• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

]Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:
gelin birbirimize dua edelim. tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. regl olmak katılmaya engel değildir.

YAPILIŞ:
Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab
Euzubillahimineşşeytanirracîm Bismillâhirrahmânirrahîm
Elhamdülillâhi Rabbil Âlemîn Vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.
Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin

dua bitiminde:

Ey Rabbim!..

Resûlünün senden istediğini istiyorum.
Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum.

Ey Rabbim!..
Kulağımın şerrinden, gözümün şerrinden, dilimin şerrinden, kalbimin şerrinden elimin şerrinden sana sığınırım.

Ey Rabbim!..
Ben zayıfım, rızan yolunda benim zaafımı kuvvetlendir.
Beni nasiyemden tutup hayra sevk et.
İslam'ı rızamın en son noktası kıl.

ALLAH'IM!..
Senden sıhhat, afiyet, güzel ahlak, kadere rıza istiyorum.

DUALARIMIZI KABUL ET GERİ ÇEVİRME YA RABBİ!...
AMİN AMİN..

amin amin kabul buyur Ya Rabbim.
Sübhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn, ve selâmun alel-mürselîn, vel-hamdü lillâhi rabbil âlemîn. el- fatiha

19.01.2012 PERŞEMBE GECE DUA LİSTEMİZ;

1-aysenur.gee Allahım ayşenur kuluna helal kazanabileceği hayırlı bir iş kapısı aç. hayatındaa olan insanla mutlu huzurlu sağlıklı sevgi saygı içinde hayırlı bir yuva kurmalarını nasip eyle. hayırlısıyla kapanmasını nasip et.kazalardan belalardan koru. soğuk kış günlerinde evsizlere yardım et. bizleri cehennem azabından koru cennetine nail olan kullarında eyle Ya Rabbim. Amin.

2-Suskun Sultan... Allahım sen büyüksün. Esirgeyen bağışlayansın. Büyüklükte eşi olmayansın. Sıkıntılardan sonra feraha kavuşturansın. Sen dualarımızı kabul et. Allahım sen suskun kulunun günahlarını affet. Ona yardım et. İşlerinde kolaylık sağla. Hayırlı kazançlar ver. Hayırlı yazılar yaz. Sevebileceği değer görebileceği, güzel yüzlü, güzel huylu, eşine bir ömür boyu sadık kalabilecek, kıymet bilen, ahlak sahibi, eğitimli, terbiyeli bir insan nasip et. Her başlancı mutlu sona ulaştır. yarıda kalan işlerini tamamla. Hayırlı ve bol iş kapısı aç. Bahtını güzelleştir. Kısmetini gürleştir. Amin

Bebişimin tarama testler kötü geldi....haftaya aminosentez yapılacak :( dualarınızda bbebeğimide unutmayın lütfen :( şimdiden ALLAH razı olsun hepinizden ....

Allah raZİ olsun ama duamı nasıl ekleyecegimi bilmiyorum dua ederken benim icinde Rabbim onunda bebeğine Sifa ver hayırlı sağlıklı bir evlat olsun dirin inşallah Rabbim kabul eder ...

Merhaba kizlar bu konuyu acmamin sebebi bu Salat-i Tefriciyenin gucune inanmamdir. Gecen sen bir topikte biz tam 24 kadin bu salat-i tefriciyeyi paylastik ve okuduk bircok arkkadasimiz hamis kaldi tabi bende dahil ama ben bebisimi kaybettim arkadaslarim ise bebislerini kucaklarina aldilar simdi tekrar denemek istiyorum bana katilmak isteyen arkadaslar olursa isimlerini yazalim herkes okuyabildigi kadar ne dersiniz kizlar bence denemeye deger cunki denemedigimiz hic bisey kalmyor zaten..... okumak isteyenler icin duayi asagiya yaziy

Latin harfleri ile:

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
Duayı arapça olarak okumanızı tavsiye ederiz.

Gerçekten inanarak yapılmış bir duanın kabul olmayacağını kim söyleyebilir.

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir (BIZIMDE DILEGIMIZ BELLI HAYDI GELIN HEP BERABER PAYLASALIM....)

kizlar dua listem asagidaki gibidir ismini goren arkadaslarim cevap yazarlarsa memnun olurum kizlar herkesi bekliyorum

Merhaba kızlar ıste duamıza katılan arkadaslarımızın lıstesı

1- sedosumm
2- rb85
3- sıral84
4- aslı_ıst
5- estalmus
6- gelartık
7- canommmm
8- seramonı
9- lamazı77
10- merve02

dualarımızın hayırlara vesıle olmasını dıler gobıslerımızın bebıslerle dolmasını dılerım...hayırlı evlatlarımız olması dılegıyle....

kizlar dua listem asagidaki gibidir ismini goren arkadaslarim cevap yazarlarsa memnun olurum kizlar herkesi bekliyorum

1- sedosumm
2- rb85
3- sıral84
4- aslı_ıst
5- estalmus
6- gelartık
7- canommmm
8- seramonı
9- lamazı77
10- merve02

dualarımızın hayırlara vesıle olmasını dıler gobıslerımızın bebıslerle dolmasını dılerım...hayırlı evlatlarımız olması dılegıyle....

s.a. canım özelden mesajını aldım kaç tane okuyayım onu da yaz da başlayalım bi an önce:31:

1- sedosumm
2- rb85
3- sıral84
4- aslı_ıst
5- estalmus
6- gelartık
7- canommmm
8- seramonı
9- lamazı77
10- merve02

canım aldım mesajını evet herhalde 10 kısıyız herkes 444 tanemi okuyor birde nasıl bağışlayaağız

canım aldım mesajını evet herhalde 10 kısıyız herkes 444 tanemi okuyor birde nasıl bağışlayaağız

cnm merhaba bu dua kımın ıcın okunuyo benımde bebısım olmuyo 6 senedır katılmakj ısterım bana acıklama yaparmısınız lutfen
sımdıden tesekkurler

cnm merhaba bu dua kımın ıcın okunuyo benımde bebısım olmuyo 6 senedır katılmakj ısterım bana acıklama yaparmısınız lutfen
sımdıden tesekkurler

canım topikten 10 arkadaş toplandık çoğumuzun bebişi olmuyo onun için okuyacağız inşallah

canım topikten 10 arkadaş toplandık çoğumuzun bebişi olmuyo onun için okuyacağız inşallah

banada okuyalım pekı sure varmı yanı ne zamana kadar okunacak bende okurum onuniçin soruyorum

geldim kizlar yaa kusura bakmayin bizim aramizda zaman farki oldugu icin biraz gec geliyorum ama bundan snra ben size ayak uydurucam haberlerinizi bekliyorum dedigim gibi haftaca persembe gunune kadar katilan arkadaslarin hepsini toplayip duamizi paylastiricam duamiz herkes icin ortak okuyalim diyorum ben ama eger dersenizki yok sirayla herkes icin okuyalim siz bilirsiniz butun arkadaslar toplanalim persembeye kadar ve cuma gecesi baslayalim

geldim kizlar yaa kusura bakmayin bizim aramizda zaman farki oldugu icin biraz gec geliyorum ama bundan snra ben size ayak uydurucam haberlerinizi bekliyorum dedigim gibi haftaca persembe gunune kadar katilan arkadaslarin hepsini toplayip duamizi paylastiricam duamiz herkes icin ortak okuyalim diyorum ben ama eger dersenizki yok sirayla herkes icin okuyalim siz bilirsiniz butun arkadaslar toplanalim persembeye kadar ve cuma gecesi baslayalim

bende derimki yarın aksam kısı sayısı neyse sen böl herkese persembe gününe kadar herkes payını okusun cuma gecesi bağışlayalım çalışan olur hızlı okuyan yavaş okuyan olur en azından perşembeye kadar biter cuma bağışlarız

cnm tefrıcıye ye benıde ekleyın tmm mı

kızlar liste

1- sedosumm
2- rb85
3- sıral84
4- aslı_ıst
5- estalmus
6- gelartık
7- canommmm
8- seramonı
9- lamazı77
10- merve02
11-cemrem 29

sedoş sen sana dönmeyen olursa listeyi düzenlersin

Arkadaşlar, listedeki isimler bebek sahibi olmak isteyenler ve adına dua okunacaklar mı?

Eğer öyleyse ben okumak isterim.

Şayet, dua okuyacakların listesiyse beni de ekleyin, yine okumak isterim.

Back