LİSTENİN SON HALİDİR.... DUA EKLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR, SIRASINA GÖRE RUMUZLARINI VE DUALARINI EKLESİNLER LÜTFEN
1-SivriBiber..................ev ve bebek..hülyamın ruhuna dua okunması ve günahları bağışlanmasını istiyorum
2-Belinay Merve............babaannesine Allahtan rahmet dilicez.Babasına sabır ve güç isticez
3-umudum.....................günahlarımın affı için hayırlıysa sevdiğimin bana dönmesi değilse rabbimin tez zamanda onu unutturması birde bana yaptığı haksızlık için birazcık vizdanın sızlaması
4-lady34........................kayınpederiyle aynı evde oturmasınlar, anneannesi istanbuldan ev alabilsin,eşi maaşını alabilsin
5-yasemin-66.................sağlıkla bebek dünyaya getirsin ve anne olsun , bir ev sahibi olsun...kocasıyla huzurunu kimse bozamasın...
6-derin55......................maddi olarak rahatlamak ve burdan kampüse gitmemizi istiyorum eşim doktora yapıyor doktoradan önce gitmek istiyorum!
7-Burcums...................Babacığımın ruhuna ve maddi olarak rahatlamak istiyorum...
8-Sevgi Kelebeği.......Kendime ve sevgilime hayırlı bir iş kapısı tez zamanda evimize huzur istiyorum...
9-esramm82... hayırlısıyla sağlıklı bebeğim olsun istiyorum