• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

rica ederim canım bi kişiyi atlamışsın ama düzelttim, her hafta bekleriz yerimseniben salı günü başlayıp perşembe 18.00 e kadar listeyi bitiriyoruz. perşembe gecesi yada cuma vakti duamızı yapıyoruz isteğe göre.

anladım canım bende zaten her cuma gününü kaçırmamaya çalışıyorum Allahın izniyle sizler için dua edicem..Allah yapıcağımız duaları şimdiden kabul etsin..

bir bilgi daha kızlar cuma günü duanın kabul olduğu vakit ezanla hocanın mimbere oturduğu an arasındaymış yani cuma günü öğle ezanı okunduğu andan itibaren o ilk bir saat çok önemli..

Kızlar Allah dualarımızı kabul etsin
Amiiiin amiiiin :Saruboceq:
Ben Raabim kabul ederse görevimi yerine getirdim

Arkadaşlar benide dualarınıza dahil ederseniz çok mutlu olurum..
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..:Saruboceq:

slm dua kardeslerım ıns yenıden dua gecesınde bende varım Allaha emanet olun..

duamı ettim Allah kabul etsin
hayırlı cumalar kardeşlerim

slm dua kardeslerım ıns yenıden dua gecesınde bende varım Allaha emanet olun..

essem Şeniz çok mutlu oldum ya seni gördüğüme :asigim: dua ettim canım Şeniz

hayırlı cumalar kızlar
RABBıM dualarımızı hayırlısıyla kabul eder inş
bende bugün abdest alıcam
o zaman namazımı kılıp okuycam

Walker arkadaşım inşallah okursun bu yazdığımı…

Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrate a’yunin Vec’alna lilmuttakıyne imama.
Anlamı:
Rabbimiz bizlere, gözlerimizi nurlandıracak, korunmak isteyenlere yol gösterecek evladlar bağışla eşlerimizden.
Bilgi:
Evlat isteyen ana – babalara Cenab-ı Hakk’ın öğrettiği bir dua bu…Hayırlı evladı olsun isteyenler, şayet bu duaya namazlarından sonra devam ederken çocukları olursa, umulur salih bir nesil sahibi olurlar

(Ahmed Hulusi, Dua ve Zikir kitabından alıntıdır.)

Allah dualarımızı kabul etsin kızlar eksiklerimizi Rabbim tamamlasın.hakkınızı helal edin Allah razı olsun dua ettiğiniz için..

Back