• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Yeşim Yercok Vajinismus Tedavisi Olmus Olan...

Merhaba kızlar 1.5 yıllık evliyim vajinusmus derdini 2 ay önce yeşim hanımla çözdüm hemde sadece 4 günde gidene kadar buradaki bütün yazıları kaçar kez okudum o doktorları kaçar kere aradım sordum soruşturdum anlatamam telefondaki konuşmada yardımcısın Hülya hanımın verdiği güvenden dolayı yeşim hanımı tercih ettim zaten gittiğiniz gün doğru yerde olduğunuzu göreceksiniz

Arkadaşlar,

Doktor Yeşim Yerçok hanımdan vajinismus için tedavi olmuş yada halen tedavi olan var mı? Acil tavsiye yada yoruma ihtiyacım var bu doktora gitmeyi düşünüyorum en yakın zamanda fakat bir günde çözme olayı beni biraz tatmin edemedi yani bu kadar senelerce birikmiş bişeyin bir günde çözülmesi hayalden öte bişey, keşkeee diyorum, öyleyse çok mutlu olurum,, yakın zamanda gitmiş olan yada tedavi olan var mı? gerçekten bilgilerinize ihtiyacım var

Teşekkürler :KK54:
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun

Mrhabalar Dr Yeşim Yerçok hanımdn randevu aldım. Yapılan telefon görüşmesinde bile yardımcısı Hülya hanımın samimiyeti ve sıcak kanlılığı beni rahatlattı. 29.04.2019 da tedaviye başladık Yeşim hanımın tecrübesi Hülya hanımın güler yüzü ve cesaretlendirmesi ile 5. günde vajınusmusu yendim. Gerçekten hiç umudum yoktu ama Yeşim hanım bize gerçeği yaşattı. Şükürler olsun evliliğim sıkıntılı sürece girmişken kendisini toparlamaya başladı şu anda yeneli 1.5 ay oldu ve artık tam anlamıyla yendim teşekkürler Yeşim hanım Ve Hülya Hanım :)

1 senedir yaşadığım bu illeti Yeşim yerçok ve hülya hanım sayesinde 3 günde yendim. Kendilerine minnettarım. Samimiyetleri destekleri güler yüzleriyle tedavimi başarıyla bitirdim :) iyi ki karşıma çıkmışlar iyi ki

1 senedir yaşadığım bu illeti Yeşim yerçok ve hülya hanım sayesinde 3 günde yendim. Kendilerine minnettarım. Samimiyetleri destekleri güler yüzleriyle tedavimi başarıyla bitirdim :) iyi ki karşıma çıkmışlar iyi ki
Nasil gecti surec anlatormisoniz

6 senelik kabusum Dr. Yeşim Yerçok sayesinde son buldu. Daha önce 3 defa tedaviye başladım fakat başarılı olamadım.Psikolojik olarak bu süreç beni çok yıprattı. Artık tedavi olmak istemiyordum çünkü umudum kalmamıştı.Eşimin desteğiyle Yeşim Hanımla tanıştım ve tekrar tedavi olmaya karar verdim.Yeşim Hanım ve Hülya Hanım sayesinde benim kabusum sona erdi.Muayene bile olurken bacaklarım titriyor ağlama krizine giriyordum.Benim gibi biri bile bu kabustan 5 günde kurtuldu.Yeşim Hanım ve yardımcısı Hülya Hanım o kadar iyi insanlar ki onların yanında kendinizi iyi hissetmemeniz mümkün değil.Daha önce beni onlar kadar anlayan ve anlayış gösteren insanlarla karşılaşmadım.Üç kere tedaviye başladım ve başarısızlıklarla son buldu bu hastalıkta doktorunuzun sizi anlaması çok önemli.Yeşim Hanım ve Hülya Hanımın hakkını ödeyemem. İyi ki onları tanıdım.Umarım bu yazıyı okuyan birine benim de faydam olur.Bu hastalıktan kurtulmak imkansız değil.

Herkese merhaba ben de Yeşim Yerçok hanımla yendim bu hastalığı. 5 yıllık evliyim.Hastalığı kabullenip harekete geçmem gerektiğini düşündüğümde vajinismusla ilgili her yeri okuyor sürekli doktor araştırıyordum. Her doktorun ücreti, tedavi şekli ve yaklaşımını didik didik araştırıyordum. Yeşim hanımın yorumlarını okuyunca merak edip videolarını da izledim ve bir sözü beni çok etkiledi. 'Ben bana nasıl davranılmasını istiyorsam hastalarıma da o şekilde davranırım' tarzı bir cümle kurmuştu.Eğer araştırırsanız gerçekten de yorumlarda herkes kendisine nasıl muamele edildiğinden bahsediyor. Ve tabi ki dünyalar tatlısı asistanı Hülya hanımdan da bahsetmeden geçemeyeceğim. İkisi de o kadar samimi ve destekleyiciydi ki iyi ki onları tercih etmişim.Pazartesi görüşmeye gittim salı günü ilk seans başladı 4. Seans sonrası araya giren hafta sonunda hem onların hem eşimin desteğiyle yenmeyi başardım. 5.seansa kontrole gittim. Şimdilik yeni durumuma alışmaya çalışıyorum ama biliyorum ki bir yerde takılırsam sorunum olursa beni yine motive edeceklerdir. Ben çok geciktirdim hep erteledim ama siz ertelemeyin. Kendiniz üstesinden gelemiyorsanız ve maddi olarak bir engeliniz yoksa yardım alın lütfen.

Merhaba, kesinlikle öneriyorum. Benim vajinusmus problemimi yeşim hoca çok kısa bir sürede çözdü. Seanslarda hiçbir acı da hissetmiyorsunuz. Nasıl olduğunu anlamadan sorununuzu çözmüş oluyorsunuz. Yeşim Hoca harika bir doktor.

Back
X