Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanda cnm
allah rizası için benim içinde dua edermisiniz:kedi:
Canim kardeslerim kandilimiz mubarek olsun mevlam inseallah hayirlara vesile eder.Benide duanizdan untmayin.Ne olur bacilarim ben bu gece butun kk dakilere cok cok dua ettim YUCE MEVLAM hayirlisiyla bizede verir inseallah 19 yildir savasiyorum inanin cok yoruldum 7. MIGROMU DENICEM AGUSTOSUN SONUNDA bu sefer olur inseallah rabbim herkese hayirlisiyla nasip etsin 19 YILDIR ELLERIM MEVLAYA ACILIYOR EY YUCE ALLAHIM BU UGURDA UGRASANLARIN ellerini yuregini bos cevirme rabbim sen buyuksun rahman ve rahimsin yaradanim sen bir seye ol dersen o aninda olur .Bu sinavi kazanmayi bizlere nasip et mevlam mubarek berat gecesinin yuzu suyu hurmetine DOSTLARININ ASIKLARIN HURMETINE KAPINA GELDIM SENDEN BASKA GIDECEGIMIZ KAPIMIZ YOK ALLAHIM BIZLERI GERI CEVIRME etmis oldugumuz dualarimizi MEKKE VE MEDINEDE EDILEN DUALARLA ILHAK EYLE AMINNNNNNN.Asiklari masuklarina kavustur RABBIM.turkbayragiopuyorumnanaktan
hayırlı kandiller herkese....kandil sebebiyle dua listesi oluşturacağımız az önce aklıma geldi...malesef kendimi listeye ekleyemedim....ama listedeki bütün arkadaşların dualarını okudum...Rabbim kabul eylesin...ve şunu görüp öyle mutlu oldumki...esasında kendi duamı listeye eklemesemde arkadaşların hemen hepsi zaten ümmeti muhammed için ve özelliklede kkdaki tüm arkadaşlar için dualarını dile getirmişler...Rabbim için birbirimizi sevmek bu olsa gerek...Allah tüm müminlerin muhabbetini daim eylesin,dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin......amin......
arkadaslar sızden bı rıcam var..ılk aklıma sız geldınız...
kardesım rahatsız,4ay kadar once uykuda tıtreme cene kılıtlenmesı olmustu...morarmıstı ...butun tahlıller mr lar temız cıkmıstı...doktr herkezın basına gelebılecıgını solemıstı..ogun bugun ıyıydı...
dun aksam yattıgından yarım saat sonra yıne aynı sekılde oldu...acılde yıne tahlılerı temız cıktı..bugun goturdugumuz doktor herseyı temız ama epılepsı yanı sara hastalıgından suphelenmıs... belırtıler onu gosterıyo demıs...yıne mr kalp grafıgı vermıs...aılece cok uzgunuz annem aglıyo ...18 yasında delıkanlı...
4444 salavatı tefrıcıye cekıyoruz ..ınsaallah bıseyı yoktr epılepsı sara hastası degıldr...
sızden cekebılen varsa bıze dua edıp salavat ıcın yadım etmenızı ıstıyorum...
ckemesenız bıle duanızda kardeısme dua edermısınız...allah hepınızden razı olsun ...
PamukPrensesPathem'cim yardımcı olmaya çalışırım fakat bugunlerde abdest alamam o yüzden tefriciyeyi yapamam. ancak dua edeceğim kardeşin için.
allahım şifasını verir inşallah.100 tane okurum canım.bitince haber veririm.
rabbim şifalarm yağdırsın inşallah 100 tane okunmuş say şimdi akşam namazından sonra okurum.çok ççok geçmiş olsun bitanem.
canım benim ya... ben de princessimle aynı durumdayım... ama kalbim de duam da hep seninle biliyorsun... Allahım şifasını da mutlaka verecektir... sen kalbini temiz tut...
[ı]arkadaslar sızden bı rıcam var..ılk aklıma sız geldınız...
Kardesım rahatsız,4ay kadar once uykuda tıtreme cene kılıtlenmesı olmustu...morarmıstı ...butun tahlıller mr lar temız cıkmıstı...doktr herkezın basına gelebılecıgını solemıstı..ogun bugun ıyıydı...
Dun aksam yattıgından yarım saat sonra yıne aynı sekılde oldu...acılde yıne tahlılerı temız cıktı..bugun goturdugumuz doktor herseyı temız ama epılepsı yanı sara hastalıgından suphelenmıs... Belırtıler onu gosterıyo demıs...yıne mr kalp grafıgı vermıs...aılece cok uzgunuz annem aglıyo ...18 yasında delıkanlı...
4444 salavatı tefrıcıye cekıyoruz ..ınsaallah bıseyı yoktr epılepsı sara hastası degıldr...
Sızden cekebılen varsa bıze dua edıp salavat ıcın yadım etmenızı ıstıyorum...
Ckemesenız bıle duanızda kardeısme dua edermısınız...allah hepınızden razı olsun ..[/ı]
[ı]pamukprensespathem'ın kardesı ıcın okunan salavatı tefrıcıye...
1.biranne54...100 tane
2.ecrin bebek...100 tane
allah razı olsun ınsallah........[/ı]
allah şifasını versin.....
inşallah iyileşirde hiç bir rahatsızlığı kalmaz....
100 tanede ben alayım.....