- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
hehe canım inşallah en kısa sürede olursun ameliyatını..ben direnlerimi hiiç toplamamıştım,aklma gelmemişti,yerde sürünüyolardı..
Hadi canım,acımadımı yanii çekme olur öyle...ne bilim ..acır ya ayyyyy...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehe canım inşallah en kısa sürede olursun ameliyatını..ben direnlerimi hiiç toplamamıştım,aklma gelmemişti,yerde sürünüyolardı..
İnşaLLah Şekerim Sen metroya Falan Binmeyi Düşünüyosun bakıyorumda Öyle Kısa Bişey Falan Sandın Bu Dren Olayını Büyük bir Çantaya Koyar taşırsın Üzerinede Uzun Kalın Bir Mont Giydin mi Belki Olur İşin Şakası Tabi kii Umarım Ez Az Benim Kadar Mutlu ve Sağlıklı Olursun Ameliyattan Sonrada Benim Gibi Güler Herkeeessss...
Hadi canım,acımadımı yanii çekme olur öyle...ne bilim ..acır ya ayyyyy...
yok yahu... acımıyorlardı,ama çıkartılırken aynı şeyi söyleyemeyeceğim..ıyyyy çok fenaydı:2:
anladım canım..cok gecmıs olsun..ben cenk beyın dıren kullanmamasını o cıhaza baglıyorum kanamayı durduruyomus ve anestezıyı daha az alıyosun o yusden dıren kullanmıyo dıye dusunuyorum bıde mıkrop kapma rıskı cok fazla demıstı bana..
bıde duzenlı masaj yaptıgın zaman hıc bı sekılde kapsul olusmaz..dırenlerle alakalı degıl kapsul..
ya masaj demisken benim dun kontrolum vardi yine bana masaji soylemedi doktorum normal mi buuu
Benim Dr da bana Masaj hic önermedi cünkü bu yeni nesil protezler yani pürültü olanlar gerekmez hata iyi degil demisti!!
masaj yapsam iyi olur die dusunuorum cogunlugu yapior ama kafama gore davranmakda istemiorum cunku doktor soyledi bana masaj yapin die yapipda bir sorun olusturursam diede korkuorum..
Merhaba, bana dren takılmadı fakat eger dren takılsaydı suan silikonum hala gogsumde olabilirdi.. kist sıvısının aşırı miktarda olmasından silikonum enfeksiyon kapmış e tabi haliyle doku da.. hem silikonumu çıkarmak zorunda kaldılar hem de 1 hafta drenle gezdim kalan siviyi atmak icin. O reaksiyon sivisinin her hareketimde yaptigi korkunc agriya drenin cikmasindaki aciyi bin kez tercih ederim biliyorum benim yasadigim sey cok nadir bi komplikasyon ama aciyor diye boyle bi dusunceye kapilma guzelim dren saglikli bisidir ve seni buyuk problemler dogurucak kucuk enfeksiyonlarin olusmasindan korur tabi ic kanamadan da :)merhaba kızlarrr..
kafama takılan bırsey var bazı doktorlar dren kullanmıyor mem buyutme amelıyatında ve bıldıgım kadarıyla ıc kanamayı denetlıyor drenler..
drenler cıkarılırken hıssedılen acıyı burdakı bırcok kısıden duydum dren takılmaması cekılcek acının azalması ıcın cok ıyı bırsey olur gıbı gelıyor kulaga fakat takılmaması durumunda sorun olabılır mı ? bu konuda bılgısı olan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım
Merhaba, bana dren takılmadı fakat eger dren takılsaydı suan silikonum hala gogsumde olabilirdi.. kist sıvısının aşırı miktarda olmasından silikonum enfeksiyon kapmış e tabi haliyle doku da.. hem silikonumu çıkarmak zorunda kaldılar hem de 1 hafta drenle gezdim kalan siviyi atmak icin. O reaksiyon sivisinin her hareketimde yaptigi korkunc agriya drenin cikmasindaki aciyi bin kez tercih ederim biliyorum benim yasadigim sey cok nadir bi komplikasyon ama aciyor diye boyle bi dusunceye kapilma guzelim dren saglikli bisidir ve seni buyuk problemler dogurucak kucuk enfeksiyonlarin olusmasindan korur tabi ic kanamadan da :)
Yara yerim hala kapanmadı şimdi de kortizon kullanıyorum bir ay oldu krem olarak tabi.. ama bilmiyorum dokular toparlansa da cesaretim kalmadı artık korkuyorumOff epey sıkıntılı olmuş gerçekten üzüldüm
Tekrar takılacak mı peki protezler? Ben drenlerimi c.tesi günü çıkarttırdım ve gerçekten çok acı olmadı. Yalnız dikiş yerlerim henüz tam olarak iyileşmediği için sütyen sıkıştırdıkça sızı yapıyor ara sıra ciddi bir şekilde.
Dren takılması iyi olmuş demek ki.
Yara yerim hala kapanmadı şimdi de kortizon kullanıyorum bir ay oldu krem olarak tabi.. ama bilmiyorum dokular toparlansa da cesaretim kalmadı artık korkuyorum