Drenler kaç günde çıkar?

extraterrestrial

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
378
181
Merhabalar,
Ameliyat sonrası bugün 1. Haftam doldu ancak drenlerimden hala kan geliyor.. Ameliyat sonrası 3. Ve 5. Günde kontrol yapıldı ve kanama devam ettiği için çıkarılmadı.. Yarın yeniden kontrolüm var ve drenlerdeki sıvı aynı şekilde benzer seviyede seyrediyor geçen günlerdekine göre ve muhtemelen yarın da çıkarmayacak ya da çıkarsa bile benim kafamda soru işaretleri oluştu.. Ya içerde kanama devam ederse diye korkmaya başladım.. 1 haftadan uzun süre drenleri çıkmayan olmuş muydu acaba forumda merak ettim ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? 🙏🏻

Merhabalar,
Ameliyat sonrası bugün 1. Haftam doldu ancak drenlerimden hala kan geliyor.. Ameliyat sonrası 3. Ve 5. Günde kontrol yapıldı ve kanama devam ettiği için çıkarılmadı.. Yarın yeniden kontrolüm var ve drenlerdeki sıvı aynı şekilde benzer seviyede seyrediyor geçen günlerdekine göre ve muhtemelen yarın da çıkarmayacak ya da çıkarsa bile benim kafamda soru işaretleri oluştu.. Ya içerde kanama devam ederse diye korkmaya başladım.. 1 haftadan uzun süre drenleri çıkmayan olmuş muydu acaba forumda merak ettim ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? 🙏🏻
Merhaba estetikte nasıl oluyor bilmiyorum ama annem bir amaliyat geçirmişti karından 40 gün durdu o zaman direnler. Yani kanamayı takip ediyorlar sizin sağlığınız için şuan durması daha iyi. Kanamanın çok çok azalması lazım diye biliyorum hatta biz il dışında amaliyat olduğumuz için doktorumuz u arayıp kan miktarını söylüyorduk belli saatlerde. En son kanama azalınca gelin çıkaralım demişti. Sizinde azalmasını bekleyecekler tahminen çok geçmiş olsun

Merhabalar,
Ameliyat sonrası bugün 1. Haftam doldu ancak drenlerimden hala kan geliyor.. Ameliyat sonrası 3. Ve 5. Günde kontrol yapıldı ve kanama devam ettiği için çıkarılmadı.. Yarın yeniden kontrolüm var ve drenlerdeki sıvı aynı şekilde benzer seviyede seyrediyor geçen günlerdekine göre ve muhtemelen yarın da çıkarmayacak ya da çıkarsa bile benim kafamda soru işaretleri oluştu.. Ya içerde kanama devam ederse diye korkmaya başladım.. 1 haftadan uzun süre drenleri çıkmayan olmuş muydu acaba forumda merak ettim ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

Bende dün oldum ameliyatı drenlerim 1 gece kaldı sadece kanama çok olunca sanırım kontrol amaçlı süreyi uzun tutuyorlar sizin acaba öyle bir durumunuz mu oldu .Ama merak etmeyin sizin sağlığınız için bunlar .En kısa zamanda çıkacaktır

İki günde bir kontrol ediliyor benimkiler aşırı bir kanama yok ama aynı seyirde drenlerin dibinde iki günde 1 parmak kadar birkiyor yani 1,5 cm kadar max. Boruların içi biraz açık kırmızıya döndü ama yine de aynı miktar devam 😔 bence yarın da çıkmayacak o zaman 😔

Bende cuma günü olacam ameliyat doktora drenler ne kadar kalacak diye sorduğumda ameliyattan sonra ertesi akşam taburcu ederken çıkarıcaz dedi..sizin bir hafta olduysa vardır doktorun bir bildiği umarım en kısa zamanda kurtulur çabucak iyileşirsiniz 🤲🏻

Bende cuma günü olacam ameliyat doktora drenler ne kadar kalacak diye sorduğumda ameliyattan sonra ertesi akşam taburcu ederken çıkarıcaz dedi..sizin bir hafta olduysa vardır doktorun bir bildiği umarım en kısa zamanda kurtulur çabucak iyileşirsiniz 🤲🏻

Merhaba, dünkü kontrolde çıktı drenlerim daha anca alışıyorum yokluklarına ama tabi daha kolaylaştı şu an hareketlerim.. Şimdi zamana bırakıp şeklinin oturmasını beklemek var.. Ödemlerden bahsediyorum yani merak ediyorum ödemler ininceye son hali nasıl olacak ama onun için tabi aylar var sanırım.. Bir hafta sonra kontrol var yine iz kremi vereceğim dedi alttaki kesiler için sonra 1 ay kontrolü olur artık dedi 🙏🏻 Hayırlısıyla çabuk geçse şu zaman biraz ☺️

Merhaba, dünkü kontrolde çıktı drenlerim daha anca alışıyorum yokluklarına ama tabi daha kolaylaştı şu an hareketlerim.. Şimdi zamana bırakıp şeklinin oturmasını beklemek var.. Ödemlerden bahsediyorum yani merak ediyorum ödemler ininceye son hali nasıl olacak ama onun için tabi aylar var sanırım.. Bir hafta sonra kontrol var yine iz kremi vereceğim dedi alttaki kesiler için sonra 1 ay kontrolü olur artık dedi 🙏🏻 Hayırlısıyla çabuk geçse şu zaman biraz ☺️
Maşallah ne güzel siz en zor tarafı atlattınız burdan sonrası daha kolay olur inşaAllah benim amelyatım yarın 🙈 karmakarışık oldum

Maşallah ne güzel siz en zor tarafı atlattınız burdan sonrası daha kolay olur inşaAllah benim amelyatım yarın 🙈 karmakarışık oldum

Çok teşekkür ederim.. Herkesin dediği bir gerçek var bir hafta sonra hersey değişiyor.. İlk günler bu sancı bu acı 1 ay geçse bile düzelmez diye düşünüyorsun ama 8. Günden sonra ki bazılarında daha da erken rahat bi nefes alabiliyorsunuz.. Geriye sadece aşırı ve tatlı bir merak kalıyor 🤭 Dün ilk kez kendi yemeğimi yaptım tabi öyle çok teferruatlı değil ama gerçekten insan nasıl seviniyor 🥰 umarım sizin de ameliyatınız sorunsuz geçer ve birlikte dua ederiz zamanın hızlı geçmesi için ❤️

Merhaba nasılsınız? Son durumunuz nedir?

Merhaba, bugün 15. günüm ağrılarım yok artık iyileşme sürecindeyim ödemlerin inmesini bekliyorum izler için contractubex jel önerdi doktorum haftaya ona başlayacağım bu hafta yalnızca nemlendirmemi söyledi, herşey yolunda gözüküyor umarım zaman çabucak geçer ve olması gereken halini görebilirim ☺️

,
Merhaba, bugün 15. günüm ağrılarım yok artık iyileşme sürecindeyim ödemlerin inmesini bekliyorum izler için contractubex jel önerdi doktorum haftaya ona başlayacağım bu hafta yalnızca nemlendirmemi söyledi, herşey yolunda gözüküyor umarım zaman çabucak geçer ve olması gereken halini görebilirim ☺️
Tekrardan geçmiş olsun. Ben de mart sonunda ameliyat olmayı planlıyorum ve 15 gün izin alabilirim sonrasında işe dönmek zırundayım. Labioplastı ve meme protezi aynı anda olacak. İnşallah çok zorlanmam, sizler gibi kolay atlatırım 😍

,

Tekrardan geçmiş olsun. Ben de mart sonunda ameliyat olmayı planlıyorum ve 15 gün izin alabilirim sonrasında işe dönmek zırundayım. Labioplastı ve meme protezi aynı anda olacak. İnşallah çok zorlanmam, sizler gibi kolay atlatırım 😍

15 gün ideal bir zaman içiniz rahat olsun umarım istediğiniz gibi olur hersey

X