Dr. Ufuk Bilkay hakkinda bilgi

Derya12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2007
9
0
Izmirde dr ufuk bilkaya meme ameliyati olmayi düsünüyorum bilgisi olan benimle lütfen paylassin. :uhm::uhm::uhm:

arkadaşlar hepinize merhabaa..ben bayadır takip ediyorum siteyi.araştırdığım kadarıyla duyduğum isimler içinde Ufuk Bilkay güvenilir gibi geldi. Ondan buraya yazma gereği duydum belki bende ona olurum.Yaz aylarında ameliyat(burun ameliyatı)olan varmı yada olunabiliyomu? benim şu an olma yada eylülü bekleme gibi bi imkanım yook. bi fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim...

arkadaşlar hepinize merhabaa..ben bayadır takip ediyorum siteyi.araştırdığım kadarıyla duyduğum isimler içinde Ufuk Bilkay güvenilir gibi geldi. Ondan buraya yazma gereği duydum belki bende ona olurum.Yaz aylarında ameliyat(burun ameliyatı)olan varmı yada olunabiliyomu? benim şu an olma yada eylülü bekleme gibi bi imkanım yook. bi fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
YAZINDA AMELİYAT OLUNUR AMA ÖNEMLİ OLAN GÜNEŞ IŞIGINA MARUZ KALMAMAN ÇÜNKÜ MORLUKLARIN ARTIYORMUŞ VEDE KALICI LEKELER OLUŞUYORMUŞ.ŞAPKAYLA FALAN GEZERSİN BİRDE DENİZE FALAN BİR İKİ AY GİRME BENCE DERİM...ÇÜNKÜ ÇOK AĞIR SPORDA YAPMAK YASAK OLUYO DEMİŞTİ DOKTOR.....
BEN KİŞİSEL NEDENLERLE GEÇ YAPTIRIYORUM.ESTETİK BAKMASINI BİLDİKTEN SONRA 4 MEVSİME UYGUN BENCE.....:enbuyukkk:

Tili teşekkür ederim cevabın için.bana kalırsa ben korurumda hani yaz aylarında sıcak kanamayı artırdığı için doktorlar yapmak istemiyorlarmış..onu merak etmiştim..olan varmı diye.

canım ben temmuzda oldum hiç bi sakıncası yok tek sorun bandajlar yaz sıcağında sıkıyor biraz dayanırım diyosan problem olmaz=) ayrıca bandajlar çıktıktan sonra denize de girdim güneşte de gezdim sporumu da yaptım doktora danışarak yaptım yani bide hiç bi problem yaşamadım kanama falan da olmadı zaten o ilk 15 gün için gecerli bişey

kendisiyle görüştüm tavsiyeediyorum die bir siteden görmüştüm ilk tavsiyesi en yüksek olan doktor zaten doçent.zannediyorum iyidir ben ufuk beye yaptırmayı düşünüyorum ama benimki burun :)[/QUO

ufuk beye silikon amelıyatı oldum çok menununum o işinde bir numara bence kesınlıkle tavsıye edıyrm.güleryuzu ve profosyenellığı sizi etkılıycek zaten.düşünmeden ona gidin derım ben

arkadaşlar ufuk hocaya burun estetiği olanlar lütfen resimlerini bana gönderebilirmi çok met ediyorlar ama hiç yaptığı burun şekillerini göremedim bodrumda oturuyorum izmir bana yakın ufuk hocayı düşünüyorum yada yaptığı burun resimlerini nasıl bulabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim senağlama XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

MAİL ADRESİN OLSA SANA GÖNDERİRDİM 1 TANE RESİM...BİR ARKADAŞ YAPTIRDI....BURDAN ATAMAM ANCAK MAİLİNE ATABİLİRİM...

Bende ufuk bilkaya bacak estetigi yaptrmayi dusunuyorum. Bilgisi olan varmi? :1rolleyes:

Kızlar bende ufuk hocaya ameliyat olmuştum..çok sakin, rahat bi doktor..ben ameliyatımın sonucundan çok memnununm..ayrıntılı bilgi isteyenler özelden msj atabilirler..

Kızlar bende ufuk hocaya ameliyat olmuştum..çok sakin, rahat bi doktor..ben ameliyatımın sonucundan çok memnununm..ayrıntılı bilgi isteyenler özelden msj atabilirler..
sonuçtan memnun oldmaniz cok ii ben de bi arastirma icindeyim kendisinin nasil bi yaklasimi var nasil iletisim kurmami önerirsiniz mail ile resim gonderebilir mi ilgilenirseniz sevinirim tesekkurler..

ufuk bey göğüs ameliyatını silikonu yani ne kadara yapıyor?yaptıranlar kaça yaptırdınız?

MAİL ADRESİN OLSA SANA GÖNDERİRDİM 1 TANE RESİM...BİR ARKADAŞ YAPTIRDI....BURDAN ATAMAM ANCAK MAİLİNE ATABİLİRİM...
iligileniyorsan bol resim gorebilecein bildiim bikac isim var fiatlarida uygun ama istanbulda zaten sadece ameliyat olup bi hafta sonrda da geliyorsun sonra bibucuk ay sonra goruyor seni yani yolu sorun etmemeni oneririm benim yakinim deil sadece isini bildiim biri yanlis anlasilmasin bu arada ben yeni uyeyim ve mail verilebiliyormu alenen bilmiyorum o yuzden sana iletemedim sen biliyorsan bana msj ile ulasabilirsin sanirim

Alıntı:

ayla sancaktürk´isimli üyeden Alıntı

arkadaşlar ufuk hocaya burun estetiği olanlar lütfen resimlerini bana gönderebilirmi çok met ediyorlar ama hiç yaptığı burun şekillerini göremedim bodrumda oturuyorum izmir bana yakın ufuk hocayı düşünüyorum yada yaptığı burun resimlerini nasıl bulabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

tilicim az evvel ayla sancakturk yerine senin adina gondermisim iletii yeniyim ya acemilik iste kusura bakma kendisine de denedim mail atamadim burun ameliyati ile ilgili yazii ona iletirmisin lutfen ben kendi mailimi verirsem uyeliim iptal mi olur bilemiyorum da

Ben gecen cuma kızımı göturdum
Mükemmel bir insan ya ve cok boş vakti yok
önceden randevu almanız gerekiyor.
Çünkü cok sık ameliyata giriyor..
Muayene ücreti sosyal guvencesi olanlara 120 ytl olmayanlara 135 ytl...

Alıntı:

ayla sancaktürk´isimli üyeden Alıntı

arkadaşlar ufuk hocaya burun estetiği olanlar lütfen resimlerini bana gönderebilirmi çok met ediyorlar ama hiç yaptığı burun şekillerini göremedim bodrumda oturuyorum izmir bana yakın ufuk hocayı düşünüyorum yada yaptığı burun resimlerini nasıl bulabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

tilicim az evvel ayla sancakturk yerine senin adina gondermisim iletii yeniyim ya acemilik iste kusura bakma kendisine de denedim mail atamadim burun ameliyati ile ilgili yazii ona iletirmisin lutfen ben kendi mailimi verirsem uyeliim iptal mi olur bilemiyorum da

açıkcası mail adresimden resimleri sildim ben...ama sitede redos isimli arkadas ufuk hocaya amaliyat oldu çokta güzel oldu ondan isteyebilirsin.....
kusura bakma ben o maili yazıgıma aylar önceydi.....
zaten bende ankarada ameliyat olmaya karar verdim....yol falan çekemicem şimdi....

arkadaşlar.
Ufuk hocaya bacak estetiği olan arkadaşlar bana da resimleri için mail atabilirlerse sevinirim..

Ufuk bey ilk gorusmede falan para aliyormu muayenelerde yoksa anlasilan fikatin hepsi icindemi oluyor ? gorusenler yardimci olabilirmii?

X