Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hepinze güzel hafta sonu diliyorum.
GÜnaydınnnnnnnnnnn
hayırlı sabahlar dua kardeşlerim
hepinize sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar..
günaydın arkadaşlar bende yeni gördüm bu bölümü ve tesadüfen oglumun bugün sınavı var dualar varmı diye foruma baktım yok sonra anasayfada sağ taraftaki mesajı okudum dua edelim yazıyordu hemen girdim. ilk mesajlardan başladım ve topici açan arkadaştan allah razı olsun. .normalde nasıl giricem bu sayfaya .ve bende perşembe geceleri toplu okumalara katılmak istiyorum.oglum için sizlerde dua edermisiniz matematik sınavı var çok önemli lise 2de okuyor.
günaydın arkadaşlar bende yeni gördüm bu bölümü ve tesadüfen oglumun bugün sınavı var dualar varmı diye foruma baktım yok sonra anasayfada sağ taraftaki mesajı okudum dua edelim yazıyordu hemen girdim. ilk mesajlardan başladım ve topici açan arkadaştan allah razı olsun. .normalde nasıl giricem bu sayfaya .ve bende perşembe geceleri toplu okumalara katılmak istiyorum.oglum için sizlerde dua edermisiniz matematik sınavı var çok önemli lise 2de okuyor.
günaydın dua kardeşlerim...nasılsınız canlarım benden iyilik..daha doğrusu bizden teyzeleri....şimdilik iyiyiz..dualarınızı esirgemeyin bizden..öpüyoruz...
günaydın güzel bebiş ve annesi :1hug:
ben az önce yeğenimin kalp atışlarını gördüm.... 6+4 haftalık ve 7.1 mm ... inşallah
darısını başınıza...Allah mutluluğunuzu ,hayrını tamamlasın inşallah en güzel
şekilde...:Saruboceq:
günaydın güzel bebiş ve annesi :1hug:
ben az önce yeğenimin kalp atışlarını gördüm.... 6+4 haftalık ve 7.1 mm ... inşallah
darısını başınıza...Allah mutluluğunuzu ,hayrını tamamlasın inşallah en güzel
şekilde...:Saruboceq:
Merhaba kızlar
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. 1 haftadır izinliydim ve arından ne yazık ki işten ayrıldım şu sıralar nete giremiyorum şimdi fırsatını bum ben perşembe geceleri dualarıma devam edeceğim listede bana da yer verirseniz çok memnun olurum. Allah'a emanet olun.