• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Drenler

İnşaLLah Şekerim Sen metroya Falan Binmeyi Düşünüyosun bakıyorumda :1: Öyle Kısa Bişey Falan Sandın Bu Dren Olayını :1: Büyük bir Çantaya Koyar taşırsın Üzerinede Uzun Kalın Bir Mont Giydin mi Belki Olur :1: İşin Şakası Tabi kii Umarım Ez Az Benim Kadar Mutlu ve Sağlıklı Olursun Ameliyattan Sonrada Benim Gibi Güler Herkeeessss...

e o zaman taksiye binerim mecbur. ama te karşıya nası geçerim taksi ile. çok tutmaz mı yav :26: yazın olanlar nasıl dönüyor millet görmüyor mu. ay çok merak ettim şu şeyi :)))

Ben daha olmadıgım için tabi fazla bilemiyorum ama bir arkadaşım meme küçültme ameliyatı oldu,yanında refakatçi ben kalmıştım.Onunda drenleri vardı,drenler varken tuvalete bile kaldırınca robot gibi hareket ediyordu,agrısı vardı.Ama drenler çıkınca ohhh dedi,hareketleri rahatladı.Sordum acıdımı diye,yoook dedi aksine rahatladım,içinden bir sıcaklık akıyormuş hissi verdi demişti..

Benim annemin de sabah çıkarılacak. Umarım acı olmaz. Acıyor diyenleri okuyunca korktum. :((

anladım canım..cok gecmıs olsun..ben cenk beyın dıren kullanmamasını o cıhaza baglıyorum kanamayı durduruyomus ve anestezıyı daha az alıyosun o yusden dıren kullanmıyo dıye dusunuyorum bıde mıkrop kapma rıskı cok fazla demıstı bana..
bıde duzenlı masaj yaptıgın zaman hıc bı sekılde kapsul olusmaz..dırenlerle alakalı degıl kapsul..

Canım merhaba...
Bende de dren yoktu. Ben birşey sormak istiyorum masajları nasıl yapıyorsun. Uygulama şeklini anlatabilir misin?

bende dren kullanılmadı canım. hiç bir sorun da yaşamadım. 13 gün oldu ameliyat olalı bu arada :)

Benim Dr da bana Masaj hic önermedi cünkü bu yeni nesil protezler yani pürültü olanlar gerekmez hata iyi degil demisti!!

masaj yapsam iyi olur die dusunuorum cogunlugu yapior ama kafama gore davranmakda istemiorum cunku doktor soyledi bana masaj yapin die yapipda bir sorun olusturursam diede korkuorum..

masaj yapsam iyi olur die dusunuorum cogunlugu yapior ama kafama gore davranmakda istemiorum cunku doktor soyledi bana masaj yapin die yapipda bir sorun olusturursam diede korkuorum..

Ben de 3 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Ameliyatın tek keyifsiz kısmı drenler. Ben ki ağrı eşiğim yüksektir, yataktan kalkmak ve hareket etmek eziyet haline geldi. Neyse ki birkaç saat sonra çıkarılacak.

Acısız çıkarıldığını belirttiğiniz için içime biraz su serpildi. Ondan kurtulduğum vakit her şey daha iyi olacak biliyorum. :)

Benim sadece tek gogsume takmis dreni. Normalde takmiyorum ama sende tek goguste kanama fazla oldu dedi. Cikartilirken aci hissetmedim.

merhaba kızlarrr..
kafama takılan bırsey var bazı doktorlar dren kullanmıyor mem buyutme amelıyatında ve bıldıgım kadarıyla ıc kanamayı denetlıyor drenler..
drenler cıkarılırken hıssedılen acıyı burdakı bırcok kısıden duydum dren takılmaması cekılcek acının azalması ıcın cok ıyı bırsey olur gıbı gelıyor kulaga fakat takılmaması durumunda sorun olabılır mı ? bu konuda bılgısı olan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım
Merhaba, bana dren takılmadı fakat eger dren takılsaydı suan silikonum hala gogsumde olabilirdi.. kist sıvısının aşırı miktarda olmasından silikonum enfeksiyon kapmış e tabi haliyle doku da.. hem silikonumu çıkarmak zorunda kaldılar hem de 1 hafta drenle gezdim kalan siviyi atmak icin. O reaksiyon sivisinin her hareketimde yaptigi korkunc agriya drenin cikmasindaki aciyi bin kez tercih ederim biliyorum benim yasadigim sey cok nadir bi komplikasyon ama aciyor diye boyle bi dusunceye kapilma guzelim dren saglikli bisidir ve seni buyuk problemler dogurucak kucuk enfeksiyonlarin olusmasindan korur tabi ic kanamadan da :)

Merhaba, bana dren takılmadı fakat eger dren takılsaydı suan silikonum hala gogsumde olabilirdi.. kist sıvısının aşırı miktarda olmasından silikonum enfeksiyon kapmış e tabi haliyle doku da.. hem silikonumu çıkarmak zorunda kaldılar hem de 1 hafta drenle gezdim kalan siviyi atmak icin. O reaksiyon sivisinin her hareketimde yaptigi korkunc agriya drenin cikmasindaki aciyi bin kez tercih ederim biliyorum benim yasadigim sey cok nadir bi komplikasyon ama aciyor diye boyle bi dusunceye kapilma guzelim dren saglikli bisidir ve seni buyuk problemler dogurucak kucuk enfeksiyonlarin olusmasindan korur tabi ic kanamadan da :)

Off epey sıkıntılı olmuş gerçekten üzüldüm :110:

Tekrar takılacak mı peki protezler? Ben drenlerimi c.tesi günü çıkarttırdım ve gerçekten çok acı olmadı. Yalnız dikiş yerlerim henüz tam olarak iyileşmediği için sütyen sıkıştırdıkça sızı yapıyor ara sıra ciddi bir şekilde.

Dren takılması iyi olmuş demek ki.

Off epey sıkıntılı olmuş gerçekten üzüldüm :110:

Tekrar takılacak mı peki protezler? Ben drenlerimi c.tesi günü çıkarttırdım ve gerçekten çok acı olmadı. Yalnız dikiş yerlerim henüz tam olarak iyileşmediği için sütyen sıkıştırdıkça sızı yapıyor ara sıra ciddi bir şekilde.

Dren takılması iyi olmuş demek ki.
Yara yerim hala kapanmadı şimdi de kortizon kullanıyorum bir ay oldu krem olarak tabi.. ama bilmiyorum dokular toparlansa da cesaretim kalmadı artık :( korkuyorum

Şey bu arada bende asimetri ve tübüler meme problemi vardı. Tek tarafta protez vardı yani :) doku çok yıprandığından yarayı temizler temizlemez koymamışlar protezi

Yok açmadık canım enfekte olmuş silikonu firmaya, amerikaya yolladılar vücudumdan aldıkları kültür ve kist sıvısı örneğiyle. Sonuç henüz çıkmamış bikaç ay sürüyomuş heralde ona göre bişi yapılcak ama doktorum beni bu halde bırakmak istemediğini söyledi bilemedim ya amaan :(

Back