• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Volkan Tayfur hasta yorumları (Burun Estetiği)

Herkese sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum

Burun estetigi ve süreç....

5 Nisan 2013 tarihinde burun ameliyatima sevgili ve saygıdeğer hocam Volkan TAYFUR girmiştir Hayat minvalindeki çizgi gibi duruşu , insanlığı, iletisimdeki muhtesem tavırları ve başarısıyla beni derinden etkileyen canım hocama sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Eğer kendinize=> tüm saglik sıkıntılarınızı rahatça anlatabileceginiz, mesleğine hakim, iletişimi kalbiyle kuran ve bir o kadar da realist ve başarılı bir doktor arayisindaysaniz Volkan Tayfur la görüşmenizi tavsiye ediyorum. Bir iletişim uzmanı olarak ben kendisinden (bunca yıllık meslek hayatıma ilave olarak) cok sey öğrendim. İsteyen herkesle iletişime geçebilirim. Burnumun nasil olduguna gelince ameliyatim cok basarili gecti,tamponların bugün alındı ve bandaja rağmen kendimi Cok iyi hissediyorum. Son durumla ilgili tüm detayları paylaşacağım.

Sevgiier...

BİNNUR EDİSAN

selam arkadaşlar; ben geçen sene şubat ayında volkan bey' e ve bu forumda adı geçen bir çok şöyle muhteşem böyle süper dediğiniz kişiye gidip görüşmeler sonucu karar kıldım. diğerlerinin ismini hatırlamıyorum bile ama alanlarında başarılı sayılan gata, gazi hastanesi gibi hastahanelerde çalışan doktorlardı bunlar. fakat birinin muayenehanesi mezbaha gibi diğeri pis ve 80lerden kalma kişi ve eşyalarla dolu ayakkabıyla girilen yerlerdi. inanılmazdı benim ameliyattan sonra tamponumun çıkmasını istemeyeceğim bir yerdi biri özellikle. annemle görüşmeden nasıl ayrıldığımızı bilemedik.

benim burnum küçüklüğümden beri kemik eğriliğinden dolayı bir tarafından nefes alamamakla geçti. samimiyetle söylüyorum yalan söylüyosun doktorunu korumak için diyenle de sabaha kadar tartışırım isterse, ben yaşadığımı bilirim sonucunda onu neden koruyayım ayrıca bana ne kazandıracak ben benim gibi sıkıntı yaşayan acaba hangi doktorda karar kılsam diye soran insana yardımcı olmak isterim çünkü bu iş çok ciddi ızdıraplı bir süreç ve insan tekrar tekrar yaşamak sıkıntılı bir durum. her neyse burnumda eğriliği bırakın ucunda kıkırdak erimesi ve iki kemerli bir görünümde olması gibi problemler de vardı. bu sorunların haricinde gece tıkanma, nefes almakta zorlanma, en ufak bir grip hastalığında burnun tıkalı olduğundan içeri doğru akması ve broşlara dolması suretiyle sürekli farenjit hastalığı geçiriyordum. büyük sıkıntı duyuyordum yani kısacası.

1 sene önce ameliyat oldum ve hayatım değişti. nefes alabiliyorum, burnumun görüntüsünden memnunum ufak tefek bazı hatalar burnumun dansöz burnuna benzemesini istemediğim için benim isteğimle de bırakıldı. mesela hala burun deliklerimden biri büyük biri küçük. volkan bey bana istersen ikisi de aynı olsun dikelim bir tarafı dışardan çok az da olsa belli olur izi sonrasında ama ben senin yüzünde bir iz olmasını istemem, zaten güzellik simetrik değildir dedi. ve zaten ben de aynı şekilde düşünüyordum. iyi ki de yaptırmamışım. ameliyata girerken çok rahattım ve kaç kişi yapıyor bilmiyorum ben hiç kimseden duymadım daha önce görünce de çok şaşırmıştım ama daha önce ameliyat olan arkadaşlarım da bunun kendilerinde uygulanmadığını söylediler. olay şu ki varis çorabı giydirdiler ameliyattan önce bütün bacağı saran pıhtı atmasın diyeymiş bu çok önemliymiş sonra baya bir araştırdım hatta o hafta pıhtı atmasından ölen bir insanın ana haber bültenlerinde haberi çıkmıştı. çok ciddi bir konu yani. ben çok memnunum ameliyat olduğum için bütün herşey bitti.

bir kere bile hasta olmadım, grip nezle,farenjit gibi bir hastalık geçirmedim ki sürekli yaşardım bunu. nefes almanın ayrıcalığını yaşıyorum. bu sorunları yaşayan varsa aranızda anlayacaktır. benim niyetim volkan beyin propogandasını yapmak değil ben ameliyat oldum ve memnunum. tecrübemi paylaşıyorum. isteyen olursa daha net bilgiler verebilirim. :nazar::nazar:

kendısıyle gorustum ben canım, ama hala kararsızım:( Sen foto yuklemeyı dusunur musun, ya da msnden ya da e maıl ile görusebılır mıyız,özelden atarım adresı ok dersen...

merhabalar ben suan eskişehirde yasıyorum ve burnumu yaptrmya ilkokuldn beri cok istyrum ve bu yaz olmya karr verdm ve hatta acıbadem hastanesnde bi doktorla görstm hatta karırmı vermiş gibiydm fakat doktr istnbula gtti ve bn eskişhrde içime sinen doktor bulamadm bu yüzden ankarda doktor araştrmalarına başladım ve sizin yazdklrınızı görünce yazmak istedim dha doğrusu bilgi almak istedim cnku bnde doktor arastrrken volkan tayfuru gördum aynı sizin gibi sitesne girip bakmştm iyi bir doktor gibi tbi sz bu mesjı yazalı cok uzun bir süre olmus sonuc olarak kme ameliyat oldunz bana biraz yardımcı olablrseniz cok mutlu olurum smdiden tesekkurler

Herkese sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum

Burun estetigi ve süreç....

5 Nisan 2013 tarihinde burun ameliyatima sevgili ve saygıdeğer hocam Volkan TAYFUR girmiştir Hayat minvalindeki çizgi gibi duruşu , insanlığı, iletisimdeki muhtesem tavırları ve başarısıyla beni derinden etkileyen canım hocama sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Eğer kendinize=> tüm saglik sıkıntılarınızı rahatça anlatabileceginiz, mesleğine hakim, iletişimi kalbiyle kuran ve bir o kadar da realist ve başarılı bir doktor arayisindaysaniz Volkan Tayfur la görüşmenizi tavsiye ediyorum. Bir iletişim uzmanı olarak ben kendisinden (bunca yıllık meslek hayatıma ilave olarak) cok sey öğrendim. İsteyen herkesle iletişime geçebilirim. Burnumun nasil olduguna gelince ameliyatim cok basarili gecti,tamponların bugün alındı ve bandaja rağmen kendimi Cok iyi hissediyorum. Son durumla ilgili tüm detayları paylaşacağım.

Sevgiier...

BİNNUR EDİSAN

öncelikle merhaba. bn eskişehirde yasıyorum ve burda isteklermi karsılayacgna inandgm bi doktor bulmustum ki doktor malesf ki istnbula gitti ve bn baska sehirde doktorlar aramaya basladm tabki oncelk benm için ankara oldu ve önüme ilk volkan tayfur cıktı. isteyen herkesle iletişime gecebilrm demişsnz mümknse bende deneyimlerinzden yararlanmak isterim. nasıl bir surec gecirdinz ankaradamı yasıyorsnz yoksa sehr dısındanmı geldnz eger sehr dısındn geldysenz nasıl bi yöntem uygulndı randevu amelyt vs.. ve nekdr ücrete ameliyt yapıyor acba bunları paylasrsanz gercktn cok sevinirim simdiden tesekkrler :)

Benim hikayemde şöyle;
Burnumdaki sorunlardan kurtulamıyordum.Burnumdaki sorun ise,hem kötü görünüşü, hemde rahat nefes alamamamdı ve bu beni çok üzüyordu. çevremdeki insanlardan burnumun görünüşünden dolayı hep elimle kapatma gereksinimi duyardım birde nefes alamıyordum bu beni sinir ediyodu. geceleri uykumdan uyanırdım burun tıkanıklığım nedeniyle hep uyku sorunlarına neden olurdu. Sonra Yakın çevremin tavsiyesiyle dr. volkan tayfur hocamla tanıştım. sorunlarımı anlattıkdan sonra bana burun estetiği ameliyatıyla halledeceğini söyledi.Aslında hiç ameliyat olmadığım için biraz tedirgin olmuştum. Bana ameliyatımın rahat olacagından, çabucak ileşeceğimden bahsetti onun bu sözlerinden dolayı güven duydum.Yaklaşık nisan ayında burun ameliyatım oldu. dediği gibi ameliyatım çabucak, rahat bir şekilde oldu. 3 gün içerisinde de iyileştim.Volkan hocam sayesinde, burnumun artık görünüşü çok güzel ve rahat nefes alabiliyorum. onun bu sihirli elleri sayesinde kendime güvenim geldi, ona burdan çok çok çok teşekkür ediyorum. herkese dr. volkan hocamın sihirli elleri sayesinde herkese tavsiye ediyorum...

merhablr acaba estetiğini nekdara yaptırmıstın ve sehr dısındanmı gelmiştin yardımcı olursan sevinirim

selam arkadaşlar; ben geçen sene şubat ayında volkan bey' e ve bu forumda adı geçen bir çok şöyle muhteşem böyle süper dediğiniz kişiye gidip görüşmeler sonucu karar kıldım. diğerlerinin ismini hatırlamıyorum bile ama alanlarında başarılı sayılan gata, gazi hastanesi gibi hastahanelerde çalışan doktorlardı bunlar. fakat birinin muayenehanesi mezbaha gibi diğeri pis ve 80lerden kalma kişi ve eşyalarla dolu ayakkabıyla girilen yerlerdi. inanılmazdı benim ameliyattan sonra tamponumun çıkmasını istemeyeceğim bir yerdi biri özellikle. annemle görüşmeden nasıl ayrıldığımızı bilemedik.

benim burnum küçüklüğümden beri kemik eğriliğinden dolayı bir tarafından nefes alamamakla geçti. samimiyetle söylüyorum yalan söylüyosun doktorunu korumak için diyenle de sabaha kadar tartışırım isterse, ben yaşadığımı bilirim sonucunda onu neden koruyayım ayrıca bana ne kazandıracak ben benim gibi sıkıntı yaşayan acaba hangi doktorda karar kılsam diye soran insana yardımcı olmak isterim çünkü bu iş çok ciddi ızdıraplı bir süreç ve insan tekrar tekrar yaşamak sıkıntılı bir durum. her neyse burnumda eğriliği bırakın ucunda kıkırdak erimesi ve iki kemerli bir görünümde olması gibi problemler de vardı. bu sorunların haricinde gece tıkanma, nefes almakta zorlanma, en ufak bir grip hastalığında burnun tıkalı olduğundan içeri doğru akması ve broşlara dolması suretiyle sürekli farenjit hastalığı geçiriyordum. büyük sıkıntı duyuyordum yani kısacası.

1 sene önce ameliyat oldum ve hayatım değişti. nefes alabiliyorum, burnumun görüntüsünden memnunum ufak tefek bazı hatalar burnumun dansöz burnuna benzemesini istemediğim için benim isteğimle de bırakıldı. mesela hala burun deliklerimden biri büyük biri küçük. volkan bey bana istersen ikisi de aynı olsun dikelim bir tarafı dışardan çok az da olsa belli olur izi sonrasında ama ben senin yüzünde bir iz olmasını istemem, zaten güzellik simetrik değildir dedi. ve zaten ben de aynı şekilde düşünüyordum. iyi ki de yaptırmamışım. ameliyata girerken çok rahattım ve kaç kişi yapıyor bilmiyorum ben hiç kimseden duymadım daha önce görünce de çok şaşırmıştım ama daha önce ameliyat olan arkadaşlarım da bunun kendilerinde uygulanmadığını söylediler. olay şu ki varis çorabı giydirdiler ameliyattan önce bütün bacağı saran pıhtı atmasın diyeymiş bu çok önemliymiş sonra baya bir araştırdım hatta o hafta pıhtı atmasından ölen bir insanın ana haber bültenlerinde haberi çıkmıştı. çok ciddi bir konu yani. ben çok memnunum ameliyat olduğum için bütün herşey bitti.

bir kere bile hasta olmadım, grip nezle,farenjit gibi bir hastalık geçirmedim ki sürekli yaşardım bunu. nefes almanın ayrıcalığını yaşıyorum. bu sorunları yaşayan varsa aranızda anlayacaktır. benim niyetim volkan beyin propogandasını yapmak değil ben ameliyat oldum ve memnunum. tecrübemi paylaşıyorum. isteyen olursa daha net bilgiler verebilirim. :nazar::nazar:

öncelikle bu güzel ve bilgilendirici mesajın için tesekkürler:)
sakıncası yoksa sormak istedigim bi kac soru olucak. ben eskişehirde yasıyorum burada içime sinen bi dokto bulamadm bu yzden ankara da doktor arstrmasına basladm ve karsıma ilk volkan tayfur cıktı bnde sitesine grip biraz inceledm gayet basrlı br doktor gibi tbi gidip brebr görsmedn hç brseyi bilemeyiz.
ben sna acaba ankardamı yasıyorsun yoksa sehir dısındanmı geldn eger sehir dısından geldiysen naasıl yardımcı oluyr randevu amely vs surkli git gel yaptınmı . bide muayene ücreti nekadr aldı ve ameliyatını nekdara yaptırdn bu bilgileri paylasrsan cok mutlu ollurum smdiden tesekkurler :)

BURUN AMELİYATI OLMAK BANA ÇOK ZOR VE İMKANSIZMIŞ GİBİ GELİRDİ BURNUMDAN MEMNUN OLMAMAMA RAĞMEN BİR TÜRLÜ CESARET EDEMİYORDUM:) VE BİRGÜN VOLKAN BEYLE TANIŞTIM HAYATIM DEĞİŞTİ RESMEN :) AĞRISIZ SANCISIZ AMELİYAT OLMAK İMKANSIZ GİBİ GÖRÜNÜYO AMA HİÇ ÖYLE DEĞİL BEN AMELİYAT OLDUKTAN 1 HAFTA SONRA DANS KURSUNA GİTTİM :) ŞU AN GÖRÜNTÜSÜNÜN DIŞINDA HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK KENDİ BURNUM KADAR RAHATIM VOLKAN HOCAMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.. SİHİRLİ ELLERİNE SAĞLIK.:) dipnot: ben bu kadar iyi şeyler yapıpta bu kadar insana yakın kibirsiz kaliteli bir kişilik görmedim :)

acaba volkan bey muayene ücreti olark nekdr alıyr . ve ameliyatını nekadra yaptırdn bu konulrda yardımcı olursan cok sevinirim simdiden tesekkrler :)

Benim ameliyatım tam 1 hafta önce oldu, inanmayan arastırıp sorabilir 17.11.2012 de koru hastanesinde şuan çok rahatım yüzümde morluğum yok,ağrım yok şişlıik sadece biraz burnumda var oda çok normal sonuçtan şimdiden çok memnunum kararsız olan herkese kesinlikle Volkan beyle görüşmesini tavsiye ediyorum süper bir doktor bi defa görüşseniz zaten işine ve kendine olan güveni karşısındaki insanın rahatlıkla karar vermesini sağlıyor. işinin ehli bir doktor ve bence Ankaradaki en iyi estetik cerrahi doktoru.

ameliyatını ne kadara oldun acaba paylasrsan cok sevirim smdiden tesekkurler :)

Doktor tavsiye etmek riskli bir iştir. Sonunda suçlanma riski var ve doktor arkadaşlarım bile bu konuda kolay kolay tavsiyede bulunmazlar ama Anestezi Uzmanı bir arkadaşım bana Dr. Volkan TAYFUR beyi hiç tereddütsüz tavsiye etti. Bu bile kendisiyle görüşmem için ve güvenmem için yeterli bir sebepti.
Burnumda kemik eğriliğinden kaynaklı tek taraflı nefes alamama ve şekil bozukluğu problemim vardı ve ben daha önce 3 kez 2 farklı doktora ameliyat olmuştum. Fakat bunca başarısız ameliyet yüzünden doku kaybı oluşmuştu. Nefes problemi ve eşit olmayan burun delikleri, burun ucunda hafif eğrilik sorunları benimle kaldı. 4. bir ameliyat içinde artık umutsuzdum. Doğru doktoru nereden bulacaktım!!!
Dr. Volkan TAYFUR beyle görüşmeye gittim ve karşımda işini çok seven, sıcak kanlı, artıları ve eksileriyle olabilecekleri açık açık anlatan net bir insan gördüm. Bir çok hekimin aksine ticari kaygıları olmadığını görüşme esnasında anlayabiliyorsunuz. Helede benim gibi bu konuda tecrübeli birinin bunu anlaması zor olmuyor!! Bir hafta içinde ameliyat oldum kendisine (28 Haziran 2012 de). Ben zor bir vakaydım. Çünki burun ucumda doku kaybı vardı ve Doktorum yapısını bozmadan kulaklarımdan aldığı kıkırdaklarla burun ucumu onardı. Sonuçtan çok memnunum. Açık ameliyat oldum ve doğru doktora olduktan sonra açık ameliyat konusunda bir endişeniz olmasın. İyileşme süreci her insanın yapısına göre farklılık gösterir bence ama ben 3. günü arkadaşlarımla kahve içmeye gitmiştim.:) Doktor bey'e kontrollere gittiğimde karşılaştığım diğer hastalardan da kötü bir hikaye duymadım. Hep memnun ifadeler vardı. Ben şahsen yeni bir burun kazanmanın yanısıra, çok iyi bir insan ve çok iyi bir hekim kazandım.
Burdan öncelikler Dr.Volkan TAYFUR bey'e, ekibine ve güzel sekreteri Arzu hanıma sevgilerimi iletiyor ve çook teşekkür ediyorum.

öncelikle paylasımın için tesekkurler :) ameliyatını nekadara yaptırdın acaba ben sehr dısından gekmeyi planlıyorumda gtmedn ortalama bi fiyat öğrenmek istedim yardımcı olursan sevinirim smdiden tesekkurler :)

bende merak ediyorum ameliyat oldunuz mu? sonuçtan memnunmusunuz? bende araştırma aşamasındayım ama insan okudukça kafası karışıyor. ben burun kemerimden şikayetçiyim ve volkan beyi düşünüyorum. burun kemeri için ameliyat tecrübesi olup yazan olursa sevinirim.:9:

amelyat oldunmmu acaba olduysa deneyimlerni paylasrsan sevnırım smdiden tesekkrler :)

Merhabalar,ben 2 hafta önce Volkan hocaya burun ameliyatı yaptırdım.Senelerden beri cesaret edemediğim ameliyata Volkan hoca sayesinde bir saat içinde karar verdim,çokda iyi yapmışım,dalında bu kadar başarılı ve kendine bu kadar güvenen doktorum olduğu için çok mutluyum.Doktorumu internetten buldum ve başka hiçbir doktorla görüşmedim.Bana vermiş olduğu güvencelerin hepssini ameliyattan sonra yaşadım,inanın ne bir ağrı,ne bir nefes tıkanıklğı ne bir kanama..........hiçbirşey yaşamadım.Ve burnum açıldı.Tam istediğim gibi doğal,yüzüme yakışan ama yüzümün havasını degiştiren bir burnum var şimdi.Herkes çok dogal olduğunu söylüyor.Kendime güvenim geldi.Volkan hocamın ellerine saglık diyorum,ayrıca ameliyattan sonrada hastalarıyla çok yakından ilgilendiği içinde ona çok teşekkür ediyorum.Doktorumu herkese tüm içtenligimle tavsiye ediyorum.

burnun nasıl oldu deneymlerni paylasrmısın ve nekdra yaptrdırdn smdiden tesekkrler :)

arkadslar yardımcı olun lutfen ya sehr dısında oldugum için suan gidip gidip görusemyrm burdn yardımcı olursanz sevrnm smdiden teskkrler :)

Back