• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Drenler

Yok açmadık canım enfekte olmuş silikonu firmaya, amerikaya yolladılar vücudumdan aldıkları kültür ve kist sıvısı örneğiyle. Sonuç henüz çıkmamış bikaç ay sürüyomuş heralde ona göre bişi yapılcak ama doktorum beni bu halde bırakmak istemediğini söyledi bilemedim ya amaan :KK43:

Canım o zaman ben senin yerinde olsam enfeksiyon durumu tamamen geçtikten sonra tekrar ameliyat olur yaptırırdım. Bu kadar çaba ve istek boşa gitmemeli bence

Yok açmadık canım enfekte olmuş silikonu firmaya, amerikaya yolladılar vücudumdan aldıkları kültür ve kist sıvısı örneğiyle. Sonuç henüz çıkmamış bikaç ay sürüyomuş heralde ona göre bişi yapılcak ama doktorum beni bu halde bırakmak istemediğini söyledi bilemedim ya amaan :KK43:

bence de hemen pes etmeyin. elbette kolay değil yaşadıklarınız, belki biraz zamana ihtiyacınız var. kendinizi hazır hissedince tekrar deneyin derim.

Ay teşekkür ederim ikinize de moral verdiğiniz için :)) ama valla korkuyorum artık bilemiyorum yine aynısı olursa diye
öncelikle geçmiş olsun canım,benimde sol göğsüm tübüler meme, doktorlar ameliyatın normal bir göğüs büyütme ameliyatından daha zor olacağını ve meme başının yerinin komple değişmesi gerektiğini söylüyor senin hangi göğsündü ve kesi yerin neresiydi ...tşk...

Gögüslerinin içinden sokulmuş hortum var,ucundada küçük bir top şeklinde kutu diyim,ne diyimki şimdi.Kalkınca eline tutuyorsun tabi,refleks tutmazsan çıkp acıyacakmış hissi veriyor.O kadar yani,keşke ameliyat olsamda drenlerimi düşünürüm ben beee..
Nostalji yap :KK45::KK45:

öncelikle geçmiş olsun canım,benimde sol göğsüm tübüler meme, doktorlar ameliyatın normal bir göğüs büyütme ameliyatından daha zor olacağını ve meme başının yerinin komple değişmesi gerektiğini söylüyor senin hangi göğsündü ve kesi yerin neresiydi ...tşk...
Benim ikisi de tübüler ve sağ tarafta da asimetri var... meme altı kesisiyle yapmışlardı kusura bakma canım baya geç yazdım hani bidaha ameliyeat olur muyum bilmiyorum o yüzden hiç bakmıyorum buraya

Benim ikisi de tübüler ve sağ tarafta da asimetri var... meme altı kesisiyle yapmışlardı kusura bakma canım baya geç yazdım hani bidaha ameliyeat olur muyum bilmiyorum o yuzden hiç bakmıyorum buraya
Önemli değil canım, işte bende böyle olumsuzluklardan korktuğum için cesaret edemiyorum, meme başının yeri değişince dikişlerde haliyle çok belirgin falan olur sa diye öfff olsan bi dert olmasan bi dert :( inşallah seninde herşey gönlünce istediğin gibi olur canım...

Önemli değil canım, işte bende böyle olumsuzluklardan korktuğum için cesaret edemiyorum, meme başının yeri değişince dikişlerde haliyle çok belirgin falan olur sa diye öfff olsan bi dert olmasan bi dert :KK43: inşallah seninde herşey gönlünce istediğin gibi olur canım...
Yani umarım korktuğun gibi olmaz canım benim konuyla ilgili bi bilgim de yok ki paylaşayım :( senin de her şey istediğinden güzel olur inşallah

Back