çok teşekkür ederim sabırsızlıkla beklicem. sanki benim burnum :) çok merak ediyorum
Burun yapıldı, göz altındaki , burnun yanındaki kemikler törpülendi, delikler küçültültü, burun ile dudak arasındaki mesafe çok az uzatıldı çeneye birşey yapılmadı.Yani Volkan Hoca bütünlük olması için gerekli herşeyi yaptı.
İlki üç gün şişlik ve morluk oldu ama 1. haftadan sonra geçti. hala sabahları şişiyorum 2 saat sonra iniyor şişlikler. Sana özelden resim atayım ama 50 mesajım dolmamış ve nasıl ekliycem bilmiyorum.
ben seni arkadaş olarak ekledim profilim kısmından atacaksın galiba ben de pek bilmiyorum amaİlki üç gün şişlik ve morluk oldu ama 1. haftadan sonra geçti. hala sabahları şişiyorum 2 saat sonra iniyor şişlikler. Sana özelden resim atayım ama 50 mesajım dolmamış ve nasıl ekliycem bilmiyorum.
Tabiki :) Gerçekten insanlar sadece övmek için yazıyor olduğumu sanmasınlar istiyorum. Ne yaşadıysam abartısız anlatıyorum :) Ameliyat öncesi, sonrası 2.gün (astımım olduğu için bir gece hastanede kaldım önlem olarak bu da çıktığım sabah çekilen resim yani ameliyattan tam 24 saat sonraki halim) ve şuan oturmuş halini de gönderiyorum. Yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa yine sorun lütfen
Eki Görüntüle 739096 Eki Görüntüle 739097 Eki Görüntüle 739098 Eki Görüntüle 739115 Eki Görüntüle 739117
ben cuma volkan hocaya burun amaliyat olacağım bakalım
Arkadaşlar bende doktor volkan tayfur hocayla görüşmeye gitcem.Çok araştırma yaptım bu hoca hakkında cok güzel şeyler duydum bana yardımcı olun.Pişman olmak istemyorum.
Allah yardımcınız olsun. inşallah sorunsuz geçer ameliyatınız ve istediğiniz burna kavuşursunuz.
merhaba ben 25 ekim cuma günü amaliyat oldum buğün 1 hafta oldu alçılarım alındı ve yeni bantlar takıldı bir hafta sonrada bu bantlar çıkacak yüzümde morluk kalmadı yüzümdeki şişliklerde bayağı indi ama burnum şiş burun ucumu görebildiğim için uç kısmını çok beğendim volkan hoca doğru seçim olduğunu anlamış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?