Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

canım 200 tanede ben alıyorum ..bitince haber veririm

arkadaşlar tefriciye ezberinizdeyse eğer abdestsizde okunur

evet tefriciye abdestsiz okunabilir....
hatta ezbere kuran bile okunabilir ama tabiki kuran akurken abdestli olmak daha iyidir...
(tabi bahsettiğim normal namaz abdesti....yoksa hastayken ezbere kuran okunamaz...)
abdestsiz kuranı kerim veya içinde ayet yazan kitaplara dokunulmaz...
eğer tefriciye ayet olmayan bir kitapta ise ele alıpta abdestsizde okunabilir...
yada tefriciye bir kağıda not alınarak okunur...

tefriciye dua olduğu yani kuran olmadığı için hastayken okunabilir...

peki tefriciye okurken neleri okumamız lazım ...:kedi:

ben de 100 tane okurum o zaman...

nasıl okunacağını soran arkadaşlar için

4444 Dua--Salat-i Tefriciyye

" Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."

** Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur

* Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.

* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.

* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.

* Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.

* Okuma sirasinda yuzunuz Kible'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrica, okuyus sirasinda, zihniyetinizin baska bir seyle mesgul olmamasi icin gozlerinizi kapatin.

* Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.

* Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Cunku, adetler tipki bir kilidin anahtari gibi onemlidir.

* Kendi kendine okuyacak gucte olmayan, kendi haceti icin baskalarina okutturabilir.

1.biranne54...100 tane
2.ecrin bebek...100 tane
3.fadik...100 tane
4.burcums...ve annesı ..100 tane
5.UykucuSirine...200tane
6.küçük böcük...100 tane

allah razı olsun ınsallah...

allah hepınızden razı olsun ...
gozlerım doldu ıannaın...ınsallah guzel haberler yazıcam buraya...
allah sızlerınde ne muradı varsa nasıp etsın..
bıtırınce tefrıcıyyelerı yazarsınız bende ona gore ayarlarım...

PamukPrensesPathem...2000 tane
biranne54...100 tane
ecrin bebek...100 tane
fadik...100 tane
burcums...ve annesı ..100 tane
UykucuSirine...200tane
küçük böcük...100 tane

allahhepınızden razı olsun ınsallah

canım benim allah kardeşine şifa versin!:Saruboceq:
tefriciye duasını bilmiyorum ama içimden gelerek dualarımda olacak!!!

ebrucum acıl sıfalar canım benım 100 taned eben alıyım 100 de baska arkadastan almıstım yarın okuyum haber verırım

Gunlukte gorup geldim topige, Allah tez zamanda tum hasta kullarina acil sifalar
versin..
Yapmam gereken birsey varsa yapabilirim kizlar...

biranne54...100 tane
ecrin bebek...100 tane
fadik...100 tane
UykucuSirine...200tane
küçük böcük...100 tane

canim bende 100 tane okurum benide ekle listene biliyosun benim icinde baslamistik duaya allah arkadaslardan razi olsun onlarin sayesinde sayiyi bitirdik insallah seninkinide bitiririz hep beraber
cuma gunu allahin izniyle transferim var ama erken bitirirsem yine alirim allahim kardesine sifa versin

prensesim allah acil şifalar versin ben okuyamadım kusura bakma denizlideyim yoğun geçiyor

canım allah razı olsun duanda adımzıı an yeter...saol

ebrucum acıl sıfalar canım benım 100 taned eben alıyım 100 de baska arkadastan almıstım yarın okuyum haber verırım

saol es_se cım allah razı olsun 100 tane yazıyorum sana

100 tane okudum canım allah şifasını verir inşallah.

allah bın kere razı olsun allah kabul etsın

Gunlukte gorup geldim topige, Allah tez zamanda tum hasta kullarina acil sifalar
versin..
Yapmam gereken birsey varsa yapabilirim kizlar...

saol allah razı olsun
okuyabılırsenız tefrıcıye okuyoruz ...okuyamazsanız dua edın yeter

allah razı olsun...
bılıyorum sana okudugumzuu aklımdasın..allahım ınsallah transferını hayrlıısyla gerceklestrsın....ne muradın varsa kabul olsun

biranne54...100 tane.................bıttı
ecrin bebek...100 tane
fadik...100 tane
UykucuSirine...200tane
küçük böcük...100 tane
es_se....100 tane
meryem42...100 tane

PamukPrensesPathem
arkadaslar sızden bı rıcam var..ılk aklıma sız geldınız...
kardesım rahatsız,4ay kadar once uykuda tıtreme cene kılıtlenmesı olmustu...morarmıstı ...butun tahlıller mr lar temız cıkmıstı...doktr herkezın basına gelebılecıgını solemıstı..ogun bugun ıyıydı...
dun aksam yattıgından yarım saat sonra yıne aynı sekılde oldu...acılde yıne tahlılerı temız cıktı..bugun goturdugumuz doktor herseyı temız ama epılepsı yanı sara hastalıgından suphelenmıs... belırtıler onu gosterıyo demıs...yıne mr kalp grafıgı vermıs...aılece cok uzgunuz annem aglıyo ...18 yasında delıkanlı...
4444 salavatı tefrıcıye cekıyoruz ..ınsaallah bıseyı yoktr epılepsı sara hastası degıldr...
sızden cekebılen varsa bıze dua edıp salavat ıcın yadım etmenızı ıstıyorum...
ckemesenız bıle duanızda kardeısme dua edermısınız...allah hepınızden razı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…