• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Volkan Tayfur hasta yorumları (Burun Estetiği)

Evet.Genelde benim burun yapıma benzeyen kişilerin fotoğraflarını gösterdi.Sonuçları daha iyi anlamam için.

Hem tasarım fotoğrafını hem de ameliyat öncesi ve sonrası üçünü yanyana koyup gösterdi.Sonuçlar tasarımdan daha güzel ve doğal görünüyordu.

Arkadaşlar ameliyat oldum şimdilik herşey yolunda.tabiki morlukve şişlikler beklendiği üzere oldu. Ağrım şimdlik yok.üst dudağım biraz uyuşuk ve şiş.gelişmeleridaha sonra paylaşırım. Iyı geceler

Arkadaşlar ameliyat oldum şimdilik herşey yolunda.tabiki morlukve şişlikler beklendiği üzere oldu. Ağrım şimdlik yok.üst dudağım biraz uyuşuk ve şiş.gelişmeleridaha sonra paylaşırım. Iyı geceler

çok geçmiş olsun. haberlerinin yanı sıra resimlerini de bekliyorum :)

Şu an yüzüm gözüm çok şiş 1 hafta beklemem gerekiyormuş. Bu bekleme aşaması çok zor geldi.Sabırlı olmak lazım.Burnum alçıyla da güzel görünüyo ama net konuşabilmek için 2 hafta sonrasını beklemek lazım

Şu an yüzüm gözüm çok şiş 1 hafta beklemem gerekiyormuş. Bu bekleme aşaması çok zor geldi.Sabırlı olmak lazım.Burnum alçıyla da güzel görünüyo ama net konuşabilmek için 2 hafta sonrasını beklemek lazım[/QUOT

alçılar çıkınca da güzel olacak inşallah. burnu 14. gününde olan bir hastasını görmüştüm maşallah çok iyiydi. hasta sadece burnunda şişlik olduğunu söylemişti ama yine de çok güzeldi.

Dün tamponlarım alındı. Biraz daha hafifledim ama nefesim tam rahatlamadı sanırım ödemlerin geçmesi için 3-4 hafta beklemem lazım. Şu alçım da alınsaydı iyice rahatlıycam inşallah. Bu arada Volkan Hoca çok yakından ilgileniyor ve beni rahatlatıyor sağolsun.

Dün tamponlarım alındı. Biraz daha hafifledim ama nefesim tam rahatlamadı sanırım ödemlerin geçmesi için 3-4 hafta beklemem lazım. Şu alçım da alınsaydı iyice rahatlıycam inşallah. Bu arada Volkan Hoca çok yakından ilgileniyor ve beni rahatlatıyor sağolsun.

tamponlar neden o kadar çok kalıyor? hatta tampon kullanıyor mu ki bu dr ben kullanmadığını zannediyordum :) ağrı var mı?

Ortası delik silikon tampon kullanıyor. Yani ameliyat sonrası burundan da nefes alınabiliyor ama tampon kullanmadığı hastası da oluyor galiba.Tamponlar 3 gün kalıyor, alınırken çok acımadı. Ameliyat sonrası 2 kez ağrı kesici aldım sadece, ağrım neredeyse olmadı.

ben sizin resimlerinizi görmek istiyorum hatta her gününüzün resimlerini :) ben de bu dr a olmayı düşünüyorum da lütfen bana bu iyiliği yapar mısınız? buraya koymak istemiyorsanız özelden msj atar mısınız?

bandajım alınsın ve biraz daha otursun daha net olur. ilk gün resimlerim şiş ve mor ama şu an daha da oturuyor yüzüme. özelden mesaj atmayı bilmiyorum ama öğrenip size atabilirim. Sanırım 14. günü beklemem gerekiyor

Bugün bandajım alındı ve bantlar yapıştırıldı. Burnumu şiş olmasına rağmen oldukça beğendim. Ayrıca yüzüm gözüm açılmış resmen.Volkan Bey'in ellerine sağlık. Kalan şişlerin inmesini bekliycez artık ama bu haline bile razıyım.

oncelikle gecmis olsun. ben baris cakir dusunuyorum aslinda ama ankarada kaldigim icin ankarada bir kac doktor arastirmak istedim ve bu doktor hakkinda bir kac guzel birsey okudu. eger mumkunse fotografinizi koyabilirmisiniz? bide ucreti hakkinda bilgi verebilirmisiniz?

canım ben de barış çakır ı düşünüyorum fakat ankara dayım:))eğer ankara da iyi bir dr bulursam burada olmak istiyorum..volkan tayfur u araştırıyorum ama pek resim bulamadım..

Back