- 30 Mart 2013
- 378
- 181
-
- Konu Sahibi extraterrestrial
Merhaba estetikte nasıl oluyor bilmiyorum ama annem bir amaliyat geçirmişti karından 40 gün durdu o zaman direnler. Yani kanamayı takip ediyorlar sizin sağlığınız için şuan durması daha iyi. Kanamanın çok çok azalması lazım diye biliyorum hatta biz il dışında amaliyat olduğumuz için doktorumuz u arayıp kan miktarını söylüyorduk belli saatlerde. En son kanama azalınca gelin çıkaralım demişti. Sizinde azalmasını bekleyecekler tahminen çok geçmiş olsunMerhabalar,
Ameliyat sonrası bugün 1. Haftam doldu ancak drenlerimden hala kan geliyor.. Ameliyat sonrası 3. Ve 5. Günde kontrol yapıldı ve kanama devam ettiği için çıkarılmadı.. Yarın yeniden kontrolüm var ve drenlerdeki sıvı aynı şekilde benzer seviyede seyrediyor geçen günlerdekine göre ve muhtemelen yarın da çıkarmayacak ya da çıkarsa bile benim kafamda soru işaretleri oluştu.. Ya içerde kanama devam ederse diye korkmaya başladım.. 1 haftadan uzun süre drenleri çıkmayan olmuş muydu acaba forumda merak ettim ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
Merhabalar,
Ameliyat sonrası bugün 1. Haftam doldu ancak drenlerimden hala kan geliyor.. Ameliyat sonrası 3. Ve 5. Günde kontrol yapıldı ve kanama devam ettiği için çıkarılmadı.. Yarın yeniden kontrolüm var ve drenlerdeki sıvı aynı şekilde benzer seviyede seyrediyor geçen günlerdekine göre ve muhtemelen yarın da çıkarmayacak ya da çıkarsa bile benim kafamda soru işaretleri oluştu.. Ya içerde kanama devam ederse diye korkmaya başladım.. 1 haftadan uzun süre drenleri çıkmayan olmuş muydu acaba forumda merak ettim ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
İki günde bir kontrol ediliyor benimkiler aşırı bir kanama yok ama aynı seyirde drenlerin dibinde iki günde 1 parmak kadar birkiyor yani 1,5 cm kadar max. Boruların içi biraz açık kırmızıya döndü ama yine de aynı miktar devambence yarın da çıkmayacak o zaman
Bende cuma günü olacam ameliyat doktora drenler ne kadar kalacak diye sorduğumda ameliyattan sonra ertesi akşam taburcu ederken çıkarıcaz dedi..sizin bir hafta olduysa vardır doktorun bir bildiği umarım en kısa zamanda kurtulur çabucak iyileşirsiniz
Maşallah ne güzel siz en zor tarafı atlattınız burdan sonrası daha kolay olur inşaAllah benim amelyatım yarınMerhaba, dünkü kontrolde çıktı drenlerim daha anca alışıyorum yokluklarına ama tabi daha kolaylaştı şu an hareketlerim.. Şimdi zamana bırakıp şeklinin oturmasını beklemek var.. Ödemlerden bahsediyorum yani merak ediyorum ödemler ininceye son hali nasıl olacak ama onun için tabi aylar var sanırım.. Bir hafta sonra kontrol var yine iz kremi vereceğim dedi alttaki kesiler için sonra 1 ay kontrolü olur artık dediHayırlısıyla çabuk geçse şu zaman biraz
Maşallah ne güzel siz en zor tarafı atlattınız burdan sonrası daha kolay olur inşaAllah benim amelyatım yarınkarmakarışık oldum
Merhaba ameliyat oldunuz muMaşallah ne güzel siz en zor tarafı atlattınız burdan sonrası daha kolay olur inşaAllah benim amelyatım yarınkarmakarışık oldum
Evet dün oldum henüz hastaneden çıkıl yapmadık..korktuğum kadar değilmiş Hamd olsun tabi ki ağrı baskı var ama ben gözümde daha da büyütmüştüm :)Merhaba ameliyat oldunuz mu
Hadi geçmiş olsunEvet dün oldum henüz hastaneden çıkıl yapmadık..korktuğum kadar değilmiş Hamd olsun tabi ki ağrı baskı var ama ben gözümde daha da büyütmüştüm :)
Diren korkusu bende de vardi zaten beni kan tutar. Ama diren takiliyken agri sizi yok cikarken sanki kalcadan antibiyotik ignesi vuruyorlar gibi 2sn de cekiyor oyle kalin değil ucu falanBir de bu drenler olmasa gerçekten hemen olacağım
Merhaba nasılsınız? Son durumunuz nedir?
Tekrardan geçmiş olsun. Ben de mart sonunda ameliyat olmayı planlıyorum ve 15 gün izin alabilirim sonrasında işe dönmek zırundayım. Labioplastı ve meme protezi aynı anda olacak. İnşallah çok zorlanmam, sizler gibi kolay atlatırımMerhaba, bugün 15. günüm ağrılarım yok artık iyileşme sürecindeyim ödemlerin inmesini bekliyorum izler için contractubex jel önerdi doktorum haftaya ona başlayacağım bu hafta yalnızca nemlendirmemi söyledi, herşey yolunda gözüküyor umarım zaman çabucak geçer ve olması gereken halini görebilirim
,
Tekrardan geçmiş olsun. Ben de mart sonunda ameliyat olmayı planlıyorum ve 15 gün izin alabilirim sonrasında işe dönmek zırundayım. Labioplastı ve meme protezi aynı anda olacak. İnşallah çok zorlanmam, sizler gibi kolay atlatırım