Arkadaşlarım, benim fikrim; (duaları gece okuma konusunda)
Süleyman Karataş hocadan dinlediğime göre, perşembe akşam ezanından sonra cuma gecesine girmiş bulunuyoruz zaten. Ve Peygamber Efendimizin de cuma günü ikindi vaktine kadar mübarek dakikalar olduğunun ve bu dakikaların da yalnızca Allah tarafından bilindiği üzerine hadis-i şerifi vardır.
Ve benim fikrim; herkesin müsait olduğu zamanda okuması..Ben çalışmıyorum ama okuyorum hem de ikinci öğretimim...Yani en iyisi müsait zamanlarımızı kollayıp o zamanları değerlendirmek..Ben memleketimdeyken geceleri okurdum ama burda geceleri kalkamıyorum, bulunduğum ortamdan korkuyorum açıkçası...O yüzden yatmadan okuyorum..
Dediğim gibi en iyisi bu.
kızlar ne olur benim arkadaşım kardeşim azizecik içinde dua edin ne olur 4 gündür yoğun bakımda
mafoldumben
selam kızlar bende aranıza katılabilirmiyim,duanın gücüne gerçekten çok inanıyorum Rabbim yürekten ve ısrarla edilen duaları geri çevirmiyor bunu çok yaşadım hayatımda,ve tabi gıyabında yapılan dua daha daha makbuldür..nolur benim içinde dua edin.7 aylık hamileyim ve hamileliğim başından beri çok zor geçiyor,malesef geçen sene olan ve hamileliğimde nükseden psikolojik bir rahatsızlığım var hamile olduğum için her ilacıda kullanamıyorum doktorların zararsız dediği ve verdikleri ilaçları kullanabiliyorum sadece ama onlarda bi işe yaramadı nolur duaya çok ihtiyacım var şifa bulmak için..ve kızımın sağlıkla sıhhatle hayırla doğması için.bende sizler için ederim yürekten..ismim yasemin bu arada.
selam kızlar bende aranıza katılabilirmiyim,duanın gücüne gerçekten çok inanıyorum Rabbim yürekten ve ısrarla edilen duaları geri çevirmiyor bunu çok yaşadım hayatımda,ve tabi gıyabında yapılan dua daha daha makbuldür..nolur benim içinde dua edin.7 aylık hamileyim ve hamileliğim başından beri çok zor geçiyor,malesef geçen sene olan ve hamileliğimde nükseden psikolojik bir rahatsızlığım var hamile olduğum için her ilacıda kullanamıyorum doktorların zararsız dediği ve verdikleri ilaçları kullanabiliyorum sadece ama onlarda bi işe yaramadı nolur duaya çok ihtiyacım var şifa bulmak için..ve kızımın sağlıkla sıhhatle hayırla doğması için.bende sizler için ederim yürekten..ismim yasemin bu arada.
kızlar sizi daha önce burda görmediğim için belki yapamayabilirsiniz diye duanızı ekleyerek yardımcı olmak istedim. eklemek istediğiniz dualarınız varsa söyleyin düzelteyim olur mu? aramıza hoşgeldiniz. birbirimize listedeki gibi dua ediyoruz tamam mı?
ellerine sağlık canım
Benden çok yaşayacaksın
Tam ben düşünüyordum
bir baktım ki sen yazmışsın bile opuyorumnanaktan
sağol canım Allah razı olsun burda böyle bi konu olduğunu bilmiyodum yoksa çoktaan burda yerimi alırdım :) ben birazcık ekleme yaptım çok saolun
kızlar sizi daha önce burda görmediğim için belki yapamayabilirsiniz diye duanızı ekleyerek yardımcı olmak istedim. eklemek istediğiniz dualarınız varsa söyleyin düzelteyim olur mu? aramıza hoşgeldiniz. birbirimize listedeki gibi dua ediyoruz tamam mı?
canım tabiki katılabilirsin
tek yapman gereken listeyi kopyalamak ve en altına duanı yazmak
Gerisini biliyorsun zaten yazılı
namaz ve duaların okunması
Allah acil şifalar canım
Allah sağsalim kucağına alıp bebişinin cennet kokusunu içine çekmeyi nasip etsin :Saruboceq:
sağol canım Allah razı olsun burda böyle bi konu olduğunu bilmiyodum yoksa çoktaan burda yerimi alırdım :) ben birazcık ekleme yaptım çok saolun
aminn canım Rabbim sizlerinde hayırlı dualarını kabul etsin.hamilelerin duası heleki hastalarında duası kabul olur derler hasta olduğum için ve hamile olduğum için inşallah sizler ve herkes için ediceğim dualar kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?