• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dsprt in Evi

DESPO

HATALIYSAM editöre bildir
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
1.910
2
116
Diğer
ANTRE:

SALON:

MUTFAK:

ÇOCUK ODASI:

KK YA BAĞLANDIĞIM BıLGıSAYAR ODAM:

YATAK ODAM:
BANYOM:

Son düzenleme:
inşallah en kısa zaman da salonumun herşeyini değiştireceğim.

tertemız pırıl pırıl.. harıka yaa..

güle güle ağız tadıyla oturursun hep inşallah.......

allah mutlu,sağlıklı ve huzurlu günler nasip etsin hayatım her yeri çk güzel ama ben mutfağına bayıldım tocanla ve çocuklarınla allah mutluluk versin a.s. :1hug:

tertemiz pırıl pırı evınız güle güle oturun. Mutfak cok güzeldi.salon eşyalarını değiştiricem demişsin inşallah gönlüne göre olur hersey en kısa zamanda.

pırıl pırıl bir ev allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin cnm a.s.

çok geniş çok ferah tertemiz gözü yormayan bir eviniz var...
kızınız filan da olduğuna göre bayadır evlisiniz. Eşyalarınız çok yeni değil sanırım, ama maşallah çok temiz kullanmışsınız...ben eşyaya temiz bakan insanlara hayranım, maşallah hiç döküntü durmuyor , aksine çok iç açıcı duruyor eviniz...

çok geniş çok ferah tertemiz gözü yormayan bir eviniz var...
kızınız filan da olduğuna göre bayadır evlisiniz. Eşyalarınız çok yeni değil sanırım, ama maşallah çok temiz kullanmışsınız...ben eşyaya temiz bakan insanlara hayranım, maşallah hiç döküntü durmuyor , aksine çok iç açıcı duruyor eviniz...

teşekkür ederim.11 yıllık evliyim 2 kızım var.12 yıl olacak bu ekimde evliliğimiz.5 senedir salon da oturuyorum ona rağman şöyle bi eskimediler.allah nasip ederse çok şık bi salon düşünüyorum ama ne zaman yapabilirim bilmiyorum.bütün salonu yenileyeceğim o zaman da yollarım fotoları.ayrıca temizliğe gelince insanın herşeyi eskide olsa temiz olmalı diye düşünüyorum.temizliği çok seviyorum pis ve dağınık düzensiz bi evde asla yaşayamam.bende bu forumda derli toplu temiz evleri gördükçe takdir ediyorum herkesi.çok teşekkürler tekrar görürşleriniz için

çok güzel güle güle oturun milas halılarını sermişsin harika salon takımın barçman ablanınkiyle aynı galibaa..

güle güle huzurla oturun canım....renkli seviyorsun herşeyi sanırım....mutfağın çok şirin...:nazar:

becede maşallah canım tertemiz misler gibi bir ev...
valla herşeyi yepyeni ne evler görüyorum çevremde,ama düzen ve temizlik olmayınca berbat görünüyolar....
herşeyden önemlisi temizlik ve düzen bencede...
zamanla yenilersin canım...
ömür boyu mutluluklar dilerim..

herşey çok güzel canım allah huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin inşallah kısa zamanda istediğin gibi salon takımı alırsın allah gönlüne göre versin :)

Back
X