Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Evet canım çok hakılısın. Bende burada ki arkadaşlar sayesinde toparlandım. Çoğunun yüzünü bile görmedim. Bir sürü kişi var benden habersiz duacıları olduğum. İnşallah bizlerde atlatanlardan oluruz. Hep söylüyorum hayatımın en zor kararı en zor günlerini yaşadım. Umarım hatırlamayacak kadar güzel yaşamlarımız olur. Her birimizin 🙏🏻
Ben hep olumlu düşünüyorum. Faydası oluyor walla. Bak şu ana kadar hwrşey iyi gidiyor .

Dikiş uçları daha doğrusu. Hani böyle birşeyi dikince düğüm atar ipi keseriz ucu kalır ya öyle
Cnm bu sabah bende çömelip inceledim gözlemledim dudakları yana çekince dikişleri gördüm ama turgay hocanın asistanına sordum bu normal dedi iyileşme sürecinde görünürmüş 1 ay içinde dökülecek veya eriyecek diyor . Zaten kapalı orası .

Cnm bu sabah bende çömelip inceledim gözlemledim dudakları yana çekince dikişleri gördüm ama turgay hocanın asistanına sordum bu normal dedi iyileşme sürecinde görünürmüş 1 ay içinde dökülecek veya eriyecek diyor . Zaten kapalı orası .
Evet canım. Benim de kapalı gibi ama tam olarak neresi işlemli bir türlü anlamıyorum ben yani bakıyorum bakıyorum kafam karışıyor

Evet canım. Benim de kapalı gibi ama tam olarak neresi işlemli bir türlü anlamıyorum ben yani bakıyorum bakıyorum kafam karışıyor
Cnm sen anlamıyorsan erkekler hiç anlamaz demektir bu :) merak etme bu sayfalarda dikimden birkaç ay sonra başka doktora muayene olup bakiredir denilen kızlar bile var. İnşallah oldu bu iş diye düşünüyorum. 1 ay doldumu bakireyiz :))

Cnm sen anlamıyorsan erkekler hiç anlamaz demektir bu :) merak etme bu sayfalarda dikimden birkaç ay sonra başka doktora muayene olup bakiredir denilen kızlar bile var. İnşallah oldu bu iş diye düşünüyorum. 1 ay doldumu bakireyiz :))
İnşallah canım. Eski halini keşke inceleseydim diyorum 😬 en azından kıyaslardım yani. Vajina anatomisini ezberlerim resmen

İzmir de yaptıranlar var mı peki?
İzmiri bilmiyorum ben hiç 🤷🏻‍♀️ Bence Turgay bey şu an Gözde ve iyi olan. İnsan riske atmamalı. Ama sen bilirsin yine de bekli orada da vardır. Biraz da isim yapmak ile alakalı. Belki bu işi yapan çok iyi doktorlar da var ama isimlerini duyuramadıkları için bilinmiyorlar

Kızlar merhaba Öncelikle başımdan geçen olay 2016 yılında meydana geldi. Sürtünme yoluyla bir şeyler yaşarken bir yandan kanama geldi, sonra ben olaydan 2 saat sonra doktora saat yönünde sayı söylendi yartilma var dedi. Ertesi gün gittim diğer Doktorda aynı şeyi söylemişti.. Şimdi burada tekrardan bulunduğum yerde doktora gittim doktor, o bana kızlık zarında herhangi bir şey yok bakiresinn dedi.

Ben de bakire olmadığımı düşündüğüm için, Turgay bey'e para biriktiriyordum üçüncü gittimbayan doktor bana bakire olduğumu söyledigi Zaman. Ben de kalktım İstanbul'a geldim. Turgay Bey'in muayenehanesine. Gruptan yazan bir çok arkadaşım gibi korka korka gittim. Ama kapiyi acan küçük bir hanımefendi vardı çok sıcak karşıda, bir hanımefendi Daha vardı sarışın oda çok sıcak davrandı. Sıram geldiginde Turgay hocnin odasına girdim. Aşırı derecede pozitif karşıladı.. öncelikle başımdan geçen olayları anlattım, dinledi, seninde kafan karşışmiş dedi. Muayene odasına aldı. Kontrol etti ve bakire olduğumu ve esnek yapıya sahip oldugunu Söyledi. Detayları odasında konuştuk, sohbet ettik, yaklaşimi güler yüzlü samimi idi.. ilerisi için işlem olmak istersem bunun kararını benim vermem lazımmış. Evleneceğin kişinin yaklaşımına göre hareket edersin dedi. Bakiresin dedi. Hiç kimse önceden bir şey yaşadığıni söylemez dedi. İlişkiye müsiat zarin var dedi..

Artık gerisi bana kalmış bir şey kafamdaki tüm soru işaretleri gitti kızlar.
Uçak kullandım , gidiş dönüş 579 lira, İstanbul havalimanından Bakırköy havaist ile geldim, iki biniş ve kart parası, 42 TL verdim. Bakırköy İDO iskelesinde idim, Turgay hocanin yerine kolay bulunacak bir yer, korkmayın kızlar. Rabbimm hepimize kolaylık versin

Artık gerisi bana kalmış bir şey kafamdaki tüm soru işaretleri gitti kızlar.
Uçak kullandım , gidiş dönüş 579 lira, İstanbul havalimanından Bakırköy havaist ile geldim, iki biniş ve kart parası, 42 TL verdim. Bakırköy İDO iskelesinde idim, Turgay hocanin yerine kolay bulunacak bir yer, korkmayın kızlar. Rabbimm hepimize kolaylık versin
Neden metro yok ya🤦‍♀️🤦‍♀️

Bu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi üye oldum. Bir çok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar önce kendisine çift kat flep yöntemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az sürdü uyuşturan ilaç sayesinde hiissetmedim ama bilinç açıktı.neyse iyileşme döneminde burada yazılan birçok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum için biraz fazla çekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuç alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and içtim . Çünkü burdakilerin gerçekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gözlerim başarılı sonuç alanları aradı. Diktirip işini gören sonuç alan çoluğa çocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Geçen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Önceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu sürdük ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi düzgün yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.
Garip.. büyük puntolar, hikayeler..tebrikler

Ben de bakire olmadığımı düşündüğüm için, Turgay bey'e para biriktiriyordum üçüncü gittimbayan doktor bana bakire olduğumu söyledigi Zaman. Ben de kalktım İstanbul'a geldim. Turgay Bey'in muayenehanesine. Gruptan yazan bir çok arkadaşım gibi korka korka gittim. Ama kapiyi acan küçük bir hanımefendi vardı çok sıcak karşıda, bir hanımefendi Daha vardı sarışın oda çok sıcak davrandı. Sıram geldiginde Turgay hocnin odasına girdim. Aşırı derecede pozitif karşıladı.. öncelikle başımdan geçen olayları anlattım, dinledi, seninde kafan karşışmiş dedi. Muayene odasına aldı. Kontrol etti ve bakire olduğumu ve esnek yapıya sahip oldugunu Söyledi. Detayları odasında konuştuk, sohbet ettik, yaklaşimi güler yüzlü samimi idi.. ilerisi için işlem olmak istersem bunun kararını benim vermem lazımmış. Evleneceğin kişinin yaklaşımına göre hareket edersin dedi. Bakiresin dedi. Hiç kimse önceden bir şey yaşadığıni söylemez dedi. İlişkiye müsiat zarin var dedi..
Cnm sonuçta dikim yaptırman gerekebilir çocuk önem veren biri çıkarsa

Bir arkadaş daha var senin gibi esnek zara sahip , hiç kanaması olmamış ilk ilişkisinde oda diktirsemmi yoksa evlenince esnek deyip geçebilirmiyim diye ikilemde kaldı. Erkeklerde genelde kan görmek istiyor. Sen naapacaksın cnm?

X