Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

slm uykucu şirine meryem42 için tefrice sayım 200 not edrmisin 800 kaldı nasipse pazar günü bitiricem toplam 1000 olacak Alahım meryeme yardım etsin gönlünün muradını versin

Arkadaşlar bende 1 Yasin okudum,bütün k.kulübündeki herkes için dua eettim ,cuma duası nasıl olacak???

kızlar rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşALLAH bende dün gece sizler için ettim dua günahlarımız afv,muradlarımız gerçek olur inşALLAH canlarm

Aminn:Saruboceq:
Bende gece duamı yaptım Rabbim dualarımız kabul etsin inşallah...

dün gece herkes için dua ettim..rabbim kabuul etsin
geçmiş kandılınız mubrarek olsun

canlarım dun gece yapıldı dua ozamn demıstım ya
persembeyı carsambaya alalım dıye
ama sız bılırsınız duanın vaktı saatı oolmaz

canlarım dun gece yapıldı dua ozamn demıstım ya
persembeyı carsambaya alalım dıye
ama sız bılırsınız duanın vaktı saatı oolmaz

hımm okumamışım ben onu ya, belki yazan olur du bakalım, yada gece değil de normal bi vakitte dua ederiz bu hafta.

Hayırlı cumalar dua kardeşlerim.Allah hepimizin dualarını kabul etsin :Saruboceq:
Bugece sabaha karşı yola çıkıyoruz Allah nasip ederse.Gideceğim yerde internete giremeyeceğim.Hakkınızı helal edin,benden yana da helal olsun.Ayın 17sinde döneceğim inşallah.Dualarınızda beni unutmayın arkadaşlarım.Allah'a emanet olun,öpüyorum hepinizi.a.s.

ya arkadaşlar keşke bugünde olsaydı dua listesi
ben eski listelerden cuma saatinde yine edicem inşallah
Rabbim kabul etsin

Cumanız mübarak olsun inşallahhh.Rabbim bugün edelin dualarımızı kabul etsinn.Hastalara şifa ,dertlilere deva,işsizlere hayırlı iş,bekarlar olanlara hayırlı kısmetler ve çocugu olmayanlarada hayırlı ve salih evlatlar nasip etsin

aminnnnnnn
derslerimizde de bol bol zihin açıklığı versin sınavlarımızı verelim inşallahh.

hayırlı cumalar dua kardeşlerim Şeniz

:çok üzgünüm:

okumamıştım mesacını

ossun bakalım bende gerideki mesajları okumamışım esse dedi ki bu haftakini perşembeye aldık, sonra sildim bende. ööle işte canım.

amin balsuratım. senin bu topiğe ilk geldiğin günü hatırladım şimdi, nasıl yapılıyo diye soruyodun sonra her hafta katıldın sanırım maşallah sana. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…