- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Ne kadardir iliski yasiyosun cift kat nasil hemen acildi ya sorun bende mi niye acilmadi benimkiDaha önce
Yıkarken parmak sokup kontrol ediyorum anüse yakın ve sol yanda zar kalıntıları var ama önceden zaten genişti benim. Bide ben çift kat yaptırdım zor yırtıldı . Ama eşimde çok zorladı walla çatır çatır hissettim aklıma doğum geldi . Nelere katlanıypruz.
Ortada parmak girecek kadar boşluk bıraktı turgay bey adet kanı için. İyileşince parmakla kontrol edebiliyordum zarı. Orası 3 parça oldu ilk ilişkide çok kanadı, ilk günler dibe kadar inmedi yırtıklar sanki sonradan yırtılan yerler oldu çünkü acı ve birkaç damla kanama daha oluyordu ama 1 haftada tam açıldı senin yazılarını okumuştum zaten ama bende çok daha kllay oldu.Ne kadardir iliski yasiyosun cift kat nasil hemen acildi ya sorun bende mi niye acilmadi benimki
Anladim hayirlisi olsunOrtada parmak girecek kadar boşluk bıraktı turgay bey adet kanı için. İyileşince parmakla kontrol edebiliyordum zarı. Orası 3 parça oldu ilk ilişkide çok kanadı, ilk günler dibe kadar inmedi yırtıklar sanki sonradan yırtılan yerler oldu çünkü acı ve birkaç damla kanama daha oluyordu ama 1 haftada tam açıldı senin yazılarını okumuştum zaten ama bende çok daha kllay oldu.
Biz inanmakta güçlük cekiyoruz inş gerceksindir çünkü bukdr kişiyi ümitlendirip haklarına girmek de ayrı bir günah bence. Boyle haberler duymak hepimizin istediği beklediği şeyler cunku ama madem buraları okudun okdr fake hesapları da zaten görmüşsündür oyuzden boyle düşünmemize de hak ver fotoğraf atamam demişsin senin tercihin tabiki saygı duyarım ama gerçek olduğunu savunacak da açıkcası hiçbir sey söylememişsin bu konuları es geçmişsin niyese Keşke daha öncelerde de buraya girip yazsaydın böyleyseler duymaya deneyim paylaşmaya burda herkesin cok ihtiyacı var çünküOrtada parmak girecek kadar boşluk bıraktı turgay bey adet kanı için. İyileşince parmakla kontrol edebiliyordum zarı. Orası 3 parça oldu ilk ilişkide çok kanadı, ilk günler dibe kadar inmedi yırtıklar sanki sonradan yırtılan yerler oldu çünkü acı ve birkaç damla kanama daha oluyordu ama 1 haftada tam açıldı senin yazılarını okumuştum zaten ama bende çok daha kllay oldu.
3 parça oldu derken nasıl birsey yani buOrtada parmak girecek kadar boşluk bıraktı turgay bey adet kanı için. İyileşince parmakla kontrol edebiliyordum zarı. Orası 3 parça oldu ilk ilişkide çok kanadı, ilk günler dibe kadar inmedi yırtıklar sanki sonradan yırtılan yerler oldu çünkü acı ve birkaç damla kanama daha oluyordu ama 1 haftada tam açıldı senin yazılarını okumuştum zaten ama bende çok daha kllay oldu.
İnş gerçeksindir yoksa buraya girip duygularımızla oynayana şahsen ben hakkımı helal etmiyorumeger gerçeksen gözün aydın darısı hepimizin başına ama fincan kdr kanama bana da garip gelmedi degil okdr cok gelebiliyor mu yani ? Bunun dışında esnek kızlık zarı vardı demişsin ilk ilişkinde kanama olmamışmıydı ?
Ortada parmak girecek kadar boşluk bıraktı turgay bey adet kanı için. İyileşince parmakla kontrol edebiliyordum zarı. Orası 3 parça oldu ilk ilişkide çok kanadı, ilk günler dibe kadar inmedi yırtıklar sanki sonradan yırtılan yerler oldu çünkü acı ve birkaç damla kanama daha oluyordu ama 1 haftada tam açıldı senin yazılarını okumuştum zaten ama bende çok daha kllay oldu.
Sorulacak herşeyi zaten sormuşlardı burada. Hangi doktora gidecem diye buraya sormadım. Burdaki en büyük sıkıntıyı diktirip evlenenlerin buraya geri dönmeye tenezzül etmemeleriydi. Olumlu sonuç alanları mumla aradım. Sakarya123 bana ilk ilham veren kız oldu sağolsun bebeği doğmuştur artık. Bende olumlu sonuç alırsam mutlaka yazacak buraya diye yemin ettim. Burdan aldığım bilgilerle hayatımı kurtardım . Bu mesajları borçluydum bu siteye gerçekten. Keşke her diktiren kız evlenince dönüp bilgi verse binlercesi bu sayfaları okuyor faydalansa ama işi biten sonuç alan umursamıyor geride kalanları. Oysaki doktorun muayenehanesinde birçok hasta vardı, ameliyat olmaya gelenler, kontrole gelenler. Binlerce kız zarını diktiriyor sonucu buraya yazan birkaç kişi. Ben borcumu ödedim.
cok önemli bir görevi yerine getirmis gibi yazip borcumu ödedim diyorsunuz ama en önemli seyi unutuyorsunuz, esinize dürüstlük borcunuzu nasil ödeyeceksiniz. insallah birgün kendine gercekleri anlatirsiniz.
"binlerce kiz zarini diktiriyor" demeniz ayri icler acisi.
sonucu buraya yazdiniz diye sizi ayakta alkislamami beklemeyin.
yaptiginiz sahtekarlik, baska birsey degil.
Senin bu insanlar üzerinde ne gibi bi hakkın olabilir de neyi helal etmiyosun ? Sen zarını koruduysan ne mutlu ama böyle beyin israfı da yapma ki bizlerin hakkını üstüne almabende böyle evlenecekleri insanlara kazik atanlara hakkimi helal etmiyorum, nolacak simdi
bende böyle evlenecekleri insanlara kazik atanlara hakkimi helal etmiyorum, nolacak simdi
Senin bu insanlar üzerinde ne gibi bi hakkın olabilir de neyi helal etmiyosun ? Sen zarını koruduysan ne mutlu ama böyle beyin israfı da yapma ki bizlerin hakkını üstüne alma
Ahahahasenin ne gibi hakkın varmıs cidden ? Allahım yarabbim ya insanlar cok garip
Ben suna takildim yanlis anlama da iliski nasil kolay oldu bana oyle yazdin.. ne bileyim akin bey harun bey ebru hanima bile diktirenlerin iliskisi inanilmaz zor yirtildi seninki nasil kolay oldu? Foto konusunda da zaten özelden atcaktin yani buraya yayinlamiyoruzki hicbiriimiz zatenSorulacak herşeyi zaten sormuşlardı burada. Hangi doktora gidecem diye buraya sormadım. Burdaki en büyük sıkıntıyı diktirip evlenenlerin buraya geri dönmeye tenezzül etmemeleriydi. Olumlu sonuç alanları mumla aradım. Sakarya123 bana ilk ilham veren kız oldu sağolsun bebeği doğmuştur artık. Bende olumlu sonuç alırsam mutlaka yazacak buraya diye yemin ettim. Burdan aldığım bilgilerle hayatımı kurtardım . Bu mesajları borçluydum bu siteye gerçekten. Keşke her diktiren kız evlenince dönüp bilgi verse binlercesi bu sayfaları okuyor faydalansa ama işi biten sonuç alan umursamıyor geride kalanları. Oysaki doktorun muayenehanesinde birçok hasta vardı, ameliyat olmaya gelenler, kontrole gelenler. Binlerce kız zarını diktiriyor sonucu buraya yazan birkaç kişi. Ben borcumu ödedim.
Zaten siz alkislayin diye biz yazmiyoruz bu bir.cok önemli bir görevi yerine getirmis gibi yazip borcumu ödedim diyorsunuz ama en önemli seyi unutuyorsunuz, esinize dürüstlük borcunuzu nasil ödeyeceksiniz. insallah birgün kendine gercekleri anlatirsiniz.
"binlerce kiz zarini diktiriyor" demeniz ayri icler acisi.
sonucu buraya yazdiniz diye sizi ayakta alkislamami beklemeyin.
yaptiginiz sahtekarlik, baska birsey degil.
Bu arada ordan yanlis anlasilmis olabilir bu durumdan hicbirimiz mutlu degiliz buyuk bi pismanlik icindeyiz keske hickimse dusmese bu hataya. Ama hayatimiza devam etmeye calisiyoruz bi sekilde. Durumumuzdan ovünmuyoruz yani guzel bisey degil yaptigimiz.. ama siz de nolur anlayin erkekler mecbur birakiyo iste.
O ohlala