Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvekolık pamuk prensens ve diger arkadaşlar. hakkınızı helal edin. dualarınızı Allah'ım kabul etsin. <arkadaşlar Allah hepimizin kalbine göre versin. Allah razı olsun. neolur beni unutmayın neolur.
kahvekolık pamuk prensens ve diger arkadaşlar. hakkınızı helal edin. dualarınızı Allah'ım kabul etsin. <arkadaşlar Allah hepimizin kalbine göre versin. Allah razı olsun. neolur beni unutmayın neolur.
mesajını görür görmez hemen dua ettim canım, gören herkes de eder merak etme. şimdi nasıl baban? hastanede mi, rahatsızlığı ne?
evet arkadaşım.öyle. dün hastanedeydim hep. bendede 2 çocuk var.3ve 10 yaşında. onlarla o kadar zor oluyoki. elimden geleni yapıyorum hep.ama içimden hep yanında olsam diyorum. gidiyorum sadece gözlerime bakıyo bişi anlatmak istiyo ama ne???????? bana sen benim annemsin der hep annesini 5 yaşında kaybetmiş babam. annesine çok benzermişim. arkadaşlar çok zor inanın yazdıkça gözlerimden dökülüyo herbir damla. kelime yokki anlatayım. sadece canım acıyo ama onun kadar diil. onun canı daha çok acıyo.biliyorum daha 55 yaşında şimdi başlayacaktı hayata. Allahım yardım etsin babama. canım babam .bogazlarım agrıyo. anneme dik durmak için.çabalıyorum. kim anlar beni kim. iyiki burası var. dua ettiginizi biliyorum .saolun Allahım gönlünüzdekini versin.
her borçluyu sıkıtıdan kurtaran her kederlinin gönlünü sevindiren her tutkuluyu kurtaran bütün gizli şeyleri bilen diledigi şeye ol deyince hemen oluveren ve en sonunda ona dönecegimiz cenab-ı hakka hamdü senalar olsun bütün tesbih ve dualarımız ona mahsustur allahım sen herkesin gönlünün muradını hayırlısyla ver en kısa zamanda amin :Saruboceq:
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Allah hepinizin muradını hayırlısıyla versin inşalah yüzünüzden gülücük gönlünüzden huzur hiç eksik olmasın AMİNNNNN,bana da dualarınızda yer verin lütfen
Allah hepinizden razı olsun