Cilt Bakımı Ürünleri Drula Kızarıklık Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Dermadewa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
183
0
Merhaba

5 adet KK Pro kart sahibi, üyemiz ile bu ürünü test edeceğiz.

Üyelerimiz Drula Kızarıklık Kremi sayfasında yer alan kullanım şekline göre ürünü kullanıp sonuçlarını olumlu veya olumsuz olarak bu sayfada paylaşacaktır.

Merhaba, nasıl başvurulacağı hakkında bir bilgiye ulaşamadım ama kızarıklık kremini denemeyi isterim.

Merhaba,
Ilk mesajda 2. satırda verilen linke/ürün isminin üzerine tıklayınız. Açılan sayfadaki formu doldurup göndermeniz yeterli olacaktır.

Drula Kızarıklık Kremi gönderilen kişiler:

atessizprenses
Egem
izmirli82
spinernilsu
ssengun
zhebani

Son düzenleme:
desenize daha güzel olacağım :kendini beğenmiş üye smili: :90:

kremim geldi teşekkür ederim.bugünden itibaren kullanmaya başlayacağım

yarini da bekleyelim, pazartesi PTT-kargo da konuyu arastiririz, eger hala elinize ulasmaz ise. Aslinda elinize coktan gecmesi gerekiyordu...

Evet,yanlış hatırlamıyorsam salı günü kargoya verildi. Dün neyse ama bugün kesin gelir diyordum.Bekleyelim bakalım

Kremim elime bugün ulaştı.Çok teşekkür ederim:)

Bugün benim için oldukça yoğun ve bol makyajlı bir gündü. Akşam makyajımı silip,toniğimi vs sürdüm,sonra her zaman ki gibi nemlendirici sürecektim ki; aklıma Drula geldi...Hemen denemek istedim ve nemlendirici niyetine kullandım.Bu arada cildim çok kuru ve ben kırışmasından endişe ettiğim için bol bol nemlendirmeye çelışıyorum.Fakat benim için nemlendirici yok resmen yağlandırıcı var...Kuru ciltler için üretilmiş kremler bol bol yağlı parlak görünüm veriyor ve tabi zararlarını görüyorum sonradan Neyse uzattım sanırım.Drulayı sürdüm ve aradan 10 dk kadar zaman geçti ki;eşim gelip şöyle bir dokundu bana ve dedi ki 'uzun zamandır aradığın,yok dediğin nemlendiriciyi buldun galiba.Baksana cildin parlamıyor,yağlı değil,kuru değil'dedi.O an dünyalar benim oldu.Hiç abartısız nerdeyse her gece kuruluktan şikayet ederdim,ee o da bıkmıştı.Benden çok sevindi inanın.Tabi daha çok yeni deneme sürecindeyim.Fakat şimdiden şunu söyleyebilirim; SADECE NEMLENDİRİCİ OLARAK BİLE KULLANABİLİRİM...

Merhaba,
Benim ürünlerim de bugün geldi,izlenimleri en kısa sürede sizinle paylaşacağım.Tekrar teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…