Dsprt in Evi

huzurla yaşlanın evinizde..:)

herşeyiniz çok düzenli çok şık..

güle güle huzurla oturun canım....renkli seviyorsun herşeyi sanırım....mutfağın çok şirin...

artık rengarenkliği sevmiyorum .çünki senelerdir hep herşey renkli renkli.artık kahve krem gibi ağır tonlardan hoşlanıyorum.teşekkürler görüşlerinize

selam arkadaşım sanırım çamaşır makinan samsung memnun musun çünkü bende aynısından aldım çeyizime

evin cok güzelll , mutfağın daha güzelll hihoyyyt ve profil resmin süper kadın uma thurman a benziyooooo :1hug:

güle güle iyi günlerde oturun

selam arkadaşım sanırım çamaşır makinan samsung memnun musun çünkü bende aynısından aldım çeyizime

2 ay oldu alalı cnm.çok memnunum iyikide almışsın sende.bide makineyei çalıştırınca geri sayyıyor ekranda ne kadar zaman kalmış bitimine anlıyorsun.evet markası samsung

mutfaginda ve banyonda kucuk halilari cok begendim
cocuk odasina bayildim
camasir makinen de guzelmis:)
gule gule oturun
oturma odasindaki koltuk takiminin uzerindeki kalpden bende de var,ama uzerinde resmim de var,avrupa yakasindaki burhan aklima geliyor onu gorduyum zaman.onun da evinde var onlardan :)

bu güzel evinden sağlık mutluluk ve huzur eksik olmasın alkisalkisalkis

canım evin bilhassa çocuk odası çok güzel..rabbim sevdiklerinle birlikte huzurla oturmayı nasip etsin inş..a.s.

banyo paspas takımımız aynı:) evınde genıs ne guzell darsıı basıma ınsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…