Cilt Bakımı Ürünleri Drula Kızarıklık Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
merhaba
benim kremimde geldi teşekkürler...
benim cildim hep kızarık ve çok hassas dün gece ve bu sabah kullandım. düzenli bir şekilde kullanıcam ve burdan herkesle sürekli paylaşıcam...
şu an için sadece hoş bir kokusu oldugunu söyleyebilirim...

merhaba arkadaşlar 6 gündür düzenli kullanıyorum bence gerçekten işe yarıyor yüzümdeki kızarıklılklar azalmaya başladı cildim normal ten rengine dönmeye başladı
birde şunu düşünüyorum dermadevanın sahibi kötü bir ürün olsa neden deneme gurubu oluşturup bizlere ücretsiz göndersinki... kullanmaya devam edicem 1 ayın sonunda
kullanmadan önce çektiğim ve kullandıkltan sonra cektıgım resmı siteye ekliycem yorumu ozaman size bırakıcam ki şuan bile farketmeye başladı küçük küçük sivilceye benceyen o kızarıklıklarım solmaya başladı...
diger kullanan arkadaşlar sizde bi gelişme varmı?
sonuçaldıkça sizlerle paylaşmaya devam...

benim yanaklarımda kılcal damar çatlaması yüzünden kızarıklıklar var kendimi bildim bileli kırmızı yanaklarım var ,normal ten rengine kavuşmak için sabırsızlanıyorum. Bu akşamdan itibaren kullanmaya başlıyorum..

Drula Cilt Sabunu ile birlikte kullanıyorum iki gündür.

Yüzüm her ne kadar bakımlı ve pürüzsüz olsa da,yer yer kızarıklıklar mevcut..Bu durum için pek çok medikal ve kozmetik ürün denedim..Ama faydasını dolu dolu görebileceğim ürünle karşılaşmadım.

İki gündür Drula Kızarıklık Kremini kullanıyorum..Öncesinde Drula Cilt Sabunu ile yüzümüğ yıkayıp,temizliyorum..Bir kaç dakika daha yüzümü dinlendirip kremimi uyguluyorum.Genelde geceleri kullanıyorum kremi.

Gayet güzel ve etkili.Kokusu hoş.Cilde uygulandığında öyle yapış yapışlık yok..Katı yağ misali yoğun tabaka yok..Cilt hemen kremi emiyor..Özellikle yavaş yavaş ve dairesel hareklerle yediriyorum ki kremi, yüzüm adeta kremi dolu dolu içine çekiyor.

Şimdilik memnunum üründen..
Bu arada ambalajlar şık ve kullanılabilir ebatlarda.Çantanız da kolayca taşıyabilir,tatil süresince yanınızda bulundurabilirsiniz.

Son olarak hangi ürünü kullanırsam kullanayım..Dışarı +50 koruma faktörlü güneş kremsiz çıkmıyorum..Bunun şart olduğunu anladım ve sizlerin de direk güneş ışığına bariz kalmamanız konusun da uyarmak istiyorum.

çil ve leke kremi ile kızarıklık kremi arasında kararsız kalmıştım
sanırım aradığım ürün bu
cildimin her yeri aynı tonda olsun istiyorum
bu genelde yaz aylarında oluyo sürekli güneş kremi kullansamda
kızarıklıklar nem dengesizliğinden dolayı oluşuyo sanırım
tahriş olmuş gibi benek benek kızarıklar
o zaman bu kremi denemeliyim

En büyük sıkıntım kuruluk.Aşırı derecede kuruluk sorunum var.Özellikle sabahlar cildim iyice geriliyor,hemen yüzümü kremlere,nemlendiricilere buluyorum...Ama yok, üstüne üstlük kızarıyor...Drulayı denemeye başladım,henüz kızarıklığını bilemem ama nemlendirmesi mükemmel.Sabah sürüyorum akşama kadar kalıyor nemi,parlama da yapmıyor.Deneme ürünüm bitince hemen sipariş vermek istiyorum,bir de sabunu alıcam...İnşallah ikisi bir olup ta kurtarır beni bu kuruluktan:)

genel anlamda cildim yağlı aslında
ama ekstra ürünler kullandığımda çok feci kuruyo
resmen acıyo cildim yağlı olmasına rağmen soyulmalar
kızarıklıklar oluşuyo
benim ihtiyacım hem yağlandırmıcak
hem de eşit ne sağlayacak bi ürün

Ben de yıllar önce bu markanın leke kremini kullanmıştım etkiliydi. o zamanlar içerik takıntım olmadığı için içeriğine bakmamıştım. bu kremin içinde paraben hidrokinin filan var mı acaba?

Ben de yıllar önce bu markanın leke kremini kullanmıştım etkiliydi. o zamanlar içerik takıntım olmadığı için içeriğine bakmamıştım. bu kremin içinde paraben hidrokinin filan var mı acaba?

Hayır ürün'ün içeriğinde böyle bir madde bulunmamaktadır, ürün içeriği (INCI) şu şekildedir:
INCI:

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-25, Lanolin, Panthenol,Tocopheryl Acetate, Stearic Acid, Butylene Glycol, Ethoxydiglycol, Cetyl Alcohol,Cyclopentasiloxane, Ranunculus Ficaria Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VPCopolymer, Paraffinum Liquidum, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Chloride,Cyclohexasiloxane, Morus Alba Root Extract, Parfum, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol,Potassium Sorbate, Tocopherol, Bisabolol, Disodium EDTA, Citric Acid, Retinyl Palmitate,BHT, BHA, Allantoin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, ButylphenylMethylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

merhabalar arkadaşlar kremime başladıktan sonra birde bugün şunu farkettim benim cildimde çukur çukur ve izler vardı ve sanki onlarda azalmaya
başladı cildim birton daha normal rengine dönmeye başladı yanaklarımda büyük gelişmeler var ama burnum ve alnım daha geç normal rengine dönecek sanırım
ama bena göre gelişmeler süper daha önce birçok markanın ürününü dnedim sonuç alamamıştım. bu ürüne güvenmeye başladım.
birde ilk sürdüğümde önce cildim kızarıyor sonra yavaş yavaş normal tonuna dönüyor. ve mutlaka dışarı cıkmadan 15 dakıka once güneş kremi kullanmaya başladım...

gözeneklere faydası var mı peki
benim iri ve açık gözenklerim var da

benimde gözeneklerim öyle zaten onlarda kapanmaya başladı ve inanılmaz bir yumuşaklık veriyor cilde. sabah sürdün diyelim akşama kadar başka bir nemlendiriciye gerek kalmıyor...

çok güzel o zaman en kısa sürede sipariş edicem
bu ay sipariş vermek niyetindeydim ama hesapta olmayan
harcamalar yüzünden ertelemek zorunda kaldım
olsun hasta bi köpecik iyileşti en azından
benim gözenekler fezaya kadar açıldı ama

Son durum nedir arkadaslar ? Banada doktor roasacea teshisi koymustu d.kontrol hapini birakinca sakinlesti ama minik minik kabartilar duruyor gidecek gibide görünmüyor simdilik. Drulayi bende almayi düsünüyorum, cilt rengim kizarikliklardan minik kirmizi kabartilardan dolayi kötü görünüyor evden fondoten yada cogunlula mineral pudrasiz cikamiyorum

Tatile cıkıyorum arkadaslar 15 gün sonra sanırım krem için etki süresi dolucak dönüşte resimleri ekliycem almak isteyen arkadaslarda ona gore karar verir
ama şimdidende söyleyebılırımkı denemeye deger bir krem... ben sabunuyla kullanmadım cunkı sabunu gelmedı ama sabunuyla kullansaydım belkı dahada olumlu sonuç alırdım bılemem ama
bende gulsuyuyla temızledıkten sonra kullandımbu . yinede cok memnunum fondeten kullanmadan sokaga cıkmaya başladım buda bana yeter...
hoşçakalın...:92:

yanaklarımdaki kızarıklıklar hafiflemeye başladı. burnumdaki siyah noktalar cilt yüzüne çıkıyor.
fondotensiz çıkıyorum dışarı daha nolsun
bi de gözeneklerim kapansa

canim kizarikliktan kastin edir tam olarak ? catlamis damarlardanmi oluyuordu yoksa cilt üst yüzeyindemi kizariklarin ?

Drula'yı 1 ay gibi bir süredir ve düzenli olarak kullanmadığım halde kızarıklıklarımı azalttığını farkettim.Hatta eşim de aynı şeyi söyledi.Kremim bitene kadar kullanmaya devam. Teşekkürler Dermadewa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…