• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Hayırlı cumalar olsun kızlar
Allah kabul etsin dualarınızı
Mız mızcığım geçmiş olsun
İnşallah iyi çıkar sonuçların
Haberdar et olur mu??

saol cnm ALLAH razı olsun cnm benım bugun doktor karnımdan utrasonla baktı hıc bırsey yok dedı benı ınfertıtıye yonlerdıdı ordan horman testı yapalım dedı kan aldılar saat ucde sonucları alcam bakalım hayırlıısı cnm yaaaa

o ne yaf mesajım 3 defa gitmiş :fisfisfis:

benim de test yaptırmam lazım da üşenmekten gidemiyorum.
inşallah temiz çıkar canım en önemlisi stres yapmamakmış Allah yardımcın olsun.

kızlar tahlıllerım temız cıktı bır konua ctım ordanda bakabılırsınız degerlerımı sadece bıraz kılo verırısen kendılıgınden duzelır dedı 10 kılom varda :(

Mızmızcığım nerede bu değerlerin göremedim
Hangi topikte hangi başlık altında açtın
ben de bakmak istedim ama bulamasdım

saola kızlar konum jınekologı bolumunde actım kızlar cok teskkkur ettım hepınızı ayrı ayrı allah razı olsun canlarım benım

Merhaba kızlar...

Beni burada bilen bilir, başlığın müdavimlerindendim... Fakat aylardır uyku sorunu yaşıyorum, uyku hapıyla yatıyorum bu yüzden bazen gece kalkamıyorum, bu yüzden de dua listesine adımı eklemiyorum kimsenin hakkına girmek istemiyorum çünkü. :(
Yani sanmayın ki burayı unuttum... Ben yine sizlerlerleyim, siz hep dualarımdasınız...

Merhaba kızlar...

Beni burada bilen bilir, başlığın müdavimlerindendim... Fakat aylardır uyku sorunu yaşıyorum, uyku hapıyla yatıyorum bu yüzden bazen gece kalkamıyorum, bu yüzden de dua listesine adımı eklemiyorum kimsenin hakkına girmek istemiyorum çünkü. :(
Yani sanmayın ki burayı unuttum... Ben yine sizlerlerleyim, siz hep dualarımdasınız...

evet topiğin il açıldığı zamanlarda böyle şekillenmesini sağlayan insanlardansın... bende de var uyku sorunu ama burdan da kopamıyorum. helallik isteyerek cuma vakti edeceğimi söyleyerek katılıyorum bende. sağolsunlar anlayış gösteriyorlar.

LıSTEYı KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELıM. ALLAH KABUL ETSıN...

***** !!!!! ( ÖNEMLı ) *****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz....

DUA ŞEKLıMıZ AŞAGIDAKı ŞEKıLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞıLDıR..YETER Kı DUA EDELıM )

3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

5 KASIM PERŞEMBE GECESı DUA LıSTESı

1-kahvekolik... Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin tüm günahlarını affet, hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver, kabir azabından koru. onları tüm kötülüklerden, kaza, bela, sıkıntı ve musibetlerden koru. eşi hiç bırakmamak üzere namaza başlasın ne olur. yuvasından huzuru, aşkı ve bereketi eksik etme Allah'ım. eşinin ailesi onlara hiç zarar veremesin hep uzakta yaşasınlar. kpss de kahvekoliğe çok büyük bir başarı ver, korkularını geçir Allah'ım.

LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN...

***** !!!!! ( ÖNEMLİ ) *****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz,
ayrıca dualarımızı kısa ve net bir şekilde yazalım....

DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )

Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak

5 KASIM PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

1-kahvekolik... Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin tüm günahlarını affet, hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver, kabir azabından koru. onları tüm kötülüklerden, kaza, bela, sıkıntı ve musibetlerden koru. eşi hiç bırakmamak üzere namaza başlasın ne olur. yuvasından huzuru, aşkı ve bereketi eksik etme Allah'ım. eşinin ailesi onlara hiç zarar veremesin hep uzakta yaşasınlar. kpss de kahvekoliğe çok büyük bir başarı ver, korkularını geçir Allah'ım.

2.Sevgi Kelebeği; ALLAHım sevgi kelebeği kuluna tez vakitte gönlüne göre hakkında hayırlı olan hayırlı bir iş kapısı nasip et ve gönlüne göre olan kısmetini tez vakitte karşısına çıkar hayırlı sevgi saygı dolu mutlu bir evlilik yapmasını nasip et ailesini kazalardan belalardan kötü felaketlerden koru sağlık sıhat nasip et haklarında herşeyin hayırlısını nasip et AMİN

Back