kızlar dualarım kabul oldu
ALLAH hepinizden razı olsun
dualarınızı esirgemediniz benden
hayırlısıyla benimde işim var artık
inşallah kalıcı olurum
çok teşekkür ederim kızlar çook :Saruboceq:
kızlar geçen hafta yazmıstım duaya
sınawdan geçmek için
geçtim :)) hakkınızı helal edin :)
canım cok sevındım bugun bu topık guzel haberler aldı ınsallah devamı gelır
cok opuyorum canım tebrıkler
malibum çok sevindim :asigim:
RABBİM dualarımızı yavaş yavaş kabul ediyo
helal olsun ne demek
ikinize de çok sevindim tatlışlar. maşallah
alkisalkisalkis
pınar ipekçi yazını okuduğumda tüylerim diken diken oldu çünkü benim de bugün canım çok sıkkındı ve bir huzur kapısı arıyordum işte tam o sırada yazını okudum içim rahatladı paylaşımın için teşekkür ederim Rabbim bizlere taşıyamayacağımız yük vermez inşallah..
bu arada duaya ihtiyacım var dua listesine hangi gün başlıyosunuz kızlar
Pınar ipekçi
Muhteşem bir yazydı.
Paylaştığın için çooook teşekkürler
ara ara dönüp tekrar okuyacağım
çok sevindimm çok Şenizkızlar geçen hafta yazmıstım duaya
sınawdan geçmek için
geçtim :)) hakkınızı helal edin :)
arkadaşlar tefriciye okuyan yokmu benim içinnnnn
Aşkın 16 yaşında hayat dolu bir gençti.babası aslan usta inşaat işçisi annesi Remziye hanım ev temizliğine giden bir gecekondu evinde kiracı geçimini zar zorda olsa sağlamaya çalışan mutlu bir aile.aşkın 4 yaşından beri böbrek hastası ve bütün aramalara rağmen aşkına uygun böbrek bulunamıyordu.aşkın lise öğrencisi devlet ilaçlarını karşılıyordu aşkın evde kendi başına diyalize giriyordu, gündüzleri de okuluna devam ediyordu.ancak 6 ay önce okulda top oynarken ayağı kırıldı diye bir haber geldi aşkın hastaneye yattı.fakat yapılan tetkiklere göre aşkının kemiğinde tümör tespit edildi.AŞKIN KEMİK KANSERİ.aile yıkıldı bir taraftan böbrek hastası böbrekler bitik durumda olduğu için kemoterapi tam anlamıyla yapılamıyordu.kaderin cilvesine bakın ki tamda bu arada aşkına uygun böbrek bulundu fakat tümör yüzünden nakil yapılamıyor.aşkın şuanda bir yandan diyalize giriyor biryandan da kemoterapi alıyor fakat istenen verim alınamıyor ve bacağının alınması riski var aşkın bunu henüz bilmiyor….
Bu yazıyı okuyan herkesten ALLAH rızası için el ele verelim ve aşkına dua edelim.ben inanıyorum ki mutlaka dualarımız kabul olacaktır ve aşkını evvela ALLAHIN izniyle sonrada dualarımızla kurtaracağız.düşünün hepimizin evlatları sevdikleri var onların tırnağına bir zarar gelsin istemeyiz ufacık bir hastalıkta korku sarar içimizi aşkının anneciği babacığı evlatlarını kaybetme riskiyle baş başa kimbilir ne acı çekiyorlardır.(ne okumak isterseniz yasin,ihlas,ayetelkürsi,bildiğiniz şifa duaları,esmaül Hüsna)
aylardır dua listemize bebek hasretimi yazmış ve sizde benim bu hasretime eşlik edip benim için dua etmiiştiniz..bu zamana kadar duamızın dünyada kabulü olmadı Rabbim böyle uygun gördü demekki...ama bu dualarımız burda kabul olmasa bile ahirette mutlaka bi güzellik olarak karşımıza çıkacaktır inşallah....pınar ipekçi arkadaşımızın yazısında yazan bi cümle çok hoşuma gitti...''Sabrın, tevekkülün, teslimiyetin eminliği ile huzur müjdesi alacaksınız.'' ben dün müjdemi aldım çok şükür hamileyim...inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım bebeğimide...bu yüzden öncelikle Rabbime Onun sonsuzluğunca şükrediyorum...ve sizlerede çok teşekkürler...benim için el açıp dua ettiniz...Rabbim sizinde ümmeti muhammedinde dualarını kabul eylesin....ve bu dua kardeşliğimiz devam eylesin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?