teşekkurler canım.yolladım adresimi.
Canım msj sayım dolmadığı için özelden msj atamıyorum.Ekledim, davet gelmiş olması lazım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkurler canım.yolladım adresimi.
inşllh cnm ya hayrlısı olsun senin içinde
Merhaba ben Dr. Volkan Bey' e bikaç ay önce burun ameliyatı odum arkadaşlar. Sonuca hala inanamıyorum. Ağrısız sızısız hemde.. Bir tek ağrı kesici bile almadım, ve çok hızlı bir şekilde iyleştim. Yüzüme süper uydu. Kendisi tek kelimeyle "muhteşem" bir doktor.. İnanılmaz ilgili. Hastasını gerçekten çok iyi anlıyor, tanımaya çalışıyor ve kişiliğine uygun bir sonuç elde etmeye çalışıyor. İnanın abartmıyorum ve kendisini şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıntılı bilgi isteyen olursa tek tek anlatıp yardımcı olmak isterim. Teşekkür ederim Volkan Bey defalarca hemde :)
kesinlikle aynı sekilde dusunuyorum.bence insanları hele kiboyle bir konuda kandırmak gercekten cok gunah
arkadaslar bnde volkan tayfurun wap sitesinde yazdklarndan cok etkilenerk ona amelyt olmya karar verdm ama smdi pek hasta yorumu olmynca sasrdm. cok iyi b doktr oldgnu duydum. asistanyla gorustm ve mersinden ankaraya kdr volkan tayfr icn gdcm hemde baya b fyat farki oducem.s umarm psman olmam.s benide en cok tampon kullanmyo olmasi ve agrsz ameliyat etmesi cok etkiledi. hastalarna agri kesici ble yazmadgni ertesi gun is hayatlarna donblcgni htta ayni gun banyo ble yapabilcklerni soledi. farkli teknikler kullanymus. 15 gun icinde ameliyat olcam ve ilk resmlerimi eklyp yorum yapcagm site burasi olcak sizlerde gormus olrsnz. bana dua edin ankaraya kdr tek basima gdyrm psman olmak istemyrm
Görüşebiliriz tabi.:) Adresini bekliyorum.:)
ben de gitmiştim 5500 tl fiyat verdi. İsterse baştan yaratsın yine yaptırmam o fiyata. Ama kendine güvenen bir doktor, garanti veriyor. Eğer istenilen burnu yapamazsa revizyonu bedava yapıyormuş.
bana gecen hafta 6500 verdi
Hadi yaa, bugün gidicem bakalım ne diyecek çok merak edyorum. Ama 6500 çokmuş gerçekten!