• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

kızlar liste

1- sedosumm
2- rb85
3- sıral84
4- aslı_ıst
5- estalmus
6- gelartık
7- canommmm
8- seramonı
9- lamazı77
10- merve02
11-cemrem 29
sedoş sen sana dönmeyen olursa listeyi düzenlersin
Selam kizlar ben geldim onceki arkadaslardan cvp bekliyorum kizlar yeni liste yapicam

Selam kizlar ben geldim onceki arkadaslardan cvp bekliyorum kizlar yeni liste yapicam

cnm ben varım duaya katılıyorum kısaca ne zaman ne kadar okunacak vede kımn adına once baslanacak anlatırsan sevınırım

cnm ben varım duaya katılıyorum kısaca ne zaman ne kadar okunacak vede kımn adına once baslanacak anlatırsan sevınırım
cnm dua okuyan kisiler herkes birbiri icin okuyor yani soyle 4444 tane duayi toplu olarak okuyoruz kac kisiyse niyet ederken duaya katilan butun arkadaslarin adina okuyacagiz ayrica hosgeldin canim aramiza ben liste guncellicem onceki topikten gelicek arkadaslarimiz var ayrica ozelden msj atan arkadaslar var ben simdi listenin son halini ekliyorum seni de ekliyorum canim listeme

kızlar merhaba bende tefriciye okumak için listenize katılmak istiyorum...
bizimde bebişimiz olmuyor...
benide listeye alırsanız çok mutlu olurum...

cnm dua okuyan kisiler herkes birbiri icin okuyor yani soyle 4444 tane duayi toplu olarak okuyoruz kac kisiyse niyet ederken duaya katilan butun arkadaslarin adina okuyacagiz ayrica hosgeldin canim aramiza ben liste guncellicem onceki topikten gelicek arkadaslarimiz var ayrica ozelden msj atan arkadaslar var ben simdi listenin son halini ekliyorum seni de ekliyorum canim listeme

bilgi için sağol :16::16::16::16::16::16::16::16:

1- sedosumm
2- rb85
3- sıral84
4- aslı_ıst
5- estalmus
6- gelartık
7- canommmm
8- seramonı
9- lamazı77
10- merve02
11-cemrem 29
12-asiNaz
13-vck
14-bahar85
15-ceza83
16-gulcan
17-zeliha

kizlar suanda 17 kisiyiz ve herkese 261 adet dusuyor yalniz henuz listedeki bazi arkadaslarimiz bana donus yapmadi onlardan cevap bekliyorum cvp gelmezse hali hazirdaki arkadaslari tekrar hesaplayip yazicam su durumda herkes 261 tane okuyor sadece ben 268 okuyacagim tam bolunemedigi icin kalan fazla miktari ben aldim son listemizi yarin tekrar gunceller tekrar bakariz son duruma kizlar...

1- sedosumm
2- rb85
3- sıral84
4- aslı_ıst
5- estalmus
6- gelartık
7- canommmm
8- seramonı
9- lamazı77
10- merve02
11-cemrem 29
12-asiNaz
13-vck
14-bahar85
15-ceza83
16-gulcan
17-zeliha

kizlar suanda 17 kisiyiz ve herkese 261 adet dusuyor yalniz henuz listedeki bazi arkadaslarimiz bana donus yapmadi onlardan cevap bekliyorum cvp gelmezse hali hazirdaki arkadaslari tekrar hesaplayip yazicam su durumda herkes 261 tane okuyor sadece ben 268 okuyacagim tam bolunemedigi icin kalan fazla miktari ben aldim son listemizi yarin tekrar gunceller tekrar bakariz son duruma kizlar...
benim birsorum olacak hergün bir kişiyemi okunacak.yoksa perşembeden perşembeye mi okunacak

Back