• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

LıSTEYı KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELıM. ALLAH KABUL ETSıN...

***** !!!!! ( ÖNEMLı ) *****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz,
ayrıca dualarımızı kısa ve net bir şekilde yazalım....

DUA ŞEKLıMıZ AŞAGIDAKı ŞEKıLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞıLDıR..YETER Kı DUA EDELıM )

3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidin

5 KASIM PERŞEMBE GECESı DUA LıSTESı

1-kahvekolik... Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin tüm günahlarını affet, hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver, kabir azabından koru. onları tüm kötülüklerden, kaza, bela, sıkıntı ve musibetlerden koru. eşi hiç bırakmamak üzere namaza başlasın ne olur. yuvasından huzuru, aşkı ve bereketi eksik etme Allah'ım. eşinin ailesi onlara hiç zarar veremesin hep uzakta yaşasınlar. kpss de kahvekoliğe çok büyük bir başarı ver, korkularını geçir Allah'ım.

2.Sevgi Kelebeği; ALLAHım sevgi kelebeği kuluna tez vakitte gönlüne göre hakkında hayırlı olan hayırlı bir iş kapısı nasip et ve gönlüne göre olan kısmetini tez vakitte karşısına çıkar hayırlı sevgi saygı dolu mutlu bir evlilik yapmasını nasip et ailesini kazalardan belalardan kötü felaketlerden koru sağlık sıhat nasip et haklarında herşeyin hayırlısını nasip et AMıN

3-AsiNaz…Allahım Öncelikle sevgili habibin Hz. Muhammed (s.a.v) ’e selemlar olsun.Sen AsiNaz’ın annesinin,babasının, kardeşlerinin ve kendisinin günahlarını bağışla..Annesine ve kız kardeşine şifalar ver.Kız kardeşinin ameliyatının hayırlı bir şekilde geçmesini ve şifaya nail olmasını nasip eyle..AsiNaz’ı, ailesini ve burdaki tüm dua kardeşlerini hayırlı ve iyi insanlarla karşılaştır.PamukPrensesPathem’in kardeşine ve AsiNaz’a da ağrıları ve mide rahatsızlığı hususunda şifa nasip eyle..Ve ayrıca arkadaşımıza ders çalışma fikri ve azmi ver…Allahım sen ülkemizi ve çocuklarımızı domuz gribi salgınından koru ve dualarımızı mübarek Cuma gecesinin hürmetine kabul eyle.…Amin..

Dip not: Arkadşlarım duama grip salgınını da eklemek istedim.
Duam uzun olmuş olabilir.
Hakkınızı helal edin nolur.

Son düzenleme:
kızlar iş için dua istiyorum
iş arıyorum ve iş için dua istiyorum bilen var mı?

Evet ama derse yetişmem lazım.
Şöyle diyim:
Ahmed Hulusi'nin Dua ve Zikir kitabına (online) bakın.
Orada bulacaksınız.
Google'ı kullanmanız yeterli.
Eğer bulamazsanız yarın inşallah nete girip bu sayfaya yazarım.
Herkes yararlanmış olur.

Evet ama derse yetişmem lazım.
Şöyle diyim:
Ahmed Hulusi'nin Dua ve Zikir kitabına (online) bakın.
Orada bulacaksınız.
Google'ı kullanmanız yeterli.
Eğer bulamazsanız yarın inşallah nete girip bu sayfaya yazarım.
Herkes yararlanmış olur.

ben bu kitabı okumuştum. ne bileyim bana bi tuhaf geldi. dua için orhan pamuk yayınlarını öneririm.

asinaz tşk ederim
ama ben burda iş ile ilgili dua bulamadım bana yardımcı olur musunuz hangı duayı okumalıyım

Asinazım canım allah razı olsun duana kardesımıde eklemıssın..
allah sanada kız akrdesınede annede tum sevdıklerıne sıfa versın canım...

kelebekım bende regl kende katılıyorum...dualrı okuyorum...bence herkezde katılsın...

kahvekolık bende galıba cuma vakıtlerı yapıcam duamı..gece gec yatıyorum bıdaha kalkamıyorum...ve buaralar ebnde korku olustu gecelerı korkuyorum..oyuzden bende arkadaslar kabul olursa cuma vaktı yapıcam duamı...

burcucum sende katıl..bırakma bu topıgı ve bzıı

LıSTEYı KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELıM. ALLAH KABUL ETSıN...

***** !!!!! ( ÖNEMLı ) *****

DUA ŞEKLıMıZ AŞAGIDAKı ŞEKıLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞıLDıR..YETER Kı DUA EDELıM )

3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
1 kere Fatiha
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur

5 KASIM PERŞEMBE GECESı DUA LıSTESı

1-kahvekolik... Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin tüm günahlarını affet, hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver, kabir azabından koru. onları tüm kötülüklerden, kaza, bela, sıkıntı ve musibetlerden koru. eşi hiç bırakmamak üzere namaza başlasın ne olur. yuvasından huzuru, aşkı ve bereketi eksik etme Allah'ım. eşinin ailesi onlara hiç zarar veremesin hep uzakta yaşasınlar. kpss de kahvekoliğe çok büyük bir başarı ver, korkularını geçir Allah'ım.

2.Sevgi Kelebeği; ALLAHım sevgi kelebeği kuluna tez vakitte gönlüne göre hakkında hayırlı olan hayırlı bir iş kapısı nasip et ve gönlüne göre olan kısmetini tez vakitte karşısına çıkar hayırlı sevgi saygı dolu mutlu bir evlilik yapmasını nasip et ailesini kazalardan belalardan kötü felaketlerden koru sağlık sıhat nasip et haklarında herşeyin hayırlısını nasip et AMıN

3-AsiNaz…Allahım Öncelikle sevgili habibin Hz. Muhammed (s.a.v) ’e selemlar olsun.Sen AsiNaz’ın annesinin,babasının, kardeşlerinin ve kendisinin günahlarını bağışla..Annesine ve kız kardeşine şifalar ver.Kız kardeşinin ameliyatının hayırlı bir şekilde geçmesini ve şifaya nail olmasını nasip eyle..AsiNaz’ı, ailesini ve burdaki tüm dua kardeşlerini hayırlı ve iyi insanlarla karşılaştır.PamukPrensesPathem’in kardeşine ve AsiNaz’a da ağrıları ve mide rahatsızlığı hususunda şifa nasip eyle..Ve ayrıca arkadaşımıza ders çalışma fikri ve azmi ver…Allahım sen ülkemizi ve çocuklarımızı domuz gribi salgınından koru ve dualarımızı mübarek Cuma gecesinin hürmetine kabul eyle.…Amin..
4-yavruceylan1...Ya Mucip, Ey Rabbim...Sen Affedicisin, affetmeyi seversin, bizi affet!...Biz bilmeyiz istemesini sen veririsin en iyisini...Cümle Ümmet-i Muhammed'in içinde de bizlerin canımıza sağlık, hanemize huzur, kesemize bereket, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda kuvveti ver ya Rabbim....Sen Cümle Ümmet-i Muhammed'den isteyen herkese içinde de tümay kuluna eşinden ona, ondan eşine haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et...bu sınavı geçebilmeleri için sabırlar ihsan eyle.... gönüllerindeki hayırlı eyle ya Rabbim ...Dualarımızı peygamber efendimiz (S.AV) hatırına kabul eyle..Amin

Kızlar ben tekrar söylemek istiyorum.
Çalıştığım için -aslında kalksam iyi olur ama yapamıyorum- gece kalkamıyorum.
O yüzden namazı perşembe gecesi yatsı namazından sonra kılıp, dualarımızı öyle okuyorum.
Gece kalkıp namazlarını kılıp dualarını eden arkadaşlar Hakkınızı helal ediniz lütfen

o zaman anlaşılıyor ki çoğumuz gece kalkamıyoruz. benden yana helal olsun sizde helal edin. ben daha önce toredoya yani topic sahibine gece olmamasını teklif etmiştim, ama o saatte çok sevap dedi biçok kişi ve reddedildi. bırakmak yerine kalkamayacak olanlar helallik istesin o zaman bu şekilde duadan kopmamış oluruz. böyle ortak bi çözüm bulabiliriz diye düşündüm. tabi benim fikrim ne dersiniz bilmiyorum, toredo uğramıyor zaten topiğe.

benden yanada helal olsun..sızlerde bana helal edın hepınız
bencede dualarımızdan kopmamak adına ,dualarımızı persembe ıkındıden sonra ve cuma ıkındı arasında yapalım..herkez musaıt oldugu zmaanda yapsın..cok daha rahat ve huzrlu olur

benden yanada helal olsun..sızlerde bana helal edın hepınız
bencede dualarımızdan kopmamak adına ,dualarımızı persembe ıkındıden sonra ve cuma ıkındı arasında yapalım..herkez musaıt oldugu zmaanda yapsın..cok daha rahat ve huzrlu olur

aynen. ben cuma selası ve ezan arasında yapmayı düşünüyorum.

arkadaşlar bnde aynen valla çalışıorum anca gece okurum böle bi karar alınmış olması çok ii
birazdan duamı yazarım bende

ben çalışmıyorum ama ne yalan söyliyim yinede kalkamıyorum
tamam cuma sela ile ezan arası olsun
hem böylelikle burdan rahatca okuyabilirim yazmamada gerek kalmaz
bu arada helal olsun nedemek herzaman

tamam o zaman kızlar en az 7 kişi okey verdiyse ki daha müdavimlerimizden girmeyenler de var ama bunu uygulayalım. benim için de iyi oldu. hepinize sevgiler a.s.

ben gündüzleri okuyamam gerçi gecede çok zor oluyordu çoğu zaman kalkamadığımdan yazmıyordum hayırlısı ne ise o olsun

LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN...

***** !!!!! ( ÖNEMLİ ) *****

DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )

1 kere Fatiha
Kenzül ars duası okunur

5 KASIM PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

2.Sevgi Kelebeği; ALLAHım sevgi kelebeği kuluna tez vakitte gönlüne göre hakkında hayırlı olan hayırlı bir iş kapısı nasip et ve gönlüne göre olan kısmetini tez vakitte karşısına çıkar hayırlı sevgi saygı dolu mutlu bir evlilik yapmasını nasip et ailesini kazalardan belalardan kötü felaketlerden koru sağlık sıhat nasip et haklarında herşeyin hayırlısını nasip et AMİN

4-yavruceylan1...Ya Mucip, Ey Rabbim...Sen Affedicisin, affetmeyi seversin, bizi affet!...Biz bilmeyiz istemesini sen veririsin en iyisini...Cümle Ümmet-i Muhammed'in içinde de bizlerin canımıza sağlık, hanemize huzur, kesemize bereket, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda kuvveti ver ya Rabbim....Sen Cümle Ümmet-i Muhammed'den isteyen herkese içinde de tümay kuluna eşinden ona, ondan eşine haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et...bu sınavı geçebilmeleri için sabırlar ihsan eyle.... gönüllerindeki hayırlı eyle ya Rabbim ...Dualarımızı peygamber efendimiz (S.AV) hatırına kabul eyle..Amin

5...PamukPrensesPathem.........Allahım sen pathemın kardesıne acıl sıfa ver hastalıgını gecr....yuregını ferahlat...tum hastalara AsiNaz'a annesıne ve kardesınede acil sifalar ver..pathemı ve aılesını hayrlı ınsanlarla karsılastr kotu gun gosterme.senın yolundan peygamber ef.yolundan ayrma..sıfasız hastalıklar dermansız dertler verme..pathemede cok hayrlı es evlılık nasıp et,keske dedırtme..evlerınden bereketı hzuru mutlulugu saglıgı eksık etme..annesını babasını dedesını baslarından eksık etme..pathemın yuzundekılerı gecr..eskı yuzu gıbı olsun..ekmeklerının paralarının bereketını ver.gunahlarını bagısla dualrını kabul eyl korktuklarından emın kıl amın...

Back