• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Yeşim Yercok Vajinismus Tedavisi Olmus Olan...

Yosha

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2013
16
0
6
34
İstanbul
Arkadaşlar,

Doktor Yeşim Yerçok hanımdan vajinismus için tedavi olmuş yada halen tedavi olan var mı? Acil tavsiye yada yoruma ihtiyacım var bu doktora gitmeyi düşünüyorum en yakın zamanda fakat bir günde çözme olayı beni biraz tatmin edemedi yani bu kadar senelerce birikmiş bişeyin bir günde çözülmesi hayalden öte bişey, keşkeee diyorum, öyleyse çok mutlu olurum,, yakın zamanda gitmiş olan yada tedavi olan var mı? gerçekten bilgilerinize ihtiyacım var

Teşekkürler :54:

Ben şuan tedavi oluyorum. Bir kere gittim daha 2 gün sonra yine gidicem bakalım ne olacak. Bu arada bahsettiğiniz doktor değil başka doktora gidiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben şuan tedavi oluyorum. Bir kere gittim daha 2 gün sonra yine gidicem bakalım ne olacak. Bu arada bahsettiğiniz doktor değil başka doktora gidiyorum

hangı doktora gidiyosun aceba? iyi mi gidiyor herşey şimdilik?

Bizim doktor tanıdık biri. Cerrahpaşada görüyor bizi. Yarın gidicem bakalım.

merhaba arkadaşlar bende yeşim hanımdan cumartesi gününe randevu aldım, daha önceden giden arkadaşların yorumları bizleri sevindirir.

merhaba arkadaşlar bende yeşim hanımdan cumartesi gününe randevu aldım, daha önceden giden arkadaşların yorumları bizleri sevindirir.

Merhaba cnm bende hectigmz cumartesi basladim yesim hanima. 6 aylik ewliyim. Dun de 2.seansima gittim. Yesim ve hulya hnm cok iyiler tedavi guzel gidio. ilk seanstan snra esimle berabr olduk fakat dun seanstan sonra yaptik ben kastim tekrar. Offf cabuk duzelmek istitorum.

Sen başardın mi suan durum nedir??

Merhaba cnm bende hectigmz cumartesi basladim yesim hanima. 6 aylik ewliyim. Dun de 2.seansima gittim. Yesim ve hulya hnm cok iyiler tedavi guzel gidio. ilk seanstan snra esimle berabr olduk fakat dun seanstan sonra yaptik ben kastim tekrar. Offf cabuk

bilgi verin lütfen :(

Arkadaşlar,

Doktor Yeşim Yerçok hanımdan vajinismus için tedavi olmuş yada halen tedavi olan var mı? Acil tavsiye yada yoruma ihtiyacım var bu doktora gitmeyi düşünüyorum en yakın zamanda fakat bir günde çözme olayı beni biraz tatmin edemedi yani bu kadar senelerce birikmiş bişeyin bir günde çözülmesi hayalden öte bişey, keşkeee diyorum, öyleyse çok mutlu olurum,, yakın zamanda gitmiş olan yada tedavi olan var mı? gerçekten bilgilerinize ihtiyacım var

Teşekkürler :KK54:

merhabalar, yeşim hanıma gitmeyi düşünüyorum, siz memnun kaldınız mı? zor durumdayım son çarem :(

Merhaba cnm bende hectigmz cumartesi basladim yesim hanima. 6 aylik ewliyim. Dun de 2.seansima gittim. Yesim ve hulya hnm cok iyiler tedavi guzel gidio. ilk seanstan snra esimle berabr olduk fakat dun seanstan sonra yaptik ben kastim tekrar. Offf cabuk duzelmek istitorum.

merhaba yeşim hanımdan sonuç alabildiniz mi :(

Merhaba canım, ben 4 yıllık evliyim ve bu sitede vajinismus başlığı altında umutsuzca okumadığım yazı kalmadı. birçok yere gittim ve bu süreçte biraz yıprandım. artık neredeyse ümitlerim bitmişken yeşim hanıma gittim ve sayesinde geçen hafta 3 seansda tedavi oldum. kesinlikle gönül rahatlığıyla gitmelisin. yeşim hanım ve hülya hanım çok sabırlı iyi niyetli ve işinde profesyonel insanlar. önce genel bir konuşma sonrasında basit bir muayeneyle seviyen belirleniyo sonrasında tedavi başlıyo. ben 3.5 derece vajinismus çıktım aslında 4-5 seansda biter dedi yeşim hanım, ancak tam 3 seansda kurtuldum bu işten. kesinlikle gitmelisin

Arkadaşlar selamlar. Ben Yeşim Hanıma bugün 2. kez gittim. toplam 2 seansta 2 yıldır çektiğim vajinismusu yenmemi sağladı. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba bende yeşim hanıma tedavi oldum zor bir hasta olmama rağmen kısa bir sürede sorunumu çözdü 4 yıldır uğraşıyordum bu sorunla inanın gözümüzde büyüttüğümüz korktuğumuz gibi birşey değil eğer kendi başınıza çözemiyorsanız bu sorunu hiç boşuna zaman kaybetmeyin ben bile yendiysem herkes başarır

Bu kadinin internet ortamindaki soru cevaplari beni hic tatmin etmiyor:)isinde iyidir muhtemelen ama biraksin bu soru cevaplama isini bence:)

Arkadaşlar mehaba, bende bu ilket hastalığı yıllardır yenemedim, aparatlarla yapıyorum ama orda tıkanıyorum:( doktora gitmem tek çözüm sanırım:( yeşim hanım ile bu hastalığı kesin çözülüypr mu? Birde dilek öcal diye bir doktor duydum, ona giden var mı? Nolur yardımcı olun tükendim artık :(

Arkadaşlar mehaba, bende bu ilket hastalığı yıllardır yenemedim, aparatlarla yapıyorum ama orda tıkanıyorum:KK43: doktora gitmem tek çözüm sanırım:KK43: yeşim hanım ile bu hastalığı kesin çözülüypr mu? Birde dilek öcal diye bir doktor duydum, ona giden var mı? Nolur yardımcı olun tükendim artık :KK43:
Ben bu iki doktora da mail attım ücret için dönüş olmadı. Pat diye de randevu alamıyorum ki ücreti bilmeden.. :(

Arkadaşlar selamlar. Ben Yeşim Hanıma bugün 2. kez gittim. toplam 2 seansta 2 yıldır çektiğim vajinismusu yenmemi sağladı. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Merhaba ücreti nedir acaba?

Back
X