- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar ben geldim onceki arkadaslardan cvp bekliyorum kizlar yeni liste yapicamkızlar liste
1- sedosumm
2- rb85
3- sıral84
4- aslı_ıst
5- estalmus
6- gelartık
7- canommmm
8- seramonı
9- lamazı77
10- merve02
11-cemrem 29
sedoş sen sana dönmeyen olursa listeyi düzenlersin
Selam kizlar ben geldim onceki arkadaslardan cvp bekliyorum kizlar yeni liste yapicam
cnm dua okuyan kisiler herkes birbiri icin okuyor yani soyle 4444 tane duayi toplu olarak okuyoruz kac kisiyse niyet ederken duaya katilan butun arkadaslarin adina okuyacagiz ayrica hosgeldin canim aramiza ben liste guncellicem onceki topikten gelicek arkadaslarimiz var ayrica ozelden msj atan arkadaslar var ben simdi listenin son halini ekliyorum seni de ekliyorum canim listemecnm ben varım duaya katılıyorum kısaca ne zaman ne kadar okunacak vede kımn adına once baslanacak anlatırsan sevınırım
cnm dua okuyan kisiler herkes birbiri icin okuyor yani soyle 4444 tane duayi toplu olarak okuyoruz kac kisiyse niyet ederken duaya katilan butun arkadaslarin adina okuyacagiz ayrica hosgeldin canim aramiza ben liste guncellicem onceki topikten gelicek arkadaslarimiz var ayrica ozelden msj atan arkadaslar var ben simdi listenin son halini ekliyorum seni de ekliyorum canim listeme
cemrem bende geldim arkandan tatlım
cemrem bende geldim arkandan tatlım
hosgeldin canim senide ekliyorum simdi listemize )))))cemrem bende geldim arkandan tatlım
hosgeldin canim senide ekliyorum simdi listemize )))))
hoşgeldin bi denemm
vck ye yazdım ama okumadı herhalde
hoşbulduk tatlım...
vck okudu canım benim oda burda
cnm ekledim senide listeye ama guncelleme yapicaz ))arkadaşlar bende katılmak istiyorum benide eklermisiniz
benim birsorum olacak hergün bir kişiyemi okunacak.yoksa perşembeden perşembeye mi okunacak1- sedosumm
2- rb85
3- sıral84
4- aslı_ıst
5- estalmus
6- gelartık
7- canommmm
8- seramonı
9- lamazı77
10- merve02
11-cemrem 29
12-asiNaz
13-vck
14-bahar85
15-ceza83
16-gulcan
17-zeliha
kizlar suanda 17 kisiyiz ve herkese 261 adet dusuyor yalniz henuz listedeki bazi arkadaslarimiz bana donus yapmadi onlardan cevap bekliyorum cvp gelmezse hali hazirdaki arkadaslari tekrar hesaplayip yazicam su durumda herkes 261 tane okuyor sadece ben 268 okuyacagim tam bolunemedigi icin kalan fazla miktari ben aldim son listemizi yarin tekrar gunceller tekrar bakariz son duruma kizlar...
bu arada neler yapiyorsunuz kizlar nasil gidiyor hayat
bizde hayat bebişsiz ve anlamsız geçiyor.ama şükürler olsun sağlıklıyız.bizim sorun erkek kısırlığı yani hiç sperm yok sizdeki sorun nedirbu arada neler yapiyorsunuz kizlar nasil gidiyor hayat