Dr.Volkan Tayfur hasta yorumları (Burun Estetiği)

geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur

Ben ankara dan fatoş
ben volkan beyi tv de izleyip internet üzerinden sürekli yaptığı ameliyatları takip ederek başladım volkan beyi.
Insanlara karşı saygısı;sevgisi;merhameti olan ender bulunan nezih birisiydi.bir gün onunla tanışma hayalim vardı.
24 ağustos 2013 de bu hayalim gerçek oldu.randevu aldım ,o beni tanımıyordu ama ben onu yıllardır takip ettiğim için bir heyecan vardı.onunla yüz yüze geldiğimde aynen hayal ettiğim gibi sıcak candan çok farklı biriydi.
Benim sorunlarımı dinledi burun ameliyatı diye gitmiştim fakat volkan bey sadece burun değil 3 bölgeyi (burun,alın,göz altı)ameliyat lazım dedi,hiç itiraz etmeden kabul ettim.her şeyin en uygun alanı yapacağından emindim.
26 ağustos 2013 ameliyat olacağımı söyledi ameliyat öncesi ve sonrası her kolaylığı sağladı moralimi yüksek tutmayı sağlamayı başaran eşsiz doktoruma sonsuz teşekkür ederim.
şu an bende önemli değişiklikler oldu. Insan kendisini daha önemli,değerli ve güzel hissediyor,yaşamak istiyor.
Kendisine önem veren estetiğe ihtiyacı olan bayanlar zaman kaybetmeden volkan tayfur beye illaki başvurup tanışmalarını onun sihirli ellerinin size de değmesine fırsat verin.
Her kadın güzeldir.

Slm arkadaşlar ameliyat olanlardan fotoğraf rica edeceğim.. Yorum kolay ve yapay fotoğraf daha etkili olur süphesiz..

yorumlarla değil öncesi ve sonrası fotoğraflarınızla konuşun daha gerçekçi olursunuz hem bizler de daha cesur kararlar alabiliriz bu şekilde .......

yorumlarla değil öncesi ve sonrası fotoğraflarınızla konuşun daha gerçekçi olursunuz hem bizler de daha cesur kararlar alabiliriz bu şekilde .......

yorumlarla değil öncesi ve sonrası fotoğraflarınızla konuşun daha gerçekçi olursunuz hem bizler de daha cesur kararlar alabiliriz bu şekilde ....

Kızlar bana da gittiğim hastaneden Volkan beyi önerdiler. Henüz görüşmeye gitmedim ama 6000 tl.den başlıyormuş fiyatları. benim burnumda oldukça problemli ucu patates gibi deviasyon var falan. Benim durumumda olup ameliyat olanlar özelden fotolarını gönderebilirler mi?

fotograf görebilir miyim,ekleyebilrseniz beni, bende volkan bey ile pers günü görüşücem de ehmen karar vermek zorundayım lütfen yardımcı olun

as123ya face falan varmı beni eklermisizn yada ben siizi ekliyim foto görmek istrym karar vermem lazım hemen

slm arkadaşlar ben volkan beye ameliyat olalı 6 ay olacak benim görüntüden çok maytlara alerjim vardı yani 2 günde bir grip gibi oluyor yataklara düşüyordum alerjim artık hiç yok görüntüde süper artı çok rahat nefes alıyorum benim ağrı kesicilerede alerjim oldugu için parol dışında ilaç alamadım amaliyat sırasında da öyle oldu ona ragmen agrım çok azdı oda 2 gün bende silikon tampon vardı çünkü burun içindeki etler alındı volkan hoca gerekli görürse takıyor burun çökmesin diye resim atamıyorum arkadaşlar muane ücretsiz zaten orda resimlerimiz var ordan hepsini görebilirsiniz volkan hoca ayrıca çok iyi niyetli ve insancıl biri ameliyat oldugumu kimse anlamadı bile çünkü çok dogal yaptı gerçekten çok mutluyum ve tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…