Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Şimdi kafanı karıştırmak gibi olmasi n ama aklıma gelen şeyi demek istiyorum ikincisi ücretsiz tutmazsa tamam da tutmadığını düşün yada bilerek bunu yaptığını düşün adamın tekrar aynı işkence adam bak ben para almıyorum demek adına bunu yapıyosa neden aynı eziyeti ikinciye çekesin ki kızlar kolay bir süreç olmuyo iyi araştırın
Tabiki de haklısınız. Kimse bunu tekrar tekrar yaşamak istemez. Benim orda demek istediğim şey bakış açım şu; doktor bey kendisine güveniyor ki olmazsa 2. İşlem için ücret talep etmiyor. Güvenmese neden 2-2 uğraşmayı göze alsın ki. He tabi ki ekstra durumlar olur. Bu arada ben kesin olarak burası demiyorum. Bi yandan Ankara da araştırıyorum. Hala araştırma aşamasındayım

Kim diyo onu başka doktorlara gibi o iyi sonuç alanlar da var herkes istanbula gidemez ki ben ankaraya gittim mesela ankarada yaptıran da çok
Ankara hakkında bilgi alabilir miyim? Siz yaptırdınız mi süreç nasıldı? Kalıcı mi geçici mi ?

Bu formu nerdeyse kaç defa okudum bu ifadeye İstanbul dışında yapabilen yok diyen binlerce üye var insanın kafasını karıştıran illa ki Ankara’da yapan yapabilen doktorlar da vardır uçağa bindikten sonra İstanbul Ankara fark etmiyor ki yeter ki sonuç alalım
Kesinlikle katılıyorum. İnsan kafası rahat olsun istiyor. Ankara’yla alakalı soru işaretleri var. Ama burasıyla alakalı çok olumsuz bir şeye denk gelmedim. Herkeste sahte hesap olamaz herhalde. Hepsi kurgu olamaz yani. Yoksa işin elbette reklam boyutu da vardır. Ama birine güvenip karar kılmak zorundayız. Kesinlikle en yıpratıcı zor süreç budur diye düşünüyorum :KK43: siz ne durumdasınız şu an ?

Ankara hakkında bilgi alabilir miyim? Siz yaptırdınız mi süreç nasıldı? Kalıcı mi geçici mi ?
Istanbula gitme imkânın yoktu ben mecbur ankarada oldum kal ici yaptırdım tuttu ama su virüs durumundan dolayı başka doktora gidemedim ne olur ne olmaz diye nasipse gideceğim

Tabiki de haklısınız. Kimse bunu tekrar tekrar yaşamak istemez. Benim orda demek istediğim şey bakış açım şu; doktor bey kendisine güveniyor ki olmazsa 2. İşlem için ücret talep etmiyor. Güvenmese neden 2-2 uğraşmayı göze alsın ki. He tabi ki ekstra durumlar olur. Bu arada ben kesin olarak burası demiyorum. Bi yandan Ankara da araştırıyorum. Hala araştırma aşamasındayım
Inşallah gönlünce olsun herşey ama burda bi arkadaş yaptırdı yaziyo buralara yüzde 80 tutmuş gel tekrar bakıcaz demiş kiz mad oldu ve ikinciye oluyomuş bu işlemi

Inşallah gönlünce olsun herşey ama burda bi arkadaş yaptırdı yaziyo buralara yüzde 80 tutmuş gel tekrar bakıcaz demiş kiz mad oldu ve ikinciye oluyomuş bu işlemi
Anladım siz Ankara’da hangi doktor a yaptırmıştınız ?

Bu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi üye oldum. Bir çok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar önce kendisine çift kat flep yöntemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az sürdü uyuşturan ilaç sayesinde hiissetmedim ama bilinç açıktı.neyse iyileşme döneminde burada yazılan birçok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum için biraz fazla çekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuç alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and içtim . Çünkü burdakilerin gerçekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gözlerim başarılı sonuç alanları aradı. Diktirip işini gören sonuç alan çoluğa çocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Geçen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Önceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu sürdük ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi düzgün yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.
Kızlar eğer biraz vicdanınız var ise her ne yaşamış olursanız olun bir ömür boyu bir yastığa baş koyacağınız adama yalan söylemeyin güven üzerine kurun ilişkilerinizi karşınızda ki insanı değil kendinizi kandırırsınız ancak. Soyleyin , şartlar neyi gerektirse gerektirsin. Bana kimseyi yargılamak düşmez herkesin kendi hayatı. Ama bir ömür vicdan azabı sizinle birlikte olacak bunu unutmayin. Eger sizi kabul etmiyorsa o şekilde belkide doğru insan o değildir sizin için birde böyle düşünün...

Kızlar eğer biraz vicdanınız var ise her ne yaşamış olursanız olun bir ömür boyu bir yastığa baş koyacağınız adama yalan söylemeyin güven üzerine kurun ilişkilerinizi karşınızda ki insanı değil kendinizi kandırırsınız ancak. Soyleyin , şartlar neyi gerektirse gerektirsin. Bana kimseyi yargılamak düşmez herkesin kendi hayatı. Ama bir ömür vicdan azabı sizinle birlikte olacak bunu unutmayin. Eger sizi kabul etmiyorsa o şekilde belkide doğru insan o değildir sizin için birde böyle düşünün...
Bunu yazamayan in burda bunları böyle söylemesi cook kolay başa geleni baş çekermiş davulun dedi hep uzaktan hoş bunu burda kimse dinlemez inanın

Inanıyorum merak etmeyin sizleri yargılamıyorum da empatide yapıyorum fakat çıkarımım bu yönde
Başınıza gelmeyen bir durumu empati yapamazsınız birini oyle çok seviyorsunuz ki düşünün ve kaybetmek istemiyorsunuz siz olsanız ben dicem gidersede gitsin dermiydiniz yada bunu ciddi düşündüğünüz herkese dediniz sizden faydalanmaya çalıştılar yada terk ettiler kendinizi değersiz önemsiz hissetmez mısınız ne olur böyle anlamaya çalışın

Başınıza gelmeyen bir durumu empati yapamazsınız birini oyle çok seviyorsunuz ki düşünün ve kaybetmek istemiyorsunuz siz olsanız ben dicem gidersede gitsin dermiydiniz yada bunu ciddi düşündüğünüz herkese dediniz sizden faydalanmaya çalıştılar yada terk ettiler kendinizi değersiz önemsiz hissetmez mısınız ne olur böyle anlamaya çalışın
Bir insanı kaybetmek mi yoksa kendi ywl
Ben çok sevdiğim birine eşim olacaksa birde yıllar boyu yüzüne utanacağım bir yalanı söylemem. Peki siz ya bir gün öğrenirse diye düşündünüz mü? Adalet terazisi bir gün işlerde karşısına çıkar diye? Yoksa o yalanı da coooktan ayarladınız mı?

Ben çok sevdiğim birine eşim olacaksa birde yıllar boyu yüzüne utanacağım bir yalanı söylemem. Peki siz ya bir gün öğrenirse diye düşündünüz mü? Adalet terazisi bir gün işlerde karşısına çıkar diye? Yoksa o yalanı da coooktan ayarladınız mı?
Vallahi eşimin benden önce neler yaşadığını yaptığını anlatmadığından çok Emin’im herkesin eşi gibi. Onun da bir yerinden anlaşılabilme imkanı olsaydı eğer eminim işlem olurdu. O yüzden her doğru her yerde söylenmez. Toplumumuzda bu olaydan daha büyük şeyler var ve onları normal kabul ediyorlar, mesela erkeğin elinin kiri, oğlunuz beni aldatıyor dediğinizde şeyi eskimedi ya diyen topluma bunca yıl bu kadar tepki göstermedilerse buna da tepki göstermek ayıp bence. Hakkın terazisinde siz yaptınız onlar da size böyle yaptıdır belki.

Senin edin olacak insanın bu zamana kadar ne haltlar yediği belli değil ama o ne olcak ama o erkek kocamdır yapar yapsın mi sizde buna cevap verin walla namus sadece kadına gelmesi

Ya Allah aşkına şuraya adalet dağıtmak için yazmayın ya kim nasıl isterse onu yapar önüne çıkacak problem de onu bağlar bi siz doğrucu davutsunuz artı size bu tarzda konuşma hakkını kim veriyor anlamıyor konu başlığı içeriği sizi ilgilendirmeyen konuda yorum yapmayın ya yeter bide sizin gibilerle uğraşıyoruz biz böyle iyiyiz herkes kendi işine baksın

kızlar merhaba ben 1 yıl önce ilişkiye girdim sevgilimle ama kan gelmedi 1 yıldır da beraberiz ve hiç kan gelmedi muayeneye de bi türlü gidemedim ama sevgilim bunı dert etmedi esnektir dedi geçti ilerde eğer bozulmuşsa diktirmeli miyim yoksa yine esnektir deyip geçiştirilir mi sizce sonuçta beni tutup hastaneye götürmez heralde eşim yani o acıya ameliyata gerek var mı cidden

kızlar merhaba ben 1 yıl önce ilişkiye girdim sevgilimle ama kan gelmedi 1 yıldır da beraberiz ve hiç kan gelmedi muayeneye de bi türlü gidemedim ama sevgilim bunı dert etmedi esnektir dedi geçti ilerde eğer bozulmuşsa diktirmeli miyim yoksa yine esnektir deyip geçiştirilir mi sizce sonuçta beni tutup hastaneye götürmez heralde eşim yani o acıya ameliyata gerek var mı cidden
E sevgilinle evlenirsen problem olmaz da başkası ile evlenirsen belki problem eden birine denk gelirsin

Evet işte ben de ondan tedirginim ama okuduğum kişiler eşim bakmadı bile falan yazmış hep o yüzden merak ettim
Herkes bir olmaz sevgilin problem etmemiş esnek demiş ondan ayrılsan başkası problem edebilir yani sana tavsiyem kendini nasıl rahat hissedeceksen onu yaparsın

Ornwk olsun diye soylemek istedkm :) benim eşim sen daha önce biriyle mi birlikte oldun kan gelmedi falan deseydi ki (asla benden kan gelmedi ) Onu terkederdim...:)) önceki hayatim seni ilgilendirmez ben sana soruyor muyum vs... ve beni bacak arası için mi seviyor yani... oracikta biterdi ilişki. O hatayi yapmadi.

X