slm ben 11 ekim 2012 de volkan beye ameliyat oldum, kesinlikle tavsiye ediyorum, ben videolarini ilk izledigim anda volkan beye karar verdim ve hislerime güvenerek ona gittim, üstelik almanyada yasiyorum, bir de bir cilginlik edip tekbasima gittim,refagatcim yoktu, icimden bir ses dogru doktoru buldugumu söylüyordu, ankarada nerede kalacaktim, hangi otelde,ve güvenli olacakmiydi? yani icimdeki sese kulak vermistim ama aslinda icim endiseyle doluydu. acaba gercekten de dogru doktormuydu?ya da ameliyattan sonra ortada mi kalacaktim ,,,? dogruyu söyledigime yemin ederim ki ameliyatimin ertesi günü (KORU HASTANESINDE AMELIYATLAR YAPILIYOR;balgat ANKARA) sabah saat 8.30 9 civarlarinda genelde taburcular olurmus ama volkan bey benim o anda nerede kalicam endisemi görünce bana sen biraz daha dinlen ameliyatlarimi bitireyim cikista seni taburcu ederiz dedi, ve aksama dogru beni ziyarete cikti ve otel bile ayarlamisti,(TÜRKIYE SÖFÖRLER ODASI FEDERASYONU KONUK EVI fatma aliye sokak,farabi sokak yakinlarinda cumhurbaskanliginin altinda, bu oteli de hepinize tavsiye ederim,hem cok temiz hem hesapli, Bu bilgilerime inanmayan varsa otele bile sorabilirsiniz,yurt disindan gelip burun ameliyati olmus bir bayan volkan beyin araciligi ile bu otelde kaldimi diye sorun, hatta orada bir bayan vardi o da baska doktora zamaninda ameliyat olmus ama benim burnumu cok begenmisti, simdiden belli cok güzel yapilmis dedi) arkadaslar faydali olsun diye ayrintili yaziyorum ,benim burnum kemerli ve etliydi, yurt disinda bir estetisyene muayene oldum ama doktor bana etli burunlarin tek ameliyatla düzgün olma garantisinin olmadigini söylemisti, buna ragmen fotografim üzerinde calisma yapti fakat okadar kücülttü ki yandan bakildiginda ördege benziyordu, daka sonra internet araciligi ile istanbuldan bir yere fotografimi gönderdim,onlar etli burunun resim calismasinin mümkün olmadigini bire bir görmeleri gerektigini söylediler, oradan da sonuc cikmamisti. daha sonra ankaraya bir hastaneye foto gönderdim onlar da aynen cok kücük yüzüme uymayan burun profili cikarmislardi,,, artik benim nekadar umutsuzluga kapildigimi tahmin edersiniz,, inanin burun sekli cok önemli,, ameliyattan sonra insan ya tam güzellesiyor, ya da kötü yapilinca asiri kücültülünce yada uymayan burun yapildiginda felaket cirkinlesebiliyor. kaniti fotograflarim ve su andaki burnum, simdi okadar güzel oldu ki 10 yas genclestigimi söylüyorlar, cünkü burnum gercekten etli ve büyüktü, simdi ise yüzüme uygun cok güzel..(tamam 10 sene önce de burnum ayniydi fakat zamanla asagi dogru sekil degistirmisti,galiba yaslanma etkisiyle cildin de biraz gevsemesinden dolayi olabilir) VOLKAN BEYIN GÜVENILIR BIR DOKTOR OLDUGUNA DAIR: dogru doktor oldugunu söyle anladim, ben internette volkan beyin videosunu görür görmez karar verdim, ve vakit kaybetmeden ankaraya bilet aldim,gider gitmez ilk ugradigim yer volkan beyin kendi muayenehanesiydi (CUKURAMBAR ÖGRETMENLER CADDESI) volkan bey beni muayene etti, foto cekildi ve üzerinde calisirken öyle dogru sekilde acikladi ve öyle güzel bir sekil yapti ki o gercekten harika bir doktor,, icim rahatlamisti, cünkü o anda onun isini gercekten cok iyi bildigini, sirf kesip bicmeyle ugrasmadigini fark ettim,daha sonra ofisine tekrar gidisimde ona ameliyat olmus gencleri gördüm, kontrol icin gelmislerdi ve cok mutlulardi,, ve gercekten de ben kendi´mi onlara bakmaktan alamiyordum,sürekli cok güzel olmus diyordum, gercekten de cok güzellerdi,, o sirada birkac bayan geldiler onlar da BOTOKS yaptirmak istiyorlardi,, ayrica sunu da kesinlikle belirteyim Volkan beyin yaptigi botokslar kesinlikle farkedilmiyor,, botoks yapmis oldugu bayani gördüm inanin botoks hakkinda fikrim degisti,, göz cevresine yaptirmisti ve göz altinda morluk yoktu, cok isiltili görüntüsü vardi,, neyse,,, daha sonra ameliyat olduktan sonra ofisine gittigimde orada ogluyla gelen yasli bir teyze vardi ve o bana volkan beye nasil ulastigimi sordu ben de hislerime güvendigimi videosunda söylediklerine güvenerek geldigimi fakat hakkinda hicbir arastirma yapmadigimi söyledim, ve o teyze bana dediki: biz oglum icin neredeyse ankaradaki bütün doktorlara basvurduk ve en güvenilir olarak volkan beyi tercih ettik sen de cok dogru bir karar vermissin,, cok dogru bir yerdesin dedi, ve ozaman kesinlikle cok mutlu oldum, cünkü ben arastirmamistim ama arastiran cok kisi vardi,,, benim ise kanitlarim kendi tecrübelerimdi,,, volkan bey gercekten bir harika,,,, davranislari ve kisiligiyle de öyle,,, o pozisyondaki bir insan ancak buladar alcakgönüllü olabilir,,ameliyata girerken ona öksürdügümü alerjik astimimin oldugunu söylemistim, amacim ameliyat esnasinda problem olurmu onu ögrenmekti, fakat o süper bir doktor söyleki nefes alma problemimi astim hastaligimi da göz önünde bulundurarak ortadan kaldirdi,, ameliyatin ilk gününden beri burnum tikanmadi,,,, ben cok mutluyum insaallah herkes de mutlu olur,,,,volkan beye cok tesekkür ediyorum ve IYIKI VARSINIZ VOLKAN BEY !!;;;