- 24 Mayıs 2009
- 15.040
- 3
hayırlı kandiller herkese....kandil sebebiyle dua listesi oluşturacağımız az önce aklıma geldi...malesef kendimi listeye ekleyemedim....ama listedeki bütün arkadaşların dualarını okudum...Rabbim kabul eylesin...ve şunu görüp öyle mutlu oldumki...esasında kendi duamı listeye eklemesemde arkadaşların hemen hepsi zaten ümmeti muhammed için ve özelliklede kkdaki tüm arkadaşlar için dualarını dile getirmişler...Rabbim için birbirimizi sevmek bu olsa gerek...Allah tüm müminlerin muhabbetini daim eylesin,dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin......amin......
bende şimdi onu sorucaktım :kedi:
canlarım dun gece yapıldı dua ozamn demıstım ya
persembeyı carsambaya alalım dıye
ama sız bılırsınız duanın vaktı saatı oolmaz
slm uykucu şirine meryem42 için tefrice sayım 200 not edrmisin 800 kaldı nasipse pazar günü bitiricem toplam 1000 olacak Alahım meryeme yardım etsin gönlünün muradını versin
kalp kalbe karşıymış kaydirigubbakcemile2
hadi başlayalım o zaman, 4 saatimiz var yazdıranlar olur daha.
Cumanız mübarak olsun inşallahhh.Rabbim bugün edelin dualarımızı kabul etsinn.Hastalara şifa ,dertlilere deva,işsizlere hayırlı iş,bekarlar olanlara hayırlı kısmetler ve çocugu olmayanlarada hayırlı ve salih evlatlar nasip etsin
hayırlı cumalar dua kardeşlerim Şeniz
:çok üzgünüm:
okumamıştım mesacını
Cumanız mübarak olsun inşallahhh.Rabbim bugün edelin dualarımızı kabul etsinn.Hastalara şifa ,dertlilere deva,işsizlere hayırlı iş,bekarlar olanlara hayırlı kısmetler ve çocugu olmayanlarada hayırlı ve salih evlatlar nasip etsin