Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr.Volkan Tayfur hasta yorumları (Burun Estetiği)
- Konu Sahibi c3r3nnn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hem tasarım fotoğrafını hem de ameliyat öncesi ve sonrası üçünü yanyana koyup gösterdi.Sonuçlar tasarımdan daha güzel ve doğal görünüyordu.
karar verdiniz mi? ameliyat tarihi belirlediniz mi?
Evet.4 Ekim'de olucam inşallah.Ameliyat sonrası yorumlarımı yazarım sizlere
inşallah istediğiniz gibi olur. iyi haberlerinizi duymak dileğiyle.
Arkadaşlar ameliyat oldum şimdilik herşey yolunda.tabiki morlukve şişlikler beklendiği üzere oldu. Ağrım şimdlik yok.üst dudağım biraz uyuşuk ve şiş.gelişmeleridaha sonra paylaşırım. Iyı geceler
çok geçmiş olsun. haberlerinin yanı sıra resimlerini de bekliyorum :)
Şu an yüzüm gözüm çok şiş 1 hafta beklemem gerekiyormuş. Bu bekleme aşaması çok zor geldi.Sabırlı olmak lazım.Burnum alçıyla da güzel görünüyo ama net konuşabilmek için 2 hafta sonrasını beklemek lazım[/QUOT
alçılar çıkınca da güzel olacak inşallah. burnu 14. gününde olan bir hastasını görmüştüm maşallah çok iyiydi. hasta sadece burnunda şişlik olduğunu söylemişti ama yine de çok güzeldi.
Dün tamponlarım alındı. Biraz daha hafifledim ama nefesim tam rahatlamadı sanırım ödemlerin geçmesi için 3-4 hafta beklemem lazım. Şu alçım da alınsaydı iyice rahatlıycam inşallah. Bu arada Volkan Hoca çok yakından ilgileniyor ve beni rahatlatıyor sağolsun.
tamponlar neden o kadar çok kalıyor? hatta tampon kullanıyor mu ki bu dr ben kullanmadığını zannediyordum :) ağrı var mı?
oncelikle gecmis olsun. ben baris cakir dusunuyorum aslinda ama ankarada kaldigim icin ankarada bir kac doktor arastirmak istedim ve bu doktor hakkinda bir kac guzel birsey okudu. eger mumkunse fotografinizi koyabilirmisiniz? bide ucreti hakkinda bilgi verebilirmisiniz?
canım ben de barış çakır ı düşünüyorum fakat ankara dayım:))eğer ankara da iyi bir dr bulursam burada olmak istiyorum..volkan tayfur u araştırıyorum ama pek resim bulamadım..