm
8- seramonı
9- lamazı77
10- merve02
11-cemrem 29
12-asiNaz
13-vck
14-bahar85
15-ceza83
16-gulcan
17-zeliha
18-esmeralisa listemizdeki herkese cok tesekkur ediyorum kizlar

beb cıkıyorum kızlr hepınıze ii gecelerrrrrrrrrrrrrrr:3::54:

tamam canim hosgeldin aramiza rabbim insallah dualarimizi kabul eder canim bizde sanirim enson o sekilde yapicaz herkesin adina tek tek okuyacagiz allahtan hayirlisi senin le birlikte 18 kisi olduk hosgeldin canim ;))))

amin amiiin inş..

hoşbulduk teşekkür ederim arkadaşım..
birkaç sorum var onları hemen sorayım ozaman.. ona göre kendimi ayarlayacağım çünkü. hepinize eksiksiz okumak adına boş vakit bulmam gerekecek :D

1- ne zaman başlayacağız
2-kaç kişi olmamız gerekiyor maksimum..
3- ortalama her birbirimize kaç salat.. okuma düşecek.

(yarın kesin bir liste yapılacaksa ozaman ocak 25'te başlanacak okumalar.. ben 18. sırada olduğuma göre ozaman benim için 11 şubatta okunacak (hemen hesap ettim :D) çok mutlu oldum :16: )

saol canım sizede çok geçmiş olsun...
inş yarın güzel haberlerini alırız hepberaber :49:
allahın izniyle inş budefa sağlıcakla alırsın kucağına bebişini :emir_bebek:
güzel haberlerini bekliycem canım :16::16::16:

AMIN AMIN canim cok tesekkur ederim aramiza katildigin icin....

ben teşekkür ederim canım benim :70:

amin amiiin inş..

hoşbulduk teşekkür ederim arkadaşım..
birkaç sorum var onları hemen sorayım ozaman.. ona göre kendimi ayarlayacağım çünkü. hepinize eksiksiz okumak adına boş vakit bulmam gerekecek :D

1- ne zaman başlayacağız
2-kaç kişi olmamız gerekiyor maksimum..
3- ortalama her birbirimize kaç salat.. okuma düşecek.

(yarın kesin bir liste yapılacaksa ozaman ocak 25'te başlanacak okumalar.. ben 18. sırada olduğuma göre ozaman benim için 11 şubatta okunacak (hemen hesap ettim :D) çok mutlu oldum :16: )
ben sirami sana verebilirim canim hic sorun degil ilk once senin icin baslariz bu arada yarin en son kac kisi toplanirsa ona gore yeni liste yapicaz cunki listedeki bazi arkadaslar gelemeyebilirler cunki benim diger topikten diler henuz haber vermediler ona gore kisi sayimiz dusebilir canim eger istersen ben sirami seninle degistiririm asla sorun degil cnm

Back