- Konu Sahibi Guzellerguzelii
- #1.021
İstanbul’da iyi bi doktor ismi yazabilecek olan var mıbu konuda çok olan riske girmek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar ücret verdınızBu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi üye oldum. Bir çok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar önce kendisine çift kat flep yöntemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az sürdü uyuşturan ilaç sayesinde hiissetmedim ama bilinç açıktı.neyse iyileşme döneminde burada yazılan birçok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum için biraz fazla çekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuç alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and içtim . Çünkü burdakilerin gerçekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gözlerim başarılı sonuç alanları aradı. Diktirip işini gören sonuç alan çoluğa çocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Geçen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Önceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu sürdük ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi düzgün yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.
Canım şu an fiyat değişmedi ise nakit 2500 TLne kadar ücret verdınız
İnan yalnız değilsin bu durumda herkes aynı duygular içinde benim için de Turgay hoca bi tık daha ilerde ama yine de bi türlü tedirginlik hissi çıkmıyor içimden gidenler genellikle olumlu sonuç almışMerhaba arkadaşlar çok çok Araştırma yaptım bende 14 yaşında maalesef twcazvuze uğradım suan nişanlıyım ekimde düğün var ve nişanlım bekarete çok önem veren biri maalesef ki .. Turgay bey suan bende önde gidiyor fakat çok büyük hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum destek verecek kimsem yok yapayalnızım ve psikolojik olarak berbat durumdayım
Açıkçası su iyileşme süreci de beni çok korkutuyor siz ne zaman yaptıracaksınız sizdemi Turgay beye gideceksinizİnan yalnız değilsin bu durumda herkes aynı duygular içinde benim için de Turgay hoca bi tık daha ilerde ama yine de bi türlü tedirginlik hissi çıkmıyor içimden gidenler genellikle olumlu sonuç almış
Kimdi doktorıunBen nikah oldum ve kanamam oldu anca üçüncü denemede hatta çünkü dardı zor oldu ve ilkinde değil üçüncü birleşmede geldi
Ankarada meral Sonmezer diKimdi doktorıun
Dikişlerin kaç günde iyileşmişti. Benim 9uncu gün. Dikişler çok kötü duruyor. Darlık iyi fakat dikişlerden endişeliyim. Sanki hepsi sökülüp tutmayacak gibiBen nikah oldum ve kanamam oldu anca üçüncü denemede hatta çünkü dardı zor oldu ve ilkinde değil üçüncü birleşmede geldi
Tam anlamıyla iyileşme bir buçuk ayDikişlerin kaç günde iyileşmişti. Benim 9uncu gün. Dikişler çok kötü duruyor. Darlık iyi fakat dikişlerden endişeliyim. Sanki hepsi sökülüp tutmayacak gibi
3. Deneme demişsin. Yani ilk gece kanamadı mı. 3. Kez birlikteliğinizde mi olduAnkarada meral Sonmezer di
Evet3. Deneme demişsin. Yani ilk gece kanamadı mı. 3. Kez birlikteliğinizde mi oldu
Merhabalar hangi ildesinizKızlar yakın zamanda bu operasyonu geçirmek isteyen var mı aranızda? Bende yaptırmak istiyorum. Destek olma amacıyla yalnız gitmek istemiyorum..
Canım o arkadaş gidip yaptırdı işlemi aklımda yanlış kalmadıysaMerhabalar hangi ildesiniz
Anladım canım teşekkür ederim bende tek cesaret edemiyorumCanım o arkadaş gidip yaptırdı işlemi aklımda yanlış kalmadıysa
Zor bilmediğimiz şehre tek gitmek nedense cesaretim kırılıyor benimde yol falan inş hayırlı bi şekilde atlatırızAnladım canım teşekkür ederim bende tek cesaret edemiyorum
Siz hangi şehirdesinizZor bilmediğimiz şehre tek gitmek nedense cesaretim kırılıyor benimde yol falan inş hayırlı bi şekilde atlatırız
Eşin ilkinde kanama olmayınca bişi demedi mi