• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Drenler

maya3435

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
487
0
96
İzmir
merhaba kızlarrr..
kafama takılan bırsey var bazı doktorlar dren kullanmıyor mem buyutme amelıyatında ve bıldıgım kadarıyla ıc kanamayı denetlıyor drenler..
drenler cıkarılırken hıssedılen acıyı burdakı bırcok kısıden duydum dren takılmaması cekılcek acının azalması ıcın cok ıyı bırsey olur gıbı gelıyor kulaga fakat takılmaması durumunda sorun olabılır mı ? bu konuda bılgısı olan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım

merhaba kızlarrr..
kafama takılan bırsey var bazı doktorlar dren kullanmıyor mem buyutme amelıyatında ve bıldıgım kadarıyla ıc kanamayı denetlıyor drenler..
drenler cıkarılırken hıssedılen acıyı burdakı bırcok kısıden duydum dren takılmaması cekılcek acının azalması ıcın cok ıyı bırsey olur gıbı gelıyor kulaga fakat takılmaması durumunda sorun olabılır mı ? bu konuda bılgısı olan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım

bende kullanılmadı ve 4. ayım olcak 12 kasımda..hıc bı sorun yasamadım.
bıde sole bısey var gazı hastanesınde yenı bı uygulama dokuların kanamasını azaltıp kansız bı amelıyat ımkanı saglıyo..dıger hastanelerde varmı bılmıyorum ama cenk beyde o yuzden kullanmıyo sanırım..link atıyorum lınkten okuyabılırsın haberı..yenı sayfa 1 dıe cıkıyo..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlarrr..

Selam,

Drenler bu ameliyatı olan bizlerin sigortası arkadaşım bu konuda böyle düşünme eğer bu ameliyatı olmaya karar verdiysen drenler çıkarılırken acı falan duyulmuyor daha doğrusu kişiden kişiye değişir ama gerçekten acı bende olmadı sadece içinden yani koltuk altından ılıkça birşey içinden kayıp çıkıyor .

Drenler içerde oluşacek olan bağ dokusuna yardımcı oluyor yani içerde kan ne kadar az olursa bağ dokusunun silikon etrafına sarılması o kadar ince oluyor ve gögüste kapsül riski en minumum seviyeye iniyor. Kapsül oluşumuda arkadaşım ameliyat 1 ay sonra risk başlar 3 yıl her an kapsül oluşumu olabilir.

yani bu işi drenler takılmadan yaptırıyım dersen yanlış yaparsın haberin olsun

sevgiler

Selam,

Drenler bu ameliyatı olan bizlerin sigortası arkadaşım bu konuda böyle düşünme eğer bu ameliyatı olmaya karar verdiysen drenler çıkarılırken acı falan duyulmuyor daha doğrusu kişiden kişiye değişir ama gerçekten acı bende olmadı sadece içinden yani koltuk altından ılıkça birşey içinden kayıp çıkıyor .

Drenler içerde oluşacek olan bağ dokusuna yardımcı oluyor yani içerde kan ne kadar az olursa bağ dokusunun silikon etrafına sarılması o kadar ince oluyor ve gögüste kapsül riski en minumum seviyeye iniyor. Kapsül oluşumuda arkadaşım ameliyat 1 ay sonra risk başlar 3 yıl her an kapsül oluşumu olabilir.

yani bu işi drenler takılmadan yaptırıyım dersen yanlış yaparsın haberin olsun

sevgiler

bu kapsül riski 3 yıl boyunca var mı??:24::53:
kapsül ağrı sızı mı yapıyor bi de ??

merhaba kızlarrr..

Bana da takıldı cnm, onlar varken rahat hareket edemiyosun evet ve çıkarırken de 5 sn bi acı yani.. ama o kdr ameliyat olcan da bi drenden mi kaçıcaksın..

ben hastanede drenlerle eve gitmiş ve tek başına dönen bi kız da görmüştüm, o an dehşete düşmüştümm tabi.. ama ağrı eşiği işte.. ben drenler varken ayağa kalkalamadım mesela

Kapsül riski 1-2 günlük birşey değil belirtileri dinmeyen şiddetli ağrı gögüste şekil bozukluğu oluyormuş

bilginize:))

benim derdim drenler degil zaten yanı dren takılırsa amelıyat olmam gıbı bırsey yok kesınlıkle.cogu doktorun kullandıgını bılıyorum benım doktorum kullanmadıgını soyledı bende sakıncaları var mı dıye sıze sormak ıstedım

bende kullanılmadı ve 4. ayım olcak 12 kasımda..hıc bı sorun yasamadım.
bıde sole bısey var gazı hastanesınde yenı bı uygulama dokuların kanamasını azaltıp kansız bı amelıyat ımkanı saglıyo..dıger hastanelerde varmı bılmıyorum ama cenk beyde o yuzden kullanmıyo sanırım..link atıyorum lınkten okuyabılırsın haberı..yenı sayfa 1 dıe cıkıyo..

gizemcim cenk beye guvenıyorum fakat gazı hastanesıne guvenmemem ıcın cok gecerlı bır sebebım var.amcam 1 ay once safra kesesi melıyatı oldu gazı hastanesınde ve hastane mıkrobu aldıgı ıcın suanda hala daha hastane hastane gezmekte...tabıkıde onunkısı baya kotu bır sanssızlık olmus ama bu sebeple hastaneye pek guvenmıyorum fakat kendımı cenk beyle telkın edıyorum :)

anladım canım..cok gecmıs olsun..ben cenk beyın dıren kullanmamasını o cıhaza baglıyorum kanamayı durduruyomus ve anestezıyı daha az alıyosun o yusden dıren kullanmıyo dıye dusunuyorum bıde mıkrop kapma rıskı cok fazla demıstı bana..
bıde duzenlı masaj yaptıgın zaman hıc bı sekılde kapsul olusmaz..dırenlerle alakalı degıl kapsul..

Bende Gazi hastanesin de Oldum Öyle Bir Sistem de Söz Konusu Değil Ayrıca Sordum gazide yani Öyle Özel Bir Sistem Falan Yok Dren taktı Doktorum bana Gerekmiş neden Diye Sormadım Merak ta Etmedim 3 gün kaldı Dren Olayı Kişi ile İlgili Buna O an DA Doktor Tarafından Belirlenen Bir Durum Çıkarırken Asla Acmadı tam tersine OHHHHH be Dedim Çıkınca Acı YOK yani evde Tuvalete Giderken eline Alıp taşıyacaksın falan Durumu Var Drende Okadar Sırt Üzeri yatıyosun zaten uzun süre

Bende Gazi hastanesin de Oldum Öyle Bir Sistem de Söz Konusu Değil Ayrıca Sordum gazide yani Öyle Özel Bir Sistem Falan Yok Dren taktı Doktorum bana Gerekmiş neden Diye Sormadım Merak ta Etmedim 3 gün kaldı Dren Olayı Kişi ile İlgili Buna O an DA Doktor Tarafından Belirlenen Bir Durum Çıkarırken Asla Acmadı tam tersine OHHHHH be Dedim Çıkınca Acı YOK yani evde Tuvalete Giderken eline Alıp taşıyacaksın falan Durumu Var Drende Okadar Sırt Üzeri yatıyosun zaten uzun süre

Yeni Sayfa 1
bu lınkı bı ıncelee..bu gazı hastanesının kendı sayfasından alıntıı..
benım doktorumun kendı tercıhı kullanmamak ve mıkrop kapma rıskı artabılıyo dedı..
ılla bole bi cıhaz hastanede var demedım ve doktorumada sormadım bu cıhazdan dolayı mı dıren kullanmıyosun dıyee.. sadece hastanenın kendı sayfasında bole bı sısteme gectıklerı yazıyo ve dıren kullanmamasının sebebını buna baglı olabılır dedım..
bu kısmı benım kendı dusuncem doktorumun degıl yanlıs anlasılmasın..

Anladım tatlım inceledim Bilemiyorum ki bazılarına gerekirken bazılarına neden gerekmiyor dren olayı neyse Ayrınyılı konuşuruz Buluşunca Karşılıklı Sohbet ederiz Öptüümmm

elinde mi taşıyorsun. nasıl bişey o ya. ben küçüktür diye düşünüyordum :(

elinde mi taşıyorsun. nasıl bişey o ya. ben küçüktür diye düşünüyordum :(

Gögüslerinin içinden sokulmuş hortum var,ucundada küçük bir top şeklinde kutu diyim,ne diyimki şimdi.Kalkınca eline tutuyorsun tabi,refleks tutmazsan çıkp acıyacakmış hissi veriyor.O kadar yani,keşke ameliyat olsamda drenlerimi düşünürüm ben beee..

E drenlerini yürürken tutmassan Sürüklenir arkandan Ya takılırsa Bitaraflara Arkandan gelirken Öldüm Gülmekten yaa neyse Dren Olyından daha Önemli Olaylar var zaten Sonrası :) ben Şu An Muhteşemim Mesela Bakmaya Doyamıyorum Darısı Başınıza ne Diyebilirim ki SağlıkLa Veeee HuzurLa

E drenlerini yürürken tutmassan Sürüklenir arkandan Ya takılırsa Bitaraflara Arkandan gelirken Öldüm Gülmekten yaa neyse Dren Olyından daha Önemli Olaylar var zaten Sonrası :) ben Şu An Muhteşemim Mesela Bakmaya Doyamıyorum Darısı Başınıza ne Diyebilirim ki SağlıkLa Veeee HuzurLa

:))) arkadan mı sürükleniyor :)))) o kadar uzun yani. ay çok güldüm yaaa. aklıma kuyruğuna teneke bağlanmış kediler geldi okuyunca. o kadar uzunsa mecbur tutacaksın. eve nasıl gideceğim peki :))) metroda kapıya falan sıkışmasın :)) çok güldürdünüz beni. allah da sizi güldürsün. ameliyat olunca böyle mutluluktan gülerim inşallah :)))

:))) arkadan mı sürükleniyor :)))) o kadar uzun yani. ay çok güldüm yaaa. aklıma kuyruğuna teneke bağlanmış kediler geldi okuyunca. o kadar uzunsa mecbur tutacaksın. eve nasıl gideceğim peki :))) metroda kapıya falan sıkışmasın :)) çok güldürdünüz beni. allah da sizi güldürsün. ameliyat olunca böyle mutluluktan gülerim inşallah :)))

Amin,amin...Allah hep böyle güldürsün inşallah:9:

İnşaLLah Şekerim Sen metroya Falan Binmeyi Düşünüyosun bakıyorumda :1: Öyle Kısa Bişey Falan Sandın Bu Dren Olayını :1: Büyük bir Çantaya Koyar taşırsın Üzerinede Uzun Kalın Bir Mont Giydin mi Belki Olur :1: İşin Şakası Tabi kii Umarım Ez Az Benim Kadar Mutlu ve Sağlıklı Olursun Ameliyattan Sonrada Benim Gibi Güler Herkeeessss...

Gögüslerinin içinden sokulmuş hortum var,ucundada küçük bir top şeklinde kutu diyim,ne diyimki şimdi.Kalkınca eline tutuyorsun tabi,refleks tutmazsan çıkp acıyacakmış hissi veriyor.O kadar yani,keşke ameliyat olsamda drenlerimi düşünürüm ben beee..

hehe canım inşallah en kısa sürede olursun ameliyatını..ben direnlerimi hiiç toplamamıştım,aklma gelmemişti,yerde sürünüyolardı..:9:

Back