slm arkadaşlar ben volkan beye ameliyat olalı 6 ay olacak benim görüntüden çok maytlara alerjim vardı yani 2 günde bir grip gibi oluyor yataklara düşüyordum alerjim artık hiç yok görüntüde süper artı çok rahat nefes alıyorum benim ağrı kesicilerede alerjim oldugu için parol dışında ilaç alamadım amaliyat sırasında da öyle oldu ona ragmen agrım çok azdı oda 2 gün bende silikon tampon vardı çünkü burun içindeki etler alındı volkan hoca gerekli görürse takıyor burun çökmesin diye resim atamıyorum arkadaşlar muane ücretsiz zaten orda resimlerimiz var ordan hepsini görebilirsiniz volkan hoca ayrıca çok iyi niyetli ve insancıl biri ameliyat oldugumu kimse anlamadı bile çünkü çok dogal yaptı gerçekten çok mutluyum ve tavsiye ediyorum
Bu basliktaki olumlu yorumlarin cok buyuk bolumunun kendisi ya da calisani tarafindan yazildigina inaniyorum , bu yorumlardaki standartlasmis ifadelere bakinca rahatca anlasiliyor, kimse kanmasin lutfen.
fotograflarinizi merak ettim paylasir misiniz?Arkadaşlar Volkan beye ameliyat olalı yaklaşık 1 ay oldu ve sonuçtan çok memnunum
çok sıcak kanlı,sevecen ve esprili bir doktor her fırsatta söylüyorum iyiki tanımışım kendisi
Burun yapıldı, göz altındaki , burnun yanındaki kemikler törpülendi, delikler küçültültü, burun ile dudak arasındaki mesafe çok az uzatıldı çeneye birşey yapılmadı.Yani Volkan Hoca bütünlük olması için gerekli herşeyi yaptı.[/QUOTE
ben de resmınızı gormeyı ıstıyorum ama albümünüz boş, nasıl görebılırim:)
resimlerınızı gorebılırmıyım:)slm arkadaşlar ben volkan beye ameliyat olalı 6 ay olacak benim görüntüden çok maytlara alerjim vardı yani 2 günde bir grip gibi oluyor yataklara düşüyordum alerjim artık hiç yok görüntüde süper artı çok rahat nefes alıyorum benim ağrı kesicilerede alerjim oldugu için parol dışında ilaç alamadım amaliyat sırasında da öyle oldu ona ragmen agrım çok azdı oda 2 gün bende silikon tampon vardı çünkü burun içindeki etler alındı volkan hoca gerekli görürse takıyor burun çökmesin diye resim atamıyorum arkadaşlar muane ücretsiz zaten orda resimlerimiz var ordan hepsini görebilirsiniz volkan hoca ayrıca çok iyi niyetli ve insancıl biri ameliyat oldugumu kimse anlamadı bile çünkü çok dogal yaptı gerçekten çok mutluyum ve tavsiye ediyorum
Ben 1 hafta önce volkan tayfur hocama ameliyat oldum benim bacak sorunum vardi bacaklarim cok çarpıktı ve ben bu konuyu cok araştirdim internneten araştirmalarima gore en iyisinin volkan hoca olduguna karar verdm .randevu aldim gittm gorustum ve sadece onlaa gorustum bana cok gusel olcagina inaniyorum dddi ben cok mutlu oldum volkan hocaya gercekten cok guvendim ve ameilyatttan sonra sonucum harika oldu. ameliyattan once ne dediyse birebirr hepsii ameliyattan sonra oldu ve gercekten cok gusel bir sonuc aldim , onun hastasi olduğum icin kendimi cok şanslı hissediorum o gercekten işinde bir numaraa bir doktor cok guleryuzlu ve ilgili gercekten hastalrina deger veren birisii kesinlikle onunla gorusmenizi tavsiye ederim her konuda sizinle çok ilgilenecektir.Ayrica bacak carpikligi sorunu olanlar kesinlikle hic korkmadan ameliyat olabilirler cunku sonuc gercekten cok gusel.oluyor .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?