• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Volkan Tayfur hasta yorumları (Burun Estetiği)

Bence aklındaki doktorlarla görüş ve yaptığı burunları gör ve beklentilerini karşılayacağınıdüşündüğün ve güvendiğin doktora karar ver. Kolay bir şey değil karar vermek seni anlıyorum.

bi de sadece burnuna mı dokunuldu çenene bir şey yapıldı mı? ben hala fotoğrafını inceliyorum :) çok beğendim

Burun yapıldı, göz altındaki , burnun yanındaki kemikler törpülendi, delikler küçültültü, burun ile dudak arasındaki mesafe çok az uzatıldı çeneye birşey yapılmadı.Yani Volkan Hoca bütünlük olması için gerekli herşeyi yaptı.

Burun yapıldı, göz altındaki , burnun yanındaki kemikler törpülendi, delikler küçültültü, burun ile dudak arasındaki mesafe çok az uzatıldı çeneye birşey yapılmadı.Yani Volkan Hoca bütünlük olması için gerekli herşeyi yaptı.

bu kadar müdahaleye maşallah yüzün çok iyi durumda. morluk yok. çok oldum biliyorum ama eski halinin fotoğrafı yok mu hiç? bi öncesi sonrası yapsak :)

albüme eski halini eklemişin şimdi gördüm :)))
ah ah keşke yüzünü tam görebilsem :))) illa bir şey isticem

İlki üç gün şişlik ve morluk oldu ama 1. haftadan sonra geçti. hala sabahları şişiyorum 2 saat sonra iniyor şişlikler. Sana özelden resim atayım ama 50 mesajım dolmamış ve nasıl ekliycem bilmiyorum.

İlki üç gün şişlik ve morluk oldu ama 1. haftadan sonra geçti. hala sabahları şişiyorum 2 saat sonra iniyor şişlikler. Sana özelden resim atayım ama 50 mesajım dolmamış ve nasıl ekliycem bilmiyorum.

beni de ekleyebilir misiniz resimlerinizi görmek için:)

ben seni arkadaş olarak ekledim profilim kısmından atacaksın galiba ben de pek bilmiyorum ama

albüme yeni fotoğraf eklemişin daha fazlasını bekliyorum :))) ben çok beğendim burnunu inşallah sorunsuz kullanırsın yüzüne çok yakışmış.

mesaj, bildirileriniz denilen yerden girilip atılıyormuş. asya cevabını bekliyorum bana karar vermemde yardımcı olacak çünkü.

Tabiki :) Gerçekten insanlar sadece övmek için yazıyor olduğumu sanmasınlar istiyorum. Ne yaşadıysam abartısız anlatıyorum :) Ameliyat öncesi, sonrası 2.gün (astımım olduğu için bir gece hastanede kaldım önlem olarak bu da çıktığım sabah çekilen resim yani ameliyattan tam 24 saat sonraki halim) ve şuan oturmuş halini de gönderiyorum. Yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa yine sorun lütfen

Eki Görüntüle 739096 Eki Görüntüle 739097 Eki Görüntüle 739098 Eki Görüntüle 739115 Eki Görüntüle 739117

burnunuz süper olmuş adınız ney acaba bende bu cuma amaliyat olacamda heyecanlıyım volkan hocaya güveniyorum

Arkadaşlar bende doktor volkan tayfur hocayla görüşmeye gitcem.Çok araştırma yaptım bu hoca hakkında cok güzel şeyler duydum bana yardımcı olun.Pişman olmak istemyorum.

Arkadaşlar bende doktor volkan tayfur hocayla görüşmeye gitcem.Çok araştırma yaptım bu hoca hakkında cok güzel şeyler duydum bana yardımcı olun.Pişman olmak istemyorum.

merhaba ben 25 ekim cuma günü amaliyat oldum buğün 1 hafta oldu alçılarım alındı ve yeni bantlar takıldı bir hafta sonrada bu bantlar çıkacak yüzümde morluk kalmadı yüzümdeki şişliklerde bayağı indi ama burnum şiş burun ucumu görebildiğim için uç kısmını çok beğendim volkan hoca doğru seçim olduğunu anlamış oldum

Allah yardımcınız olsun. inşallah sorunsuz geçer ameliyatınız ve istediğiniz burna kavuşursunuz.

teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına benim alerjiden dolayı burunda duvarındaki etler alındı kemik eğrilim varmış o düzeltirdi tabi burnumun kemeri düzletildi ucu kaldırıldı ilk defa bir amaliyattan korktum ama korkcak bir şey yok benim sıkıntım parol dışında ağrı kesici kullanamıyorum alerjim var diğerlerine ona rağmen dayanılmıcak ağrı yaşamadım amaliyattan çıktıktan sonraki ilk saatler ağrım oldu ama parol verilince ağrım geçti ağrı yani sızlama vardı ilk gün şişlik olmadı gözümün iç kısmı mordu ama ertesi gün gözlerim komple şişti morardı hatta su içemiyordum tampon basınç yaptı bana sanırım sadece bende olmuş 3 gün sonra tampon alındı biraz acıyor ama alındıktan sonra çok rahatladım 1. haftamdayım ve hiç morluğum yok gözlerimdeki 4 gün sonra hepsi geçti göz altındaki çizgi olarak kalmıştı oda tamamen geçti alçım alındı yeni bantlar takıldı bir hafta sonrada bunlar alıncak ama sadece burnum şiş yüzümde benim dışımda kimse anlamaz burnumdakilerde umarım kısa sürede geçer

merhaba ben 25 ekim cuma günü amaliyat oldum buğün 1 hafta oldu alçılarım alındı ve yeni bantlar takıldı bir hafta sonrada bu bantlar çıkacak yüzümde morluk kalmadı yüzümdeki şişliklerde bayağı indi ama burnum şiş burun ucumu görebildiğim için uç kısmını çok beğendim volkan hoca doğru seçim olduğunu anlamış oldum

çok geçmiş olsun dediğiniz gibi darısı benim gibi olmak isteyenlerin başına. inşallah şişlikler inince daha da güzel olur hepsini beğenirsiniz. resim paylaşmayı düşünüyor musunuz?? :)

Back