• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dsprt in Evi

mutfaginda ve banyonda kucuk halilari cok begendim
cocuk odasina bayildim
camasir makinen de guzelmis:)
gule gule oturun
oturma odasindaki koltuk takiminin uzerindeki kalpden bende de var,ama uzerinde resmim de var,avrupa yakasindaki burhan aklima geliyor onu gorduyum zaman.onun da evinde var onlardan :)

burhan haaa benim adamım o.teşekkür edrim cnm.

neden kötümü yatak odası beyenmedinmi?öyle hoop diye değiştiriliverse herşey ne güzel olur.canım herşey paraya dayanıyor.o yüzden.hani rengimi hoşuna gitmedi anlyamadım.sonuçta döküntü yıkık dökük deil.

rengi hoşuma gitmedii bu renk yatak odası için ideal bir renk degil sadece fikrimi söyledim...

rengi hoşuma gitmedii bu renk yatak odası için ideal bir renk degil sadece fikrimi söyledim...
zevk meselesi tabii.ama mavi rengin çok rahatlatıcı olduğu ve yatak odası için doğru olduğu kesin.elimden gelse evdeki herşeyi atıp yenilleyeceği ama dediğim gibi herşeymaddiyat.

Bizle paylaştığın için evini çok teşekkürler öncelikle canım...a.s.
Huzurla sağlıkla otur evinde sevdiklerinle inşaallah...:nazar:

İnşaallah canım..:1rolleyes:
Benim salonda bi boya değişim olayım var ..yaptıktan sonra tanıştırırım evimle seni ...yerimseniben

çok hoş tertemiz baktıkça bakası gelen bir evin var.
bakınca yeni evli olmadığını sALON ve yatak odandan anladım.eşyaların moda eşyalar olmasada harika bir ev bence.ağız tadıyla otur.eminim eşyalarını yenilediğinde süper olacak.

çok güzel pırıl pırıl dingin bir evin var :asigim: çok beğendim.opuyorumnanaktan

Allah huzur içinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:Saruboceq:....:nazar:

Canım evin çok güzel sade ve temiz gülele güle oturun ALLAH'ım daha iyilerini versin mtluluğunu daim etsin inşallah :Saruboceq:

evin çok şirinmiş canım,güle güle ağız tadıyla otur inşallah.... a.s.

Allah ağız tadınızı hiç bozmasın mutlu huzurlu yaşayın bu güzel evde opuyorumnanaktan

Back
X