• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dsprt in Evi

allah hastalık vermesin cnm
salonunu değiştirirsin ama ben turkuaz maviyi severim
ğüzel yaw

detaycıyım az bılıyom dadlım..
evın cok temız bayıldım hıjye olsun yeter ...
salonun guzel uyum gayet ıyı..
cocuk odası cok huzurluydu perdesı cok yakısmısdı...
mutfagın gayet temız duzgun dadlım...nıce yemekler yamak nasıp olur ınşallah...
banyonda temız ve duzenlı dadlım kk baglandgn odaya bayıldım sımdı ordasın dememkkı:)..en azından bunu bılmekde superdı...
rabbım hzuur agız tadı versın...
nese yorulkdum gez gez hadı kayve ıcelım sımdıedopuyorumnanaktan

güzelll... sıcacık bir ev canımm ...renk tonları birbirine uyumlu ve mutfağın çok sıcak görünüyor göze hoş geliyor

mutlu huzurlu ve sağlıklı oturmak nasib etsin allah..

mutfağın çok güzel
zaten kkda paylaşılan evlerin mutfakları çok güzel oluyor ne hikmetse
çocuğunun odası da çok güzel çok düzenli
renkleri de çok tatlı
iyi ki salonuna o yastıkları koymuşsun çok güzel durmuş, renk katmış
çok beğendim evini
salonunu yenilediğinde de bizimle paylaş fotoğraflarını mutlakaa.s.

çok teşekkür ederim cnm.inşallah salonmu arabamı gelgitlerimvar.karar veremedim.ama söz salon değişirse mutlaka koyacam fotoları

hehe:)))benim gönlümde arabadan yanaydı....ama sonrada sıra saloonda:)))inşallaah

Canım güle güle otur evin çok güzel özellikle mutfak halısı tam benim istediğim model desen markası ne güzelim bende almak istiyorum

çok beğendim vallahi... Sıcacık hele o çocuk odası bir başka harika opuyorumnanaktan Ağız tadıyla oturun inşallah

Canım güle güle otur evin çok güzel özellikle mutfak halısı tam benim istediğim model desen markası ne güzelim bende almak istiyorum

halıcıdan antredeki el dokuma halılarımı aldığımda hediye etmişlerdi.markası yok.ama mutfak için çok kullanışlı,büyük banyolardada kullanılabilir.makinede yıkanabiliyor.ve kesinlikle kaymıyor.çokta hafif.

çok duzenlı bır ev ozellıkle mutfagı begendım tv de var rahat gorunuyo hanımların malum mutfakta gecıyo omru

Back
X