o ne ya dr.adamı para verces yani her dr.alıyomu bu parayı
Prof sa pahalı olur, düşün teksen çamlıbel 2 sene önce 5000 ytl alıyormuş...
allah yardımcın olsun cnm tabiki sağlık problemi varsa acımam bende ama şaşırdım öle duyunc dr.a da veriliyo yazınca ben medipole gidiyorum muayene ücretleride düşmüş inş.doğum ücretleride düşmüştür cmts kontrole gidicem bakalım hayırlısı :)))),normalde bende bu kadar verme taraftarı değilimm ama benim bebeğimin böbreğinde büyüme görüldü.doğumdan sonra nefroloji bölümünde takip edilmesi gerekiyor bu gittiğim dr. çapanın doktoru yardımcı olabilir düşüncesiylee gidiyorum....
allah yardımcın olsun cnm tabiki sağlık problemi varsa acımam bende ama şaşırdım öle duyunc dr.a da veriliyo yazınca ben medipole gidiyorum muayene ücretleride düşmüş inş.doğum ücretleride düşmüştür cmts kontrole gidicem bakalım hayırlısı :)))),
normalde bende bu kadar verme taraftarı değilimm ama benim bebeğimin böbreğinde büyüme görüldü.doğumdan sonra nefroloji bölümünde takip edilmesi gerekiyor bu gittiğim dr. çapanın doktoru yardımcı olabilir düşüncesiylee gidiyorum....
canım benim bende hastaneye gidiyorum ama özel olduğu için her ay gitmemizde para alıyor artık iş ticarete dökülmüş hem dr hem hastane parası millet eskiden tarlada doğuruveriyormuş ama bizimkiler özel napalım.gülü seven babaları dikenleri olan çocuklarına katlanacaklar artık:))
seninki profsa maalesef canım bide üzerine fiyatı giydiriveriyolar hayırlı işler diyosun. 4yıl önce dr randevusu almak istediğimde tlf da sordular profmu olsun uzman mı bende bilmediğim için prof dedim uzman 70 prof 120 dedilerdi o zaman uzman olsun demiştim:))
hakkımızda hayırlısı canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Ben medipole gidiyorum normal doğum ssk li herşey dahil 950 ytl bu fiyatlarda yeni değişti ssk ile yeni anlaşma imzaladi süpeer oldu valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?